Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου

Προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Τα υπαρξιακά σας προβλήματα και διλήμματα για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει, θα γίνουν πολύ απλά μέσα από μια όμορφη επικοινωνία που θα έχετε με το περιβάλλον σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί θα τακτοποιήσει τις σκέψεις σας. Σε γενικές γραμμές θα σας δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν εχέγγυα για το μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε νέες προτεραιότητες στις αξίες που θέτετε και πάρτε μια νέα θέση στα πράγματα. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις σύμπνοιας στις σχέσεις σας και προχωρήστε στις απαραίτητες ρυθμίσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας, θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ευφορίας και αναγέννησης. Κατανοήστε το υπόβαθρο των δεσμεύσεων για να κατανοήσετε περισσότερο τα «θέλω» σας.

 

ΛΕΩΝ: Δε θα μειωθεί ούτε στο ελάχιστο η μαχητικότητά σας και αν βάλετε πραγματικά στόχο να πετύχετε κάποια πράγματα, θα το καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε έμφαση στις εσωτερικές σας αναζητήσεις χωρίς να τις προσπερνάτε επιφανειακά, όταν νιώθετε πως δεν αντέχετε να δείτε τον πραγματικό σας εαυτό.

 

ΖΥΓΟΣ: Η συνεχής κόντρα με τα πρόσωπα που σχετίζεστε δεν πρόκειται να σας βοηθήσει σε τίποτα. Εάν θέλετε να καταλάβουν οι άλλοι τα αισθήματά σας, πάψτε τα παιχνίδια εξουσίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο η αλληλοκατανόηση θα επιφέρει την αλληλοεκτίμηση και οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο εποικοδομητικές. Μη τα θέλετε όλα δικά σας, γιατί όπως εσείς έχετε όρια έτσι έχουν και οι άλλοι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανακαλύψτε μέσα σας νέες δυνάμεις ασκώντας το πρακτικό σας πνεύμα. Φροντίστε να περνάτε καλά και να διατηρήσετε μια αυτοπειθαρχία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αναζωογονηθείτε προτιμήστε να βρίσκεστε σε κίνηση ή να πραγματοποιήσετε κάποια ταξιδάκια που θα σας βγάλουν από την καθημερινή στασιμότητα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεχάστε καταχρήσεις και υπερβολές που τους προηγούμενους μήνες σας έδειξαν τα αποτελέσματά τους και επιδιώξτε μια γοητευτική και συγκρατημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν θέλετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα επενδύσετε το χρόνο σας, πριν αυξηθούν σημαντικά οι ανάγκες σας.

Cover photo credits: Andrew Yee

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα