Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιους στόχους για τη νέα χρονιά πρέπει να βάλεις στη σχέση σου σύμφωνα με την αστρολογία

Καλό είναι να διαβάσεις και το δικό του ζώδιο (και τους ωροσκόπους σας)



 Αν δεν έχετε καθίσει ακόμα να γράψετε από κοινού τους στόχους για τη νέα χρονιά που αφορούν το μέλλον της σχέσης σας, ζητήσαμε τη βοήθεια της αστρολογίας για να σου δώσουμε μια έξτρα ιδέα για το ποια κατεύθυνση ή οπτική είναι οι καλύτερη για το «μαζί» σας.

Κριός: Να επιλέγεις προσεχτικά τις μάχες σου

Ο άγριος και φλογερός Κριός δεν φοβάται τη σύγκρουση, και αυτό δεν είναι πάντα κακό. Ωστόσο, προβλήματα προκύπτουν όταν η σχέση εξελίσσεται σε μια συνεχής μάχη διαφωνιών. Λόγω της επιχειρηματολογικής φύσης, τα Κριάρια έχουν την τάση να ξεγελούν και να υποτάσσουν τους ανθρώπους γύρω τους, κάτι που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τον σύντροφό τους. Εάν αποδεχθείς ότι δεν είναι όλα διαγωνισμοί, πιθανότατα θα απαλλάξεις τη σχέση σου από αρκετή ένταση.

Ταύρος: Μάθε να συμβιβάζεσαι

Οι Ταύροι είναι πλάσματα της συνήθειας, και ως εκ τούτου, τείνουν να είναι λίγο πεισματάρηδες κατά καιρούς. Όταν καταλάβεις ότι η άποψη και ο τρόπος σου δεν είναι μονόδρομος ή η μόνη επιλογή, η σχέση σου θα νιώσει ότι έχει επίσης άποψη. Ο συμβιβασμός μπορεί να είναι δύσκολος, αλλά κάθε σχέση των Ταύρων θα ωφεληθεί από την εύρεση της μέσης οδού.

Δίδυμοι: Μάθε όντως να ακούς

Παρά την απίστευτη νοημοσύνη τους, οι Δίδυμοι συχνά κατηγορούνται ότι είναι επιφανειακοί, κυρίως επειδή βρίσκονται σε μια συνεχή κατάσταση ανησυχίας και προτιμούν να μένουν στην επιφάνεια των πραγμάτων. Και ενώ κάνουν πολλές συνομιλίες με τον σύντροφό τους, υπάρχει μια καλή πιθανότητα σε πολλές από αυτές τις συνομιλίες να μην ακούν στην ουσία τον συνομιλητή τους. Κλείσε το κινητό ή βάλε το στο αθόρυβο και την επόμενη φορά που η σχέση σου σου ζητήσει να μιλήσετε, φρόντισε όντως να ακούσεις.

Καρκίνος: Επικοινώνησε τις ανάγκες σου

Οι Καρκίνοι με την καλή τους καρδιά δεν αντέχουν τη σύγκρουση, οπότε συνήθως θα κάνουν οτιδήποτε για να κρατήσουν τον σύντροφό τους ευτυχισμένο. Ωστόσο, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των συντρόφων τους, οι Καρκίνοι μπορούν να ξεχάσουν ότι έχουν απόψεις και δικές τους ανάγκες. Καλό είναι αυτή τη χρονιά να ξαναβρείς τη δική σου φωνή και να επικοινωνήσεις στη σχέση σου και τα δικά σου θέλω.

 

Λέων: Άφησε τον εαυτό σου να είναι ευάλωτος

Όσο σίγουροι και αν φαίνονται οι Λέοντες, είναι συνήθως πιο ευαίσθητοι και λιγότερο χοντρόπετσοι από ό,τι δείχνουν. Παρόλο που σπάνια αφήνουν να φανούν οι αδυναμίες ή οι ανάγκες τους, θα ήθελαν οι σύντροφοί τους να τις ανακαλύψουν και να τις αποδεχτούν και να τις ικανοποιήσουν. Η ευπάθεια μπορεί να φαίνεται σαν αδυναμία στα Λιοντάρια, αλλά όσοι γεννιούνται σε αυτό το ζώδιο πρέπει να μάθουν ότι είναι εντάξει να εκφράζουν τις ανασφάλειές τους.

Παρθένος: Δώσε χώρο στον σύντροφό σου

Οι φιλόδοξοι Παρθένοι διατηρούν υψηλά πρότυπα, και μερικές φορές, δεν μπορούν παρά να προβάλλουν τις προσωπικές τους προσδοκίες στη σχέση τους. Λατρεύουν να βοηθούν τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν, αλλά πρέπει να θυμούνται ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ ενθάρρυνσης και παρενόχλησης. Αν και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να θες να ξεσηκώνεις τον άλλον, θα μπορούσε να ωφεληθείς δίνοντας στο σύντροφό σου χώρο για να πάρει τις δικές του αποφάσεις.

Ζυγός: Αγκάλιασε την ατέλεια

Οι Ζυγοί είναι οι ειρηνευτές του ζωδιακού κύκλου και γι’ αυτούς το να ακολουθούν ό,τι θέλει να κάνει ο σύντροφός τους είναι πολύ πιο ελκυστικό από το να εκφράσουν τη διαφορετική άποψή τους. Θέλουν να πιστεύουν ότι οι «τέλειες» σχέσεις είναι δυνατές, οπότε θα κάνουν οτιδήποτε για να αποφύγουν συγκρούσεις και διαφωνίες. Φυσικά, καμία σχέση δεν είναι τέλεια, και όταν ένας Ζυγός το αποδεχτεί μπορεί όντως να μπει σε μια πολύ καλύτερη σχέση.

Σκορπιός: Άφησε τη μνησικακία

Οι θερμόαιμοι Σκορπιοί έχουν την τάση να διατηρούν τη μνησικακία πολύ περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε, και αυτή η πικρία πιθανότατα δεν κάνει κανένα καλό στη σχέση τους. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό ήταν το παράπτωμα του συντρόφου σου, προσπάθησε να εξασκήσεις τη συγχώρεση και να το αφήνεις πίσω σου παρά να επανεξετάζεις συνεχώς τα παρελθόντα λάθη του συντρόφου σου και να του τα υπενθυμίζεις σε κάθε ευκαιρία.

Τοξότης: Σεβάσου τη ζώνη άνεσης του συντρόφου σου

Οι Τοξότες είναι οι τολμηροί εξερευνητές του ζωδιακού κύκλου, και λατρεύουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα, τόσο στον κόσμο όσο και στην κρεβατοκάμαρα. Παρόλο που μπορεί να μη σου φαίνεται σημαντικό, είναι χρήσιμο να θυμάσαι ότι ο σύντροφός σου μπορεί να μην είναι πάντα τόσο τολμηρός ή ανοιχτόμυαλος. Ακόμα και όταν μπαίνεις στον πειρασμό να σπρώξεις τη σχέση σου έξω από τη ζώνη άνεσής του, μερικές φορές είναι καλύτερο να μάθεις να σέβεσαι τα όριά του.

Αιγόκερως: Διατήρησε δυνατή τη φλόγα

Ο Αιγόκερως ευδοκιμεί στη σταθερότητα και την προβλεψιμότητα, αλλά μερικές φορές, μπορεί να νιώσει υπερβολικά άνετα στις σχέσεις του. Δυστυχώς, αυτό που εσύ νιώθεις ως άνεση ή οικειότητα, ο σύντροφός σου μπορεί να το θεωρήσει έλλειψη ενδιαφέροντας και παραμέληση. Το να βγει από τη ρουτίνα μπορεί να είναι δύσκολο για έναν Αιγόκερω, αλλά αν θες να διατηρήσεις τη φλόγα στη σχέση σου πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις πού και πού την έκπληξη.

Υδροχόος: Ανάπτυξε την ενσυναίσθηση

Οι Υδροχόοι έχουν τη φήμη ότι αντιδρούν κάπως επιφανειακά και αυτό επειδή περνούν τόσο πολύ χρόνο στο μυαλό τους που συχνά δεν καταγράφουν τα συναισθήματα των συντρόφων τους. Όσο περίεργος και έξυπνος είναι, ένας Υδροχόος μπορεί να παραμελήσει να κάνει check-in με τον σύντροφό του όταν εκείνος του εκφράζει πώς νιώθει. Μην αναζητάς μια λογική εξήγηση σε όλα, αντίθετα προσπάθησε να προσφέρεις υποστήριξη. Το να ακούς πιο ουσιαστικά τον άλλον και να τον συναισθάνεσαι μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη σχέση σου.

Ιχθύς: Εμπιστεύσου τον σύντροφό σου

Ως ευάλωτος κι ευαίσθητος, ο Ιχθύς δυσκολεύεται να εμπιστευτεί κάποιον 100%. Η προδοσία τους χτυπά σκληρότερα από οποιονδήποτε άλλο, και αν εντοπίσουν ακόμη και μια ένδειξη ανισορροπίας σε μια σχέση, τείνουν να αισθάνονται συγκλονισμένοι από άγχος και δυσπιστία. Αν ωστόσο δεν αφεθείς και δεν εμπιστευτείς πλήρως τον σύντροφό σου δεν θα μπορέσετε να έχετε μια ειλικρινή επικοινωνία, και αυτή η σχέση πιθανότατα δεν θα φτάσει απόγειο των δυνατοτήτων της.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ