Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου

 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Καταστρώστε σχέδια και τολμήστε αλλαγές για να βελτιώσετε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο. Δείξτε κατανόηση και μην κουράζετε τους γύρω σας με παράλογες απαιτήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά σας, γιατί είναι δύο διαφορετικοί τομείς της ζωής σας. Αναθερμάνετε σχέσεις που λόγω ειδικών συνθηκών πάγωσαν και τις έχετε ανάγκη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βγάλτε από το μυαλό σας ιδέες που σας κρατούν κολλημένους στο παρελθόν και οι οποίες αντί να σας εξυπηρετούν σας προβληματίζουν και σας συνθλίβουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβείτε σε μια ανάλυση των πραγμάτων με καθαρές σκέψεις και αρχίστε να δέχεστε τα καθαρά και ειλικρινή συναισθήματα που πηγάζουν από μέσα σας.

 

ΛΕΩΝ: Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με τρυφερότητα και αγάπη και ανακαλύψτε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν στις σχέσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πραγματικές σας δυνατότητες θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται και θα λειτουργούν σαν τονωτικές ενέσεις ενέργειας και θάρρους.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα δημιουργηθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε σαν όπλο σας τη διπλωματία και μη φοβάστε τίποτα. Είστε ικανοί να πείσετε και τον πιο δύσκολο αν έχετε επιχειρήματα να αναπτύξετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απολαύστε τις στιγμές αναγνώρισης των ικανοτήτων σας και μην είστε τόσο μετριοπαθείς. Μην αφήνετε την ευθιξία και τον εγωισμό σας να πρωτοστατεί στη σχέση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας, πάρτε θέση στις ανησυχίες του. Εκμεταλλευτείτε την αντικειμενικότητα που τον διακρίνει τελευταίως για να του πείτε κάτι που σας βασανίζει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλλεται να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μην παίρνετε αποφάσεις και μην  πιέζετε καταστάσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Διατηρήστε ήπιο τόνο στις συζητήσεις σας, για να διατηρήσετε την ηρεμία. Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για τον εαυτό σας, αρκεί να μη φανείτε εγωιστές σε σημαντικά θέματα.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.