Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα Λεούση



 

 

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε ακόμα και τον πόνο που νιώθετε κάποιες φορές, να εκφραστεί για να καταλαγιάσει. Προσέξτε την κριτική που κάνετε, γιατί να θυμάστε ότι υπάρχει και αντίλογος.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι άσχημο να κριτικάρετε συνέχεια τον εαυτό σας και τους άλλους και να μην έχετε κατανόηση. Για να ανταπεξέλθετε στο φόρτο εργασίας, αντιμετωπίστε με όρεξη τις καταστάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε από άλλη οπτική γωνία μια κατάσταση που σας ενοχλεί και ίσως αλλάξετε γνώμη. Κάντε αλλαγές σε όποιο τομέα της ζωής σας αντιμετωπίζετε προβλήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια ενός συγγενή σας στον οποίο κάποτε είχατε φανεί χρήσιμοι. Μία συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα.

 

ΛΕΩΝ: Ότι είναι να γίνει, θα γίνει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, γι’ αυτό μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε. Εάν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μία μικρή απόδραση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις πολλές σκέψεις. Διασκεδάστε και μη δουλεύετε συνέχεια, γιατί να θυμάστε πως δεν είστε μηχανή.

 

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε πίσω το παρελθόν και αγνοήστε καταστάσεις που δε σας βοηθούν. Συζητήστε τα πιστεύω σας μόνο με άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ευγένεια θα σας ανοίξει πόρτες που για άλλους θα παραμείνουν ερμητικά κλειστές. Προσπαθήστε να λύσετε για αρχή προβλήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια ευγενική χειρονομία που θα δεχθείτε από κάποιο πρόσωπο  θα μειώσει τον εκνευρισμό σας. Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ορισμένες τροποποιήσεις είναι απαραίτητο να γίνουν από εσάς για να μπορέσετε να κάνετε το μεγάλο άλμα στον τομέα που φροντίζετε τον τελευταίο καιρό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεχωρίσετε τα άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου που δρουν ανεξέλεγκτα στη ζωή σας εδώ και πολύ καιρό, χωρίς εσείς να το έχετε καταλάβει.

 

ΙΧΘΥΣ: Η μέρα προσφέρεται για ένα σοβαρό τεστ πρώτα πάνω στα δικά σας συναισθήματα και τις ανάγκες σας και μετά πάνω στο σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για τη Σουηδία η ελληνική αποστολή της Eurovision

Η χώρα μας διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 9 Μαΐου στο Μάλμε