Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού: Βέλος με φορά προς την Αχίλλειο πτέρνα

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 28/9 έως 4/10



 

Στις 28 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό, κάνοντάς σας περισσότερο διαισθητικούς. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μειώνοντας τα περιθώρια λάθους, καθώς ότι διαλέξετε τώρα δύσκολα θα το αλλάξετε. Ταυτόχρονα θα είστε αρκετά περίεργοι να μάθετε τα πάντα, ενώ ότι πληροφορία θα λάβετε θα την κρατάτε σαν επτασφράγιστο μυστικό. Στις 29 ο Κρόνος περνάει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και η λογική μπαίνει σε πρώτο πλάνο, οπότε θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σχεδίων προκειμένου να μειωθούν ή ακόμα και να εξαλειφθούν λάθη. Να είστε συγκρατημένοι σε στιγμές που θα σας παρασύρει το συναίσθημα ειδικά αν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Στις 1 η Πανσέληνος στον Κριό, σας δοκιμάζει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε ρίσκα ή αμφίβολες επεκτατικές κινήσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό σας τομέα. Γρήγορες αποφάσεις πρέπει να αποφευχθούν για να γλιτώσετε  λάθη και εντάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Στις 3 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, και καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση, θα υπάρχει δυσκολία στην έκφραση σε αντίθεση με τις απαιτήσεις που θα αυξάνονται. Αλλάξτε συνήθειες που ξέρετε ότι δε σας προσφέρουν τίποτα και ασχοληθείτε εντατικά με υποθέσεις του επαγγελματικού σας τομέα.  Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί και γκρινιάρηδες. Στις 4 ο Πλούτωνας περνά σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και κυριαρχήστε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Αντλείστε την κρυμμένη σας ενέργεια και περιορίστε την ανασφάλεια που έχετε πάνω σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

 

ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να μη γίνει η σχέση σας πεδίο μάχης. Όσο και αν σας ξενίζει η λέξη, το παν για να κρατηθεί είναι η αυτοπειθαρχία. Οι έξοδοι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σας κάνουν καλό  και σας ανανεώνουν. Κάντε την αυτοκριτική σας για να μπορέσετε να εξαλείψετε αυτά που ενοχλούν τους γύρω σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι ότι καλύτερο να αποφασίσετε να ανοιχτείτε επαγγελματικά ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Πολλά πράγματα στη ζωή σας θα αλλάξουν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά και τις υποχρεώσεις σας, χωρίς να φοβηθείτε τίποτα. Θα υπάρχουν παράπλευρες ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Εάν υπάρχουν κάποιες σχέσεις σας που ευνοούνται, μάλλον αυτές είναι οι κοινωνικές και οι ερωτικές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα γεμίσετε διλήμματα ανάμεσα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άλλα άτομα σε όποιο χώρο σας και αν σχετίζονται, γιατί οι συγκρούσεις θα είναι παροδικές και αν τους δώσετε συνέχεια, θα προκαλέσετε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας στο μέλλον. Μάλλον οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, ενώ κάποιες από αυτές καταλήγουν να είναι βασανιστικές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που θα υπάρχουν αντιθέσεις και προστριβές με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, η συναισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους δε θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δε θα είναι και τόσο καλή. Καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για κανέναν τομέα της ζωής σας, ούτε να προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις.

 

ΛΕΩΝ: Οι αιφνίδιες ανατροπές θα αντικαταστήσουν παλιά πρόσωπα με καινούρια και ενδέχεται να μείνει ένα κενό που όμως θα είναι για λίγο. Δεν αποκλείεται να αντιδράσετε, καθώς θα υποπτευθείτε πως υπάρχουν σκοπιμότητες και θα πρέπει να δώσετε μάχη, προκειμένου να αιτιολογήσετε την αποχή σας ή να προκαλέσετε. Παρά τις πιέσεις που θα δέχεστε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, τα θέματα της υγείας σας θα πηγαίνουν πολύ καλύτερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως να συγκρουστείτε με ανθρώπους που θα σχετίζονται με το εργασιακό σας περιβάλλον, όμως, παρόλο που οι άλλοι θα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, από εσάς θα εξαρτηθεί η σύσφιξη των σχέσεων σας ή η οριστική τους διάλυση. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην ενδώσετε σε τρίτους που θα έχουν επιθετική διάθεση.

 

ΖΥΓΟΣ: Ο συνδυασμός του να κοιμάστε περισσότερο και να αγχώνεστε λιγότερο, θα σας βοηθήσει να ξανανιώσετε. Με λίγη προσπάθεια από μέρους σας βρείτε αυτά που σας χαλάνε, για να μπορέσετε να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά. Ίσως η επίτευξη κάποιου σκοπού που έχετε βάλει στη ζωή σας, να είναι η κινητήριος δύναμη για να επιδιώξετε να συμφιλιώσετε πνεύμα και ψυχή με το σώμα σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχετε τα σχέδιά σας, θα είναι η αυτοπειθαρχία που πρέπει να τηρήσετε και οι χαμηλοί τόνοι. Προηγούμενες προσπάθειές ή επενδύσεις σας, θα αρχίσουν να αποδίδουν εάν ασχοληθείτε εκ νέου με αυτές. Στηρίξτε κάποια όνειρά σας σε γερές βάσεις και στη συνέχεια υπερασπίστε τις σχέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο κίνδυνος να υπάρξουν λάθη σε συμφωνίες ή σε συμβόλαια θα υπάρχει, αλλά θα είναι αρκετά μειωμένος. Κυρίως θα είστε απασχολημένοι με τις σχέσεις σας και θα υποχρεωθείτε να ανασυγκροτήσετε δυνάμεις και να κάνετε νέες γνωριμίες, καθώς σε αρκετά σημεία η κατάσταση θα είναι εμπόλεμη. Οι συνεργασίες σας θα προχωρούν, κάποιες συνομιλίες σας θα βρίσκουν γόνιμο έδαφος και από εκεί που δεν περιμένατε θα σας έρθει αιφνίδια οικονομική βοήθεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποδείξτε έμπρακτα πόσο αγαπάτε τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να είναι ο σύντροφός σας στη ζωή, γιατί και εκείνος πλέον έχει αρχίσει να ζητάει αποδείξεις και όχι μόνο λόγια. Απαλλαγείτε μια κι έξω από τις εντάσεις που θα υπάρχουν, για να είναι πιο ξεκάθαρα τα μηνύματα που θα στέλνετε. Αποκαταστήστε την αυτοπεποίθησή σας για να αλλάξετε τη ζωή σας ποικιλοτρόπως.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εβδομάδα θα είναι αρκετά πιο γενναιόδωρη στα ζητήματα καρδιάς, ώστε να αλλάξει η διάθεσή σας και να βελτιωθεί η επικοινωνία με το έτερον σας ήμισυ. Να είστε και να δείχνετε πιο πρόθυμοι στο να περάσετε περισσότερες ώρες μαζί, ακόμα και αν θα είστε αρκετά κουρασμένοι από τα θέματα που θα αφορούν τη δουλειά σας, γιατί μέσα από τη σχέση σας θα βρείτε βαθιά ικανοποίηση.

 

ΙΧΘΥΣ: Η βελτίωση των οικονομικών σας, θα σας επιτρέψει να ξοδέψετε πιο άνετα για να πάτε ένα ταξιδάκι οι δυο σας ή να πραγματοποιήσετε αγορές που θέλετε από κοινού. Ακόμα και αν είστε μόνοι, η διάθεσή σας να κάνετε καινούριες γνωριμίες, να βγείτε και να δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι, θα είναι έντονη.



Cover photo credits: 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30