Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση 

 

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να αποσπάσετε από τους συνεργάτες σας την υπόσχεση ότι θα σας στηρίξουν. Καταπλήξτε άτομα κύρους που σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτιμήστε τις προσπάθειες κάποιων καλών συνεργατών σας και δώστε τους πρωτοβουλίες. Μη θέλετε να περνάνε όλα από το χέρι σας, αλλά αναπτύξτε κοινωνικές σας σχέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε ότι αφορά στο τι θέλετε από τους γύρω σας, πρέπει να φανείτε ξεκάθαροι. Προσεγγίστε με διπλωματία τους συναδέρφους σας και συζητήστε για σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να κερδίσετε δίκαια τη θέση που επιθυμείτε, πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Η συναισθηματική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να είστε θετικοί απέναντι στις καταστάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση που θα σας βάλει σε μπελάδες. Συμβουλευτείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εργαστείτε ήσυχα και μόλις είστε έτοιμοι κινηθείτε και πράξτε τα δέοντα. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει για να έχετε οφέλη αργότερα.

 

ΖΥΓΟΣ: Πριν αρχίσετε την επίθεση σε στενούς συνεργάτες, διασταυρώστε κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα χωρίς λόγο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τα γεγονότα μέσα από άλλη διάσταση και θα ανακαλύψετε πως είναι προς όφελός σας. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και ειδικά αν τα χρήματα είναι άλλων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, φροντίστε να βρείτε περισσότερο χρόνο. Σεβαστείτε τους ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν και δείξτε το.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις για να επιτύχετε μια καινούρια πρόταση  για συνεργασία. Δώστε προτεραιότητα σε καθημερινά θέματα, λύστε τα και μετά προχωρήστε σε νέες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μη νιώθετε συνεχώς άγχος, χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας. Μην επιτρέψετε σε συναισθηματικά προβλήματα να σας απασχολήσουν όλη μέρα.

 

ΙΧΘΥΣ: Μετριάστε την υπερβολική σας αισιοδοξία, γιατί δε σας επιτρέπει να βλέπετε τις δυσκολίες. Η επικοινωνία σας θα είναι αποτελεσματική και αποδοτική στα επαγγελματικά σας θέματα.

Cover photo credits: Wren Steiner

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να είναι εγωκεντρικά και αδιάφορα

Για να δούμε ποια ζώδια έχουν το Ego τους σε σκαλιστό θρόνο!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 29 Μαΐου

Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε περισσότερη ανταπόκριση απ’ ό,τι νομίζατε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 28 Μαΐου

Ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη

Προτεινόμενα

CELEBS

Άννα Μαρία Ίβιτς: Όσα δεν ξέρουμε για την καλλονή κόρη της Ελένης Πετρουλάκη

Είναι το πρώτο παιδί της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς

SEX

3 αινίγματα που ενισχύουν τη σεξουαλική ικανοποίηση

Πρέπει πραγματικά να κλείνουμε τα μάτια μας και να βογκάμε κατά τη διάρκεια του σεξ;

CELEBS

Οι νικητές των θεατρικών βραβείων «Μελίνα Μερκούρη» και «Δημήτρης Χορν»

Οι συνυποψήφιοι και οι τιμητικές διακρίσεις