Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 7 έως 13/12

Αφροδίτη στο Σκορπιό: Το ρομάντσο και η τρυφερότητα στήνουν πάρτι



 

 

Στις 6 με την Αφροδίτη στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα υπάρχει ρομαντισμός και τρυφερότητα, αλλά δε θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον. Στις 9 με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αποφύγετε να προβείτε σε επαγγελματικές συναντήσεις που θα αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς δε θα μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή. Στις 10 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει ευκαιρίες για αύξηση εισοδημάτων, κέρδη και καλές συνεργασίες. Στις 11 με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό, αν χρησιμοποιήσετε σωστά την ενέργειά σας θα διατηρήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες. Στις 13 ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μην πιστέψετε σε ότι ακούσετε καθώς ακόμα και υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα αποδειχθούν ψεύτικες. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις.

 

ΚΡΙΟΣ: Λάβετε τα μέτρα σας για τις αλλαγές που θα γίνουν και μην τρομάζετε τόσο πολύ. Δείξτε ανωτερότητα και μην κολλάτε σε ευτελή πράγματα. Οι σωστές διασυνδέσεις θα έχουν για εσάς ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Αποφύγετε τις κατά μέτωπο επιθέσεις, γιατί με διπλωματία θα τα καταφέρετε καλύτερα. Μην προσκολλάτε στο παρελθόν, αλλά βρείτε θάρρος να ενεργήσετε με πρωτοτυπία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε ένα βήμα πίσω και συμβιβαστείτε, για να μην ανέβουν οι τόνοι σε μια επαγγελματική σας συζήτηση. Όπως φαίνεται θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν. Οι ερωτικές σας ατασθαλίες σας, ίσως πικράνουν κάποια άτομα που σας έχουν φερθεί υπέροχα. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αλλάζουν το δικό σας πρόγραμμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποσχέσεις που ξέρετε καλά ότι δεν πρόκειται να τηρήσετε. Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από τους άλλους, προβάλετε τις ικανότητές σας. Μην πιέσετε το σύντροφό σας με αδικαιολόγητες ζήλιες και μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που λέτε. Μια προσωπική σας σχέση, θα ανοίξει ορίζοντες που μέχρι τώρα δε φανταζόσασταν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις συζητήσεις μεταξύ των ατόμων της οικογένειάς σας. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας κολλάνε και δε σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που επιθυμείτε. Η καθυστέρηση της πραγματοποίησης των ονείρων ή των σχεδίων σας, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα απαρνηθείτε. Απλώς θα πρέπει να μάθετε να συμβαδίζετε με το χρόνο και να επιδεικνύετε την υπομονή σας.

 

ΛΕΩΝ: Τυπικώς ή ουσιαστικώς κλείνει ένας μεταβατικός κύκλος, όχι ιδιαίτερα εύκολος, που στην πορεία του έγιναν λιγότερα από αυτά που εσείς θέλατε και περισσότερα από αυτά που επιθυμούσαν οι άλλοι, όποιοι και να ήταν αυτοί. Θα καταφέρετε να ξαναβρείτε χρήσιμες ισορροπίες που είχαν ανατραπεί και λύσεις για τα προβλήματα ή τους προβληματισμούς που είχαν προκύψει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τη ζωή σας να κυλήσει ήρεμα και γαλήνια, χωρίς να τη γεμίζετε άγχος και στρες ασταμάτητα. Θα σταματήσουν τα πολλά απρόοπτα, οι εκπλήξεις επιβάλλονται και θα περιοριστεί η αναστάτωση, αλλά έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε μία φάση που αναγκαστικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που είχατε συνηθίσει.

 

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να γίνετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας όπως παλιά και περισσότερο τολμηροί σε ότι θα αφορά το μέλλον σας. Η στήριξη που θα λάβετε από το σύντροφο σας θα είναι ανεκτίμητη, όμως, δε θα είναι το μόνο άτομο που θα σας προσφέρει τη βοήθειά του, καθώς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προβείτε στις ρυθμίσεις που επιβάλλονται προκειμένου να ομαλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις. Θα υπάρχουν εναλλαγές στα συναισθήματά σας, αλλά παρά τις αντιξοότητες θα σας δοθεί η δυνατότητα να καθορίσετε εσείς περισσότερο τη ζωή σας και όχι οι άλλοι ή οι συγκυρίες. Νέες προοπτικές, καινούρια δεδομένα, νέοι τρόποι και πρακτικές, θα σας αναγκάσουν να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπηρετήστε κάποιες προτεραιότητες που μπορεί να μην είναι δικής σας επιλογής, αλλά πρέπει λόγω της γενικής κατάστασης. Δημιουργούνται συνθήκες εκκαθαρίσεων και είναι πιθανό να συναντήσετε μερικές δυσκολίες. Ρυθμίστε όλες τις ρευστές καταστάσεις, για να δημιουργηθούν νέες, σταθερές δομές. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε τα πάντα, μπορείτε απλά να κάνετε μια ανασυγκρότηση βάσει παλιών δεδομένων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικοινωνήστε με τους άλλους και διαπραγματευτείτε λεπτομέρειες στις σχέσεις σας, για να βρείτε που υπάρχουν αντιμαχόμενα συμφέροντα. Η δίκαιη κρίση και τα τεκμήρια είναι αυτά που θα σας δώσουν καλές και ίσως συμβιβαστικές λύσεις. Δείτε την αξία κάποιων δεσμεύσεων και την ανάγκη ορισμένων αποδεσμεύσεων. Το σκηνικό θα είναι το ίδιο, αλλά θα αποκαλυφθεί και κάποιο άγνωστο παρασκήνιο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ψάξτε μήπως υπάρχουν κακώς κείμενα για να βρείτε τρόπους να τα διορθώσετε ή να ανακαλύψετε κρυφές καλές πλευρές που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Προσέξτε τις ευαισθησίες σας και ιδιαίτερα τον μεταβολισμό σας. Ακολουθήστε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς καταχρήσεις και άσκοπα ξενύχτια. Κλείστε την τηλεόραση και ξαπλώστε για να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν περιμένετε πρώτα να νυστάξετε το πιο πιθανό είναι το επόμενο πρωινό να σας βρει σε κατάσταση αποσύνθεσης. Γιατί να παιδεύετε άδικα τον οργανισμό σας, ενώ μπορείτε να του προσφέρετε πολλά. Είστε αρκετά γοητευτικοί και αξίζει τον κόπο να το δείξετε και στους άλλους, που θα ξετρελαθούν με την προσωπικότητά σας, αλλά και με το παιδί που κρύβετε μέσα σας.



Cover photo credits: Tim Walker

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη