Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Lockdown vol 2: Πώς θα αντιδράσει αυτή τη φορά το ζώδιό σου;

Tο μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείς αρκετό χιούμορ μέχρι να περάσει κι αυτό



 

 

Τι λέει το αστρολογικό σου dna ή ζωδιακό σου προφίλ ως προς τον τρόπο που θα διαχειριστείς άλλη μία καραντίνα; Διαβάζοντας το ζώδιό σου και τον ωροσκόπο σου θα έχεις μια σαφή εικόνα. Έχεις άλλωστε ήδη την εμπειρία ενός καθολικού lockdown οπότε μπορείς να κρίνεις κάποια πράγματα κατά πόσο ισχύουν ή όχι. Διάβασε και τις «προβλέψεις» των κολλητών και των μελών της οικογένειάς σου και δες κατά πόσο είναι πιθανόν να πέφτουν μέσα. Πάρε τους τηλέφωνο μετά ή στείλε τους mail και συζητήστε τη δική τους άποψη. Μπορεί κάποια να παραείναι δεδομένα και προβλέψιμα, κάποια λιγότερο σαφή, σίγουρα όμως θα σας κάνουν να χαμογελάσετε και θα σας δώσουν μια καλή αφορμή για να μιλήσετε μεταξύ σας.

Μην ξεχνάς, το χιούμορ εξακολουθεί να είναι πάσης φύσεως και παντός καιρού υπερόπλο!

 

 

Κριός

Ο Κριός θα τρέξει παντού (μες στο σπίτι – αλλά και θα εξαντλήσει το μήνυμα 6)

Ο Κριός είναι ανίκανος να σταθεί ακίνητος, οπότε το να περνάς την ημέρα στον καναπέ είναι ένα μεγάλο ζήτημα για σένα! Πιθανότατα θα κάνεις πολλά push-ups, sit-ups ή μπορεί να αγοράσεις διαδικτυακά ένα σάκο του μποξ ή ένα ελλειπτικό ποδήλατο για να εκτονώσεις λίγη από την υπερβολική σου ενέργεια!

 

 

Ταύρος

Ο Ταύρος θα αναζητήσει απολαύσεις

Η διαμονή στο σπίτι, με την οικογενειακή θαλπωρή ή ακόμα και μόνη σου είναι μια ονειρική κατάσταση που έχει όλα τα θεμέλια ενός παραδείσου για τον Ταύρο! Αν και, να είσαι προσεκτική, όσο θα επιδίδεσαι σε μαστερσεφικές επιδείξεις καθώς μπορεί να κερδίσεις μερικά κιλά κατά τη διάρκεια αυτού του «απαγορευτικού», επειδή το φαγητό παραμένει το πάθος σου.

 

 

Δίδυμοι

Κι άλλος χρόνος σκέψης για τους Δίδυμους

Αυτή η επαναληπτική «ευκαιρία» lockdown σε συναρπάζει. Θα αφεθείς για πολλές ώρες να προβληματίζεσαι για τις αιτίες αυτής της κρίσης και θα επωφεληθείς αυτήν τη φορά αφήνοντας το μυαλό σου να περιπλανηθεί σε φιλοσοφικά μονοπάτια σκέψης. Εστιάζοντας στη θετική πλευρά, συνηθίζεις να παίρνεις τα πράγματα όπως έρχονται, χωρίς να χάνεις το μυαλό σου και με μηδενικό άγχος!

 

 

 Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα  οργανώνει  pazama parties

Ο Καρκίνος έχει ζωτική ανάγκη να είναι σε επαφή με τον κόσμο του, απλώς δεν μπορείς να ζήσεις μακριά από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, οπότε αυτός ο περιορισμός θα είναι δύσκολος. Αν πάλι θες να είσαι πιο δημιουργική σε αυτή την καραντίνα, χρησιμοποίησε τη φαντασία σου προκειμένου να βρεις άλλους τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων σου πέρα από τη λεκτική επαφή.

 

 

Λέων

Ο Λέων θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί

Ο Λέων θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και αυτός είναι ο λόγος που θα δυσκολευτεί κατά τη διάρκεια αυτού του lockdown. Ίσως να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο βρεις διέξοδο και παρηγοριά στα social media, δημοσιεύοντας τα κατορθώματά σου στα κοινωνικά μέσα. Από την άλλη ίσως ικανοποιήσεις αυτή σου την ανάγκη βρίσκοντας καταφύγιο στην τέχνη, γράφοντας ίσως το ημερολόγιο καραντίνας σου.

 

 

Παρθένος

Η Παρθένος θα τακτοποιεί συνεχώς

Η Παρθένος είναι οργανωμένη και δεν πρόκειται να αφήσει ένα lockdown να καταστρέψει τις καθημερινές της ρουτίνες. Απολυμαντικό φουλ στο σπίτι, οργανωμένοι χώροι, τακτοποιημένα γραφεία, απόθεμα προμηθειών κλπ ... όλα είναι έτοιμα! Αν και, η Παρθένος πρέπει να δοκιμάσει και να χαλαρώσει και να αποφύγει να περάσει τις μέρες της καθαρίζοντας τις λαβές των θυρών με χλωρίνη.

 

 

Ζυγός

Ώρα για ανακαίνιση

Ο Ζυγός θα εκμεταλλευτεί αυτήν την περίοδο καραντίνας για να διακοσμήσει το σπίτι του ή μπορεί ακόμα και να ανακαλύψει την κηπουρική. Επίσης, δεν θα ξεχάσεις να φροντίσεις τον εαυτό σου είτε με αφρόλουτρα, περιποίηση ομορφιάς ή ξεκινώντας μια ρουτίνα ιεροτελεστίας άσκησης στο σπίτι ή διαλογισμού.

 

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα ταλαιπωρηθεί

Επαναστατικός, δεν του αρέσει να συμμορφώνεται εύκολα και παραμένοντας επικριτικός, ο Σκορπιός μπορεί να δει αυτό το lockdown με κακό μάτι και να επισημάνει τις συνωμοσίες. Αυτός ο περιορισμός θα μπορούσε επίσης να σε κάνει επιθετική απέναντι στους ανθρώπους γύρω σου. Μην ξεχνάς να σταματάς και να παίρνεις βαθιές ανάσες όποτε το χρειάζεσαι.

 

 

Τοξότης

Ο Τοξότης θα τρελαθεί

Ο Τοξότης λατρεύει να είναι ένα με τη φύση. Χρειάζεται την ελευθερία σου και γι 'αυτό αυτή η περίοδος καρατντίνας δεν θα είναι εύκολη για σένα ... Κατέβασε από τη βιβλιοθήκη σου τα travel books σου, φτιάξε ένα slide movie με φωτό από τα αγαπημένα σου ταξίδια, ή ξεκίνα να μαθαίνεις μια ξένη γλώσσα για όταν επιτραπούν ξανά τα ταξίδια.

 

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα παραμείνει συγκεντρωμένος

Ο Αιγόκερως είναι ένα μοναχικό ον, επομένως αυτή η περίοδος απομόνωσης δεν πρέπει να του είναι και πολύ ενοχλητική. Έχεις άλλωστε συνηθίσει να εργάζεσαι σκληρά ή να απασχολείσαι με τις ώρες με όσα σε ενδιαφέρουν όποτε η πλήξη δεν θα προλάβει να σου χτυπήσει την πόρτα, και όσο μένεις δραστήρια παραμένεις και ψυχικά ήρεμη.

 

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα είναι ενεργός

Αντισυμβατικός και πρωτότυπος, ο Υδροχόος θα βρει πάντα έναν τρόπο να παραμένει απασχολημένος. Αυτή η συγκεκριμένη περίοδος θα αυξήσει δεκαπλάσια τη δημιουργικότητά σου και θα σε δούμε να κάνεις θαύματα κατά τη διάρκεια του lockdown σου!

 

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς θα είναι ανήσυχος

Οι Ιχθύες μπορεί να υποστούν κάποιο άγχος σε αυτούς τους προβληματικούς καιρούς. Ως το τελευταίο ζώδιο θα απορροφήσεις αυτόματα τα συναισθήματα και το άγχος των άλλων ανθρώπων γύρω σου. Μια συμβουλή; μην είσαι κολλημένη στις ειδήσεις θα αυξήσουν κατακόρυφα το άγχος και την υπαρξιακή σου αγωνία...

Cover photo credits: Patrick Demarchelier

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;