Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε στα σοβαρά λόγια ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν ακούγατε και αγνοούσατε. Να είστε συνεπείς απέναντι σε θέματα που αφορούν το νόμο και να μην είστε τόσο επίμονοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Παράτολμα εγχειρήματα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας δεν ευνοούνται. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε σοβαρά επαγγελματικά θέματα, δουλεύοντας όσο χρειάζεται για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σωστή διαχείριση του οικονομικού σας τομέα, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Για να λύσετε πιο εύκολα και άμεσα προβλήματα, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του παρελθόντος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα σας προτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά πάντα με προσοχή. Μην αφήσετε τα καθημερινά προβλήματα να σας αποδυναμώσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση.

 

ΛΕΩΝ: Μείνετε αδιάφοροι και αμέτοχοι σε συζητήσεις που δεν είναι του δικού σας ενδιαφέροντος. Να είστε έτοιμοι να δεχθείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα προκύψει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επικοινωνήστε με φίλους και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς σκοπούς με εσάς. Λάθη του παρελθόντος κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν με απρόσμενες συνέπειες.

 

ΖΥΓΟΣ: Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε νομικά θέματα, προσέχοντας που υπογράφετε. Αποφύγετε να κάνετε περιττές δαπάνες και αν δεν μπορείτε, θυμηθείτε τι συνέβη στο παρελθόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε τις σκέψεις σας, δώστε σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και γοητέψτε τα πλήθη. Μη μιλάτε μονίμως μόνο για οικονομικά θέματα, γιατί έτσι κουράζετε τους γύρω σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποδώστε θετικά και δυναμικά σε όποιο από τα σχέδιά σας έχετε δρομολογήσει. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συγκεντρωθείτε σε καθημερινά προβλήματα και με διπλωματία και κοινωνικότητα θα βρείτε λύσεις.

Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή με σπορ που αγαπάτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αλλαγές στις προτεραιότητές σας, αλλά και στον ωριμότερο τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή θα επιδράσουν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στην εξέλιξή σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, για άλλους να είναι ριζικές και για άλλους μια προσπάθεια καλυτέρευσης της δουλειάς που ήδη υπάρχει.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30