Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας από Δευτέρα 2 έως 8/11

Επιτέλους ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό

 

 



 

Στις 4 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό, οπότε περιορίζεται η έντονη ταλαιπωρία σας στα εργασιακά θέματα και αρχίζει να ισορροπεί ο οικονομικός σας τομέας. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας σε επαγγελματικό ή συναισθηματικό επίπεδο.

 

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν μόνο οι ίδιοι. Όσοι είστε δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ερωτικά καλέσματα. Δείξτε πόσο αποφασιστικοί είστε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό, απ’ το να χάνετε ευκαιρίες. Η πολύτιμη πείρα κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας θα σας βοηθήσει αρκετά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η σκληρή πραγματικότητα θα σας μάθει να είστε πιο πρακτικοί από εδώ και στο εξής. Ψάξτε για τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας και σταθείτε στα πόδια σας. Για να νιώσετε καλύτερα, φροντίστε να δείτε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Ελέγξτε τα πολύ δυνατά σας συναισθήματα που δε σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα με ρεαλισμό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κοντρολάρετε τη διάθεσή σας και μείνετε σταθεροί στους στόχους σας. Δραστηριοποιηθείτε για να γίνουν όλα πιο γρήγορα και συγχρονιστείτε με τους συναδέρφους σας. Δείξτε σε κάποιο φίλο σας ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά και ειλικρινά για τα προβλήματά του. Ότι σας πιέζει τον τελευταίο καιρό και δε σας ικανοποιεί πια, αντιμετωπίστε το δυναμικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απομακρυνθείτε από άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε διαρκώς τη διάθεση. Τολμήστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και μη τα βάζετε διαρκώς με την τύχη σας. Διεκδικήστε αυτά που ζητάτε από τη ζωή, κάνοντας τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και επιδιώξτε καλύτερο κλίμα συνεργασίας στην εργασία σας.

 

ΛΕΩΝ: Εντοπίστε τα αδύνατά σας σημεία για να τα κάνετε δυνατά και προσπαθήστε να γίνετε πιο αγαπητοί στους άλλους. Μη διατυμπανίζετε την επιτυχία σας και προκαλείτε το φθόνο, αλλά μείνετε συνεπείς σε ότι κάνετε. Δε φτάνει η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός για να πετύχετε, αν δεν έχετε επιμονή και υπομονή. Μην επιτρέψετε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με το σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον. Μην κουράζετε άλλο το νευρικό σας σύστημα με ψυχολογικές μεταπτώσεις που δε σας βοηθούν. Φροντίστε να είστε σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιληφθείτε εγκαίρως τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει ο μήνας και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

 

ΖΥΓΟΣ: Να είστε πιο επίμονοι στους στόχους σας, για να αξιοποιήσετε καλύτερα τις δυνατότητες σας. Σε καταστάσεις που δε γνωρίζετε καλά να είστε επιφυλακτικοί και να επεξεργάζεστε τα δεδομένα πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Προσαρμόστε τις ανάγκες σας σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ακραίες επιλογές, τα αλόγιστα έξοδα και οι σπατάλες κάθε είδους θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Καταστρώστε νέα σχέδια που θα αποβλέπουν στην ανανέωση και στον εκσυγχρονισμό σας, χωρίς να βγαίνετε από τον προϋπολογισμό σας, όσο και αν θεωρείτε ότι οι ιδέες σας είναι απίστευτα πρωτότυπες. Επεκτείνετε η κοινωνική σας ζωή και γεμίζει με εκδηλώσεις και προσκλήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, αποφεύγοντας να αντιδικήσετε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Μη δώσετε αφορμές για παρεξηγήσεις και σχόλια ή αρχίσετε από πείσμα να αντιδράσετε όπου δε χρειάζεται χωρίς πρώτα να έχετε σκεφτεί τα υπέρ ή τα κατά μιας τέτοιας κίνησης. Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε πριν χειροτερέψετε τα πράγματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευχάριστες αλλαγές αρχίζουν να έρχονται στη ζωή και στα αισθηματικά σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι μόλις δείτε τα πρώτα σημάδια. Εντοπίστε τη ρίζα των κακών στη ζωή σας και αποφασίστε να τα ξορκίσετε, κάνοντας την αρχή απομακρύνοντας από κοντά σας ανώφελους ανθρώπους, αλλάζοντας σταδιακά όλη τη συμπεριφορά σας και επιδιώκοντας να κάνετε μόνο αυτά που σας ευχαριστούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδεχθείτε τις αλλά μην ξεχάσετε να στηρίξετε τα άτομα του περιβάλλοντος που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας. Θα δυσκολέψουν οι συζητήσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας. Να θυμάστε πως όλες οι δραστηριότητές σας θα χρειάζονται πυγμή και σθένος, γι’ αυτό πρέπει να αποφύγετε τις οποιεσδήποτε πιέσεις και να μην τραβάτε τίποτα στα άκρα. Η βιασύνη και το άγχος δεν κερδίζουν εντυπώσεις, αλλά αντίθετα δηλώνουν ανεπάρκεια.

 

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να είστε συγκρατημένοι και αν ακόμα αγανακτήσετε, αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά. Σε σημαντικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά. Συνειδητοποιήστε ποιοι είναι οι συμπαραστάτες σας και ποιοι σας επιβουλεύονται, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να κάνετε λάθος επιλογές ή να πέσετε στην παγίδα κακόβουλων ατόμων.



Cover photo credits: Ivar Wigan for Gucci SS2021

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.