Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 11 έως 17/1

Δεν είσαι ρομπότ με τηλεχειριστήριο, επιστροφή στην καρδιά



 

 

Στις 13 Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, θα σας φέρει ενέργεια και καλή διάθεση για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Δείτε τις θετικές προοπτικές που σας ανοίγονται και αφήσετε πίσω το παρελθόν. Μικρές αλλαγές ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνουν  να νιώσετε καλύτερα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μειώνει την υπομονή και τις αντοχές σας. Αποφύγετε συζητήσεις που βλέπετε ότι θα καταλήξουν σε καυγάδες, καθώς θα είναι έντονες οι πιέσεις που θα δέχεστε. Στις 14 ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Ταύρο, κάνοντάς σας πιο δυνατούς και έτοιμους να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και εμπόδια. Η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι σαφέστατα καλύτερη και ο εγωισμός θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει αρκετά απρόοπτα, γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυξάνει τη γοητεία. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας κάνει εγωιστές και ξεροκέφαλους. Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι και ευγενικοί απέναντι σε άτομα κύρους, αν θέλετε να επενδύσουν σε εσάς.

 

ΚΡΙΟΣ: Μάθετε να ζείτε καλύτερα και πιο δημιουργικά, χωρίς να ξεχνάτε πως ο λόγος της επικοινωνίας είναι αναγκαίος. Με προσεκτικά βήματα τολμήστε αλλαγές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ζωής σας. Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας, ασχολούμενοι  με ανθρώπους που δεν εκτιμούν την αξία σας. Σε ότι θα αφορά τα οικογενειακά σας ζητήματα, απαιτείται να κρατήσετε ήπιο το κλίμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Διαπραγματευτείτε με θάρρος τα κεκτημένα σας και απαιτήστε ότι δικαιούστε και σας ανήκει. Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων με κινήσεις που θα αφοπλίσουν τους γύρω σας. Οι καθυστερήσεις και οι αναθεωρήσεις που θα προκληθούν στα σχέδιά σας, θα περιορίσουν το δυναμισμό σας. Φαίνεται πως θα πρέπει να παλέψετε με μερικές αντιξοότητες, αλλά μην ανησυχείτε γιατί στο τέλος θα τα καταφέρετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα περιοριστούν σημαντικά οι δυνάμεις σας και η σωματική κούραση θα σας βγαίνει πιο γρήγορα. Θα είναι πολύ εύκολο να αγχωθείτε για όσα σας συμβαίνουν και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε μικροτραυματισμούς. Τα εμπόδια, οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις που θα συναντήσετε, θα πρέπει να σας θυμίζουν να διαφυλάξετε την υγεία σας και να προσφέρετε στον οργανισμό σας ξεκούραση και αρκετή χαλάρωση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η υποσυνείδητη αντίδραση σας στις αποφάσεις των συνεργατών σας, θα αποδειχθεί σωστή στο μέλλον. Προγραμματίστε σωστά τις μελλοντικές σας κινήσεις και δουλέψτε συλλογικά για να πετύχετε τους στόχους σας. Με αφορμή μια καινούρια δελεαστική γνωριμία, θα αποφασίσετε τη διακοπή μιας σχέσης. Μέσα από ένα νέο σκεπτικό θα κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή.

 

ΛΕΩΝ: Βάλτε όρια σε όλα και σε όλους, πριν βρεθείτε στα όρια της νευρικής εξάντλησης. Εάν θέλετε να σας αναγνωρίζουν ως επαγγελματίες στο είδος σας, αποφύγετε ερασιτεχνικές ενέργειες. Πρέπει να αποβάλετε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας. Θυμηθείτε την υπευθυνότητα που πρέπει να επιδείξετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι μια καλή περίοδος για ανακατατάξεις και ξεκινήματα εκεί όπου χρειάζονται να γίνουν. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρετε επιτέλους να προσγειωθείτε, μια που μέχρι στιγμής έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο με αναλύσεις επί αναλύσεων και προβληματισμούς. Χρειάζεται να κάνετε υπομονή και να δείξετε ψυχραιμία, γιατί δε είναι πολύ εύκολο να βάλετε σε κίνδυνο κάποιες από τις σταθερές σας σχέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Συνειδητοποιήστε πως σαν φυσιολογικός άνθρωπος έχετε και εσείς ανάγκες και επιθυμίες που ζητούν κάλυψη. Η ενέργειά σας θα είναι αισθητά μειωμένη, γι’ αυτό μην το παρακάνετε και καταρρεύσετε, αλλά φροντίστε να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε για να επανέλθετε και πάλι δυναμικά μόλις χρειαστεί. Θα εντείνει περισσότερο το άγχος σας για τα καθημερινά θέματα και τα πράγματα δε θα πηγαίνουν ακριβώς όπως εσείς θα θέλατε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάθετε να ακούτε τους άλλους ακόμα και αν αυτά που λένε δε σας ενδιαφέρουν άμεσα, γιατί από τα λεγόμενά τους θα βρείτε στο μέλλον χρήσιμες πληροφορίες. Δώστε έμφαση περισσότερο στις προσωπικές και συγγενικές σας σχέσεις, ώστε αργότερα να γίνετε πιο γοητευτικοί, αλλά και περιζήτητοι. Μπορεί να προσπαθείτε να αποφύγετε τις μεγάλες παρέες, όμως, όπως φαίνεται οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν εκεί και εσείς θα πρέπει να το αποδεχθείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη ψάξετε να βρείτε ποιος και τι φταίει, αλλά προσπαθήστε να βρείτε τη ρίζα του κακού και να την αποκόψετε μια και έξω. Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και πάνω στον ενθουσιασμό σας προβείτε σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα δυσκολέψετε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συζητήστε με συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σας και πάρτε αποφάσεις για θέματα που εδώ και πολύ καιρό αναβάλλατε. Θα έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχατε στο παρελθόν και που θα πρέπει για άλλη μια φορά να τα απομακρύνετε από τη ζωή σας, για να μη μπορέσουν κάποια πρόσωπα να σας κάνουν κακό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευνοούνται αρκετά οι συνεργασίες και γενικά οι σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να παρασυρθείτε σε υπερβολές και λάθη. Διαφυλάξτε τα προσωπικά σας δεδομένα, απομακρύνοντας δια παντός τις αρνητικές επιρροές. Θα υπάρξουν καταστάσεις και σημαντικές ευκαιρίες για σημαντικές συνεργασίες, όμως, θα πρέπει να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας για να μη γίνουν λαθεμένες επιλογές.

 

ΙΧΘΥΣ: Κρατήστε την ουσία χωρίς να απομακρύνεστε από τους στόχους σας. Απαιτείται πειθαρχία, προσοχή και συγκέντρωση για να επικρατήσει ισορροπία στις σχέσεις σας και πάνω απ’ όλα να διατηρείτε το μέτρο. Είστε κάπως δύσκολοι στο να κάνετε καινούριες σχέσεις και πάντα προσπαθείτε να σώζετε από τη φθορά αυτές που υπάρχουν και να κάνετε υπομονή όταν σας προβληματίζουν.
Cover photo credits: Sebastian Mader

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης