Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα Λεούση



 

 

ΚΡΙΟΣ: Η προσγειωμένη αντιμετώπιση των διλημμάτων, θα σας απομακρύνει από κινδύνους. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι μη δώσετε υποσχέσεις που γνωρίζετε ότι δε θα κρατήσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απολαμβάνει την ασφάλεια μέσα στη σχέση σας, αλλά δε θα μειωθεί η ένταση των συναισθημάτων του. Πείτε πράγματα που σας ενοχλούν και μην τα κρατάτε όλα μέσα σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές επαγγελματικών σχεδίων θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Με καλοπροαίρετη διάθεση ένα ξεκαθάρισμα θα είναι καλό, αφού θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μοιράστε ευθύνες και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας ανάγκες. Μην αφήσετε τα νεύρα σας να ξεσπάσουν σε ανθρώπους που δε φταίνε.

 

ΛΕΩΝ: Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας πριν σας κουράσουν και σας αγχώσουν. Αφήστε και τους άλλους να κάνουν κάτι και μην υπερβάλλετε στη δουλειά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αρμονία θα είναι προϊόν συνεργασίας, οπότε προσπαθήστε στη διαδρομή να μη τη χάσετε εξαιτίας τρίτων. Πεπαλαιωμένες πεποιθήσεις και προκαταλήψεις, δεν έχουν θέση δίπλα σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Προγραμματίστε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Χαλαρώστε και κάντε τις δουλειές σας, χωρίς να αγχώνεστε από τις ευθύνες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πρωτοποριακές αλλαγές που θέλετε να κάνετε πρέπει να βασίζονται στις δικές σας δυνάμεις. Οι μάχες δεν κερδίζονται με παρορμητικές ενέργειες, αλλά με στρατηγική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην πάρετε βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις, γιατί ίσως υπάρχουν παγίδες. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην επηρεάζεστε από παρεξηγήσεις. Συζητήστε με ένα καλό σας φίλο και βρείτε λύσεις και συμπαράσταση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από το να βάζετε τα νεύρα σας σε δοκιμασία, σκεφτείτε και βάλτε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας. Υιοθετήστε καινούριες τακτικές για να αναβαθμίσετε τη ζωή σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Η προβολή των ιδεών σας σε μια κοινωνική εκδήλωση θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Μην περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν τι θέλετε, αν δεν εκφράσετε τις επιθυμίες σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social

BLOGS

«Όσο μπορείς» ένα ποιητικό πρότζεκτ της ποιήτριας-καθηγήτριας Αναστασίας Γκίτση και των μαθητών του ΓΕΛ Νυρεμβέργης

“Όσο μπορείς” ένα video που τρέχει… δεν σταματά… και συνομιλεί με το ποίημα του Κ.Π. Καβάφη