Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Νέα Σελήνη στο Σκορπιό: deja vu με παλιά τραύματα αλλά και ίαση

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 9 έως 15/11



 

Στις 9 με την Αφροδίτη στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό, προσπαθήστε να μην είστε απαιτητικοί, γιατί θα υπάρξουν καυγάδες. Στις 10 ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, κάνει τη διαίσθησή σας να λειτουργεί άψογα ώστε να λύσετε ότι σας απασχολεί, αλλά λόγω του ανάδρομου Ποσειδώνα θα έχετε την τάση να κρύβεστε βάζοντας μόνοι σας εμπόδιο στο δρόμο σας. Στις 11 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό, οπότε αρχίζουν να μειώνονται οι εντάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε με την ανάδρομη πορεία του. Περιορίζονται τα λάθη, μειώνεται το παρασκήνιο, ενισχύεται η δυναμικότητά σας, ενώ οι συνεργάτες σας θα είναι πιο πρόθυμοι να σας ακούσουν και να σας στηρίζουν. Στις 12 ο Δίας στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο διαφάνειας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Νέες ιδέες και ενδιαφέροντα, απομάκρυνση από τον υλισμό, ισότητα και σεβασμός είναι μερικά από τα στοιχεία που φέρνει αυτή η σύνοδος. Στις 14 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό, οπότε ξαναβρίσκετε τις ισορροπίες σας και αρχίζετε να είστε και πάλι αισιόδοξοι για τα σχέδιά σας. Προσεγγίστε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και να στηρίξουν τους στόχους σας, χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Στις 15 η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, δίνει την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε και να επαναπροσδιορίσετε τα «θέλω» σας. Τακτοποιήστε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να ξεχάσετε να βάλετε τάξη και στη συναισθηματική σας ζωή. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος).

 

ΚΡΙΟΣ: Οι τάσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν κατά καιρούς, μπορεί να σας φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σας άτομα. Έχει μεγάλη σημασία να ανανεώσετε τις επαφές σας και να βγείτε από την απομόνωση. Το φλερτ δείχνει πως θα κυριαρχεί, γι’ αυτό προσέξτε να μην μπερδέψετε το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι αρκετά περίεργες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί στα λόγια και τις υποσχέσεις που θα δώσετε, γιατί αυτή τη φορά θα αναγκαστείτε να πραγματοποιήσετε όσα είπατε και δε θα σας είναι τόσο ευχάριστο. Η διχογνωμία σας μπορεί να καταντήσει βασανιστική, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σκάνδαλα που θα χαλάσουν τις σταθερές σας σχέσεις, που ήταν πολύτιμες για εσάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι είστε δεσμευμένοι και τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια δυσφορία δική σας ή του συντρόφου σας για κάποια ζητήματα, τώρα θα αρχίσει να γίνεται πιο έντονη. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δείχνουν ότι πιστεύουν σε εσάς, για να καταφέρετε να δημιουργήσετε πιο δυνατές σχέσεις που θα αντέχουν στο χρόνο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ελέγξτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα νεύρα σας για να μην ξεσπάσουν εντάσεις και ρήξεις που θα καταστρέψουν τη σχέση σας. Μέσα από τους προβληματισμούς σας θα μάθετε να αναγνωρίζετε την επιθυμία σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν εξαιτίας της δικής σας αναποφασιστικότητας. Μια σειρά από συγκυρίες και συμπτώσεις, θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας και να νιώσετε πιο σημαντικοί.

 

ΛΕΩΝ: Εάν πρέπει να δώσετε τέλος σε κάποια προβλήματά που αντιμετωπίζετε, προτιμήστε να συζητήσετε και να τα λύσετε με διάλογο. Εάν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που δεν είναι πολύ ξεκάθαρη ή πρέπει πάση θυσία να κρατηθεί μυστική, θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε και να σκεφτείτε περισσότερο λογικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί καθώς αυτή η εβδομάδα, σίγουρα μπορεί να σας προσφέρει πολλά παραπάνω σε επίπεδο σχέσεων και επίπεδο γνωριμιών. Μπορεί το άγχος σας σε ότι θα αφορά θέματα οικογένειας, καριέρας ή σπιτιού να είναι μεγάλο, αλλά η καλή σας διάθεση στην ερωτική σας ζωή, θα διατηρείται  σε ικανοποιητικά επίπεδα.

 

ΖΥΓΟΣ: Βέβαια, οι αυξημένοι ρυθμοί καθημερινότητας που θα έχετε, θα βγάλουν στην επιφάνεια προβλήματα που για καιρό ήσασταν αρνητικοί στο να τα αντιμετωπίσετε. Όσο και να το αποφύγετε προκειμένου να χαρείτε όσο μπορείτε τις απολαύσεις και τις επιτυχίες σας, αυτό δε θα είναι εφικτό. Κάντε το μια και καλή για να ξεμπερδεύετε και να προχωρήσετε μπροστά, αποκολλημένοι απ’ ότι σας εμπόδιζε στο παρελθόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα στον τομέα των σχέσεων θα παραμείνει δύσκολη και σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά εκρηκτικός. Για να επιτύχετε καλές συνεργασίες, προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας, τα έσοδά σας να μην υπερβαίνουν τα έξοδα και να ρυθμίσετε κάθε οικονομική σας εκκρεμότητα. Η ανανέωσή σας θα έχει να κάνει με την επαγγελματική και κοινωνική σας υπόσταση, αλλά και τις προοπτικές που θα εμφανιστούν μέσα από αυτές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ενδώσετε σε όσους θα έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνετε κακό στο δικό σας προφίλ. Η υπερβολική ενέργεια που σπαταλάτε ανούσια, η άγνοια κινδύνου και η έλλειψη μέτρου σε ότι κάνετε, θα σας κουράσει αρκετά και θα καταβάλλει τον οργανισμό σας. Θα ανακαλύψετε πως κάποιες πλευρές της εργασίας σας μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο προς όφελός σας και κάποιες άλλες θα χρειάζονται περισσότερη τόνωση και σταθεροποίηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαναστατήστε με μέτρο απέναντι σε καθιερωμένες σχέσεις, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς κρύβονται και εκπλήξεις. Ή που θα γνωρίσετε κάποιο καινούριο πρόσωπο ή που θα ξαναμπεί κάποιο παλιό στη ζωή σας. Σκεφτείτε καλά πριν προτείνετε ή απορρίψετε. Μην εμπιστευτείτε τόσο εύκολα τα δικά σας αισθήματα και τις υποσχέσεις, αλλά ούτε και των άλλων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα πολλά ρίσκα κρύβουν και πολλούς κινδύνους, που δεν είστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσετε από καμία άποψη και οι επιπτώσεις των λαθών θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας. Δώστε τη μάχη της επικράτησης στον εργασιακό σας χώρο και ψάξτε από πού μπορείτε να βρείτε συμπαραστάτες, για να μην πηγαίνουν τα σχέδιά σας δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν ακόμα διερωτάστε αν το μέλλον ευνοεί τις προσπάθειές σας, τότε η απάντηση είναι μία και είναι καταφατική. Σπουδαίο ρόλο θα παίξει η σωστή διάκριση ανάμεσα στις πραγματικές δυνατότητες που έχετε και τις ουτοπίες. Ο ρεαλισμός κρίνεται επιβεβλημένος όσο αφορά τις επιλογές που θα κάνετε, όπως και ο ανοιχτός νους, ο οποίος διαβλέπει τις βαθύτερες προοπτικές και τα τυχόν εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.



Cover photo credits: Pablo Delfos

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.