Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Σαββάτου 16 Ιανουαρίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα  Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Πολλές φορές τα σχέδιά σας πηγαίνουν με ρυθμό «γκάζι-φρένο» και αυτό σας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και αδυναμία στο να προβλέψετε τα επόμενα σχέδιά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να ζητήσετε από το σύντροφό σας αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να ηρεμήσετε, πρέπει να μην πιέζεστε να πάρετε θέση όταν δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη σας αποθαρρύνουν οι τυχόν αναποδιές. Η αναδιοργάνωση που έχει ξεκινήσει σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο πέρα από την κούραση θα έχει και τα θετικά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε την αισιοδοξία σας γιατί θα έχει να σας προσφέρει πολλά και θα δείτε κάποια πράγματα από την αρχή που θα σας οδηγήσουν σε νέες αποφάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Δείτε το ταίρι σας μέσα από τις προσπάθειες που κάνει για να σας κερδίσει, αντί να ταυτίζεστε με τις ατέλειές του και να αμύνεστε με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μεγάλη υπέρβαση για εσάς θα είναι να δίνετε και να νιώθετε ίσοι, χωρίς νικητές και ηττημένους. Το συναισθηματικό πάγωμα που νιώθετε οι αδέσμευτοι, οφείλεται στο ότι φοβάστε την απόρριψη.

 

ΖΥΓΟΣ: Πείτε αυτό που θέλετε την κατάλληλη στιγμή για να διαλύσετε τις αμφιβολίες που έχετε για τη σχέση σας. Βρίσκεστε αρκετά κοντά με το σύντροφό σας και καταλαβαίνετε ότι ασπίδα σας είναι η ειλικρίνεια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ψυχική επαφή που αισθάνεστε με ορισμένα πρόσωπα είναι αρκετή για να νιώσετε καλύτερα. Εάν μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας, μπορούν να σας δώσουν περισσότερα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε κάτι για να εντοπίσετε τους λόγους που σας προκαλούν τη ζήλια, χωρίς να είστε υπερβολικοί. Το έτερόν σας ήμισυ είναι επιφυλακτικό γιατί θέλει να σας κρατήσει μακριά από καταστάσεις που δεν πρέπει να εμπλακείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη τα θεωρείτε όλα δεδομένα και βολεύεστε, γιατί δε γίνεται να δείτε το μέλλον με γυρισμένη την πλάτη. Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία και αποφύγετε τη θλίψη που σας προκαλεί το παρελθόν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε κάτι που να σας ευχαριστεί πραγματικά και θα βρείτε τη δύναμη να προχωρήσετε. Εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο και μην εκνευρίζεστε με ασήμαντα θέματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να αποφύγετε τη ρήξη με τους συνεργάτες σας αφήστε τους να εκφράσουν τρις απόψεις τους. Οργανώστε τις εργασίες των επόμενων ημερών για να σας μείνει χρόνος για ξεκούραση.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

CELEBS

Δεν τους έφερε γούρι ο Σασμός: Πέντε ηθοποιοί που χώρισαν!

Από την τηλεοπτική επιτυχία στις δυσκολίες της προσωπικής τους ζωής

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος