Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας από Δευτέρα 5 έως 11/10

Aρης ανάδρομος στον Κριό: Κράτα χαμηλά την μπάλα



Στις 7 ο Ερμής στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας. Στις 9 ο Άρης  ανάδρομο στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, προκαλεί αναστάτωση στον προσωπικό σας χώρο και ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, καθώς αν χάσετε τον έλεγχο θα εκφραστείτε σκληρά και δύσκολα θα πάρετε πίσω κάτι που είπατε και το μετανιώσατε. Στις 10 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, δίνει σύνεση και λογική, αλλά λόγω του ανάδρομου Ουρανού θα εκφράζεστε εγωκεντρικά και απότομα απέναντι στους άλλους. Στις 11 ο Ήλιος σε τετράγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις φυγής και ωθεί σε υπερβολές. Αποφύγετε επαφές και συναντήσεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΚΡΙΟΣ: Για να μπορείτε να ξεγλιστράτε όταν σας στριμώχνουν, φροντίστε να έχετε πάντα δικλείδες ασφαλείας. Για να μάθετε διαφορετικά πράγματα τολμήστε να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα. Καθίστε σκεφτείτε και συνειδητοποιήστε επιτέλους τι στ’ αλήθεια θέλετε από τη ζωή σας. Απέναντι σε όλους αυτούς που σας επιβουλεύονται πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε αμυντικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και από εκεί που δεν περιμένατε. Δουλέψτε αποκλειστικά με τους τομείς της ζωής σας που τον τελευταίο καιρό έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες απώλειες. Για να μην παρεξηγηθείτε από τους συνεργάτες σας, φροντίστε να είστε πιο ξεκάθαροι στις επιλογές σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση και ίσως στενοχωρηθείτε, γι’ αυτό μην κινείστε υπογείως. Δε χρειάζεται να κάνετε απαραίτητα παρέα με ανθρώπους που σας έχουν φερθεί άσχημα. Προσαρμοστείτε στον εργασιακό σας χώρο με κάποιους συνεργάτες που δε σας αρέσουν. Αφήστε κατά μέρους τους συναισθηματισμούς για να βγείτε αλώβητοι από κάποιες καταστάσεις. Καλύψτε το συντομότερο δυνατό οικονομικές σας ατασθαλίες πριν βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν βλέπετε ότι οι παρούσες καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες, μην τις πιέζετε. Περιφρονήστε αυτούς που προσπαθούν να σας εκνευρίσουν, χωρίς να αγχώνεστε για το τι πρέπει και τι όχι. Μην πάρετε αψήφιστα λόγια φίλων σας που προσπαθούν να σας σώσουν από μια περίεργη κατάσταση. Κάντε και καμιά έκπληξη, γιατί δεν είναι το καλύτερο να είστε πάντα τόσο προβλέψιμοι.

 

ΛΕΩΝ: Πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, ζητήστε τη γνώμη ανθρώπων που γνωρίζουν. Αναγνωρίστε τα λάθη που έχετε κάνει και φροντίστε να μην τα επαναλάβετε. Κλείστε υποθέσεις που σας έχουν κάνει να μη βρίσκετε την ησυχία σας και ενισχύστε τη διάθεση συνεργασίας. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και σπίτι, γι’ αυτό φροντίστε να περνάτε όμορφα στην καθημερινή σας ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πληγώσετε τους άλλους με πικρά και σκληρά λόγια, που και εσείς δεν τα πιστεύετε. Για να αποφασίσετε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε σε ένα επαγγελματικό σας θέμα, ζητήστε τη βοήθεια στενού σας συνεργάτη. Βάλτε μπροστά την πείρα σας για να χειριστείτε πιο σωστά μια νέα υπόθεση. Εάν νιώθετε μπερδεμένοι αλλά θέλετε να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, αποφασίστε ένα ταξίδι.

 

ΖΥΓΟΣ: Οργανώστε και βάλτε σε τάξη κάποιες σκέψεις που θα  βοηθήσουν την εξέλιξή σας. Επειδή έχετε ανάγκη της δημόσιες σχέσεις, φροντίστε να μη γίνεστε αντικοινωνικοί. Σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι καλύτερα να χωρίσετε για να έχετε περιθώρια ανάκαμψης, παρά να διαιωνίζετε  καταστάσεις που φθείρουν τόσο εσάς, όσο και τους γύρω σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν σήμερα χαλάσει μια παλιά σας συνεργασία, το μόνο που θα φταίει θα είναι τα νεύρα σας. Όσοι έχετε μια ικανοποιητική σχέση που σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι, πάρτε την απόφαση να κάνετε το μεγάλο βήμα και να την επισημοποιήσετε, ενώ όσοι διατηρείτε μια σχέση που έχει δείξει από πολύ νωρίς σημάδια αδυναμίας, δεν υπάρχει λόγος να αναβάλετε άλλο να βρείτε μια λύση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφοπλίστε τους γύρω σας με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ ταυτόχρονα τακτοποιήστε εκκρεμότητες που θα σας απαλλάξουν από το άγχος. Βασιστείτε στις δικές σας ανάγκες, γιατί μπορείτε και μόνοι σας να τα καταφέρετε. Παρά τις γενικές δυσκολίες που θα προκύψουν, με προνοητικότητα τα προβλήματα θα βρίσκουν τη λύση τους, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε λίγο περισσότερο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναγνωρίστε τις ευκαιρίες εξέλιξης που θα σας δοθούν με κέφι για πρωτοτυπίες και αυξημένη την έμπνευσή σας. Τονώστε την αυτοπεποίθησή και τη συναισθηματική σας ζωή, γιατί ακόμα και οι αντιξοότητες δεν αποκλείεται να σας βγουν σε καλό. Οι ευθύνες και οι περιορισμοί που θα δεχθείτε θα είναι σε ισόποση ποσότητα των επιτυχιών  που θα έχετε και έτσι δε θα χάνετε τις ισορροπίες σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τι να πούμε για εσάς που αυτή την εποχή τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Από τη μία προσπαθείτε να ενισχύσετε αρκετούς από τους τομείς της ζωής σας και από την άλλη θα σας βάζουν τρικλοποδιές. Βέβαια, εσείς στα δύσκολα γίνεστε περισσότερο μαχητικοί, δραστικοί και παραγωγικοί, οπότε τα εμπόδια που θα εμφανίζονται δε θα είναι ικανά να κάμψουν το ηθικό σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε εντατικότερα με αυτούς που αγαπάτε και αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τα οικογενειακά σας θέματα. Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ανανέωση, οπότε βγείτε έξω με φίλους και διασκεδάστε όσο και αν δεν το επιτρέπουν οι ανειλημμένες σας υποχρεώσεις. Επαγγελματικά η μέρα κρίνεται σημαντική, γι’ αυτό αποφασίστε να εργαστείτε σκληρά και συντονισμένα, χωρίς να διστάσετε να κάνετε κάποιους καινούριους συνδυασμούς.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός