Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 21 έως 27/12

Διαφάνεια και σεβασμός, τα δυνατά γκαμπί που αλλάζουν το παιχνίδι



 

Στις 21 ο Δίας στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μετά από πολλά χρόνια πραγματοποιείται σε ζώδιο του αέρα, σηματοδοτώντας έναν νέο κύκλο διαφάνειας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Νέες ιδέες και ενδιαφέροντα, απομάκρυνση από τον υλισμό, ισότητα και σεβασμός είναι μερικά από τα στοιχεία που φέρνει αυτή η σύνοδος. Στις 22 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω, και η σκέψη γίνεται πιο οργανωμένη, ώστε να εξετάζονται τα πάντα με σύνεση και τάξη. Επικοινωνιακά θα είστε λιγομίλητοι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιστάσεις που θα κρύβεται παρασκήνιο. Θα είστε πιο εργατικοί και οργανωμένοι, βοηθώντας την καριέρα σας να εξελιχθεί. Στις 23 ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Κρατήστε αποστάσεις και σιγή ιχθύος για να αποφύγετε προβλήματα και ρήξη στις σχέσεις σας. Στις 25 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Προχωρήστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματά σας χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Για να πετύχετε υπάρχουν έξυπνοι τρόποι και ειρηνικοί. Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας που είναι η πιο αγνή και προσέξτε τις εξάρσεις, καθώς, άλλα σας λέει η λογική και άλλα το συναίσθημα. Οι ανασφάλειές σας φταίνε που έχετε γίνει στενός κορσές σε κάποιους ανθρώπους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δε χρειάζεται να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε. Δώστε κάποιες επί μέρους αρμοδιότητες και στους άλλους, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε. Αποφύγετε με διπλωματία και εξυπνάδα τις παγίδες που σας στήνουν κάποια άτομα. Ξεκολλήστε από το τέλμα και δείτε πως υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί δρόμοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις που δε γνωρίζετε καλά. Επιδιώξτε να αποκτήσετε ειδικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σας, για να πετύχετε περισσότερα. Οι μεγάλοι σας σκοποί προς το παρόν δείχνουν να αργοπορούν και αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται να οξυνθούν κάποια οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό οι σπασμωδικές κινήσεις ή οι βιαστικές αποφάσεις δεν ενδείκνυνται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέσα από ένα θετικό γύρισμα των καταστάσεων που υπάρχουν στη ζωή σας, θα ανακτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε θέματά σας που τα περιμένατε καιρό. Είναι σημαντικό να ελέγχετε πιο σωστά τις παρορμήσεις και τους φόβους σας απέναντι στο πολύ καλό που μπορεί να προκύψει, γιατί έτσι θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα θετικά, που θα υπάρξουν με πολλές μορφές.

 

ΛΕΩΝ: Συντονιστείτε και κινηθείτε μα αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα αμείωτη την ψυχραιμία σας. Επιβάλετε να κρατήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αναλλοίωτες, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση τόσο με το σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Κρατηθείτε στο ύψος σας, για να μην υπάρξουν εντάσεις εξαιτίας της κακής επικοινωνίας μεταξύ σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση και η αισιοδοξία μαζί με τον ερωτισμό, θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην καθημερινότητά σας. Εκμεταλλευτείτε το, για να προσεγγίσετε πιο ζεστά το σύντροφό σας ή για να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση, όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι. Πάρτε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια πριν θολώσει η κρίση σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα είστε αποφασισμένοι για να προχωρήσετε σε αλλαγές, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους σας. Η βδομάδα μπορεί να σας φανεί δύσκολη, αλλά όχι μόνο δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, αλλά θα σας δώσει και τη δυνατότητα να μειώσετε εκείνους τους παράγοντες που δημιουργούν ανησυχία, φόβο ή αποσταθεροποίηση και να ενισχύσετε εκείνους που προάγουν περισσότερη δημιουργικότητα και ικανοποίηση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα νιώσετε πιο ήρεμοι και πιο κατασταλαγμένοι, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα και ψυχραιμία τις σχέσεις σας και να θέσετε πιο γερές βάσεις κάνοντας προσεκτικά βήματα. Τα άτομα που περικλείουν τον οικογενειακό σας κύκλο, θα ζητήσουν την υποστήριξή σας σε κάποιο ζήτημα που τους απασχολεί και θα πρέπει να είστε εκεί να τους την προσφέρετε, για να γίνει και το αντίθετο για εσάς όταν χρειαστεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε υποθέσεις άλλων που δε σας αφορούν άμεσα, καθώς είναι αρκετά επικίνδυνο και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις χρειάζονται ισορροπία για να προοδεύσουν και να μπορέσουν να σας φτάσουν στην κορυφή. Όταν οι καταστάσεις τρέχουν, οι προστριβές και οι συγκρούσεις πρέπει να μένουν στο περιθώριο. Κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας, για να επιτύχετε ακόμα καλύτερες συνεργασίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι λίγο το να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε υποχρεώσεις και ευθύνες με τρόπο που να μη νιώσετε ότι θάβεστε κυριολεκτικά κάτω από αυτές. Να είστε αρκετά προσεκτικοί για να μην υπάρξουν εμπλοκές ή προβλήματα στην υγεία σας. Θα ενισχυθούν οι καλλιτεχνικές σας δραστηριότητες ανοίγοντάς σας νέους δρόμους και αυτό θα σας κάνει να λάμπετε και εξωτερικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας, γιατί δε θα κρίνετε δίκαια και ψύχραιμα τα γεγονότα. Είναι αμαρτία να καταστρέψετε επαγγελματικές σχέσεις που αποδίδουν τώρα και στο μέλλον ακόμα περισσότερα. Εάν εργαστείτε με συνέπεια θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα, αφού θα κερδίσετε μεγάλα ποσά με την ενασχόλησή σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Τα μικρά σκαμπανεβάσματα που έχετε συνηθίσει να υπάρχουν στη ζωή σας, τη μια στιγμή θα σας ακινητοποιούν και την άλλη θα σας βάζουν σε εγρήγορση. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα, γιατί εκεί θα είναι το μοναδικό μελανό σας σημείο για αυτόν το μήνα. Η προεργασία σε ότι ετοιμάζεται θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία.



Cover photo credits: Chris Nicolls

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

«Ξέρεις ότι έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό. Όταν μπορείς να κλείσεις για ένα λεπτό τα μάτια και να απολαύσεις άνετα τη σιωπή» Ούμα Θέρμαν

Στα 54, έχει δώσει τις δικές της μάχες, όχι μόνο ενσαρκώνοντας ρόλους αλλά και με το παράδειγμά της

CELEBS

Πέθανε ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τάκης Χατζόπουλος

Ήταν, μαζί με τον Λάκη Παπαστάθη, δημιουργός της σειράς «Παρασκήνιο»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες