Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 18 έως 24/1

Σαν πατινάζ σε λεπτό πάγο:  η ασφάλεια πάντα εξαρτάται από την ταχύτητα



 

Στις 20 ο Άρης στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, σας ωθεί να ρισκάρετε και να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν κρατώντας τις ισορροπίες και όχι αντιδρώντας υπερβολικά. Στις 23 ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με το Δία στον Υδροχόο, προκαλεί λάθη, διαφωνίες και εκνευρισμό. Μην καταπιαστείτε με τίποτα έξω από τα σχέδιά σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει το συναισθηματισμό σας και γίνεστε πιο ανοιχτοί απέναντι στα δικά σας άτομα, αλλά και πιο επιεικείς με συνεργάτες στον επαγγελματικό χώρο. Στις 24 με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, δείξτε υπευθυνότητα και αποφύγετε υπερβολές που θα σας κουράσουν για να εξελιχθείτε και να υπάρξει πρόοδος στην καριέρα σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Η καλή διάθεση που πρέπει να κρατήσετε σε συνδυασμό με την πείρα σας, μπορούν να παίξουν άμεσο ρόλο σε κάποιες επιτυχίες στον εργασιακό σας τομέα. Ο οικονομικός σας τομέας μπορεί να μη σας καλύψει εντελώς, αλλά θα σας βοηθήσει αισθητά να σηκώσετε το βάρος των τρεχουσών οικονομικών σας υποχρεώσεων. Τακτοποιήστε τις και αφήστε το παρελθόν πίσω. Το παρόν είναι πολύ πιο αισιόδοξο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εφόσον βλέπετε πως τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανταποκρίνονται στο κάλεσμά σας, σταθείτε δίπλα τους. Η συμπαράσταση και η στήριξη των γύρων σας σε πολλά επίπεδα δε θα σας λείψουν και έτσι δεν έχετε λόγους αυτό το μήνα για να φοβάστε. Εάν οι διαφωνίες σας με τους άλλους εκλαμβάνονται ως δυσαρμονία και όχι σαν δημιουργικό ερέθισμα, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να τις αποφύγετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, αφήνοντας λίγο πίσω τις ανάγκες των άλλων, γιατί πρέπει που και που να ασχολείστε με τον εαυτό σας. Μάλλον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η δυσαρέσκειά τους θα είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Μην είστε τόσο αδιάφοροι. Η μεγάλη κοινωνικότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο και μην αφήσετε καμία πρόσκληση να πάει χαμένη. Μιλήστε με το ταίρι σας και ξεκαθαρίστε την κατάσταση, αν νιώθετε ότι θυσιάζεστε και αυτό αδιαφορεί. Οι προβληματισμοί σας θα το κάνουν να ακολουθήσει το παράδειγμά σας. Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους που σας γνωρίζουν καλά. Κάποιες προτάσεις σας θα τύχουν ένθερμης υποστήριξης.

 

ΛΕΩΝ: Η συνεχής σας άρνηση να δείτε σοβαρά τα πράγματα στη σχέση σας, σας απομακρύνει. Μην περιμένετε να καταλάβει όλους τους φόβους και τα άγχη σας, χωρίς να τα αποκαλύπτετε. Εάν βλέπετε πως μέρα με τη μέρα οι ερωτήσεις για την προσωπική σας ζωή αυξάνονται, βάλτε όρια. Ξεκαθαρίστε τις τυχόν παρεξηγήσεις που υπάρχουν, πριν ατονήσει η ερωτική σας ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν μπορούν να είναι άνετα τα οικονομικά σας, αλλά δε θα σας λείψει η τύχη, αντίθετα θα έχετε την αρωγή και τη βοήθεια που χρειάζεστε. Η ψυχραιμία που θα δείξετε σε απρόβλεπτες καταστάσεις, θα αντλείται από την ψυχική δύναμη και το κουράγιο που έχετε κρυμμένα για τις δύσκολες ώρες. Το δύσκολο διάστημα πέρασε αλλά πρέπει να μαζέψετε τις ζημιές που έγιναν.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι συνθήκες καλυτερεύουν και έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους και τα οικονομικά σας θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο ακόμα, αλλά η συνέχεια διαγράφεται καλύτερη. Μπορεί να είστε φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα, αλλά έχετε ανάγκη και τη συνδρομή των άλλων, επομένως πρέπει να τους λαμβάνετε περισσότερο υπόψη σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται αρκετή υπομονή για να αντιμετωπίσετε προβλήματα και απαιτήσεις δύστροπων συνεργατών ή συγγενών. Μη βιαστείτε να κάνετε μεγάλα βήματα στον αισθηματικό σας τομέα. Από τα μισά της βδομάδας θα έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις και τις επιλογές σας, ενώ θα διορθώσετε και καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό δεν πήγαιναν τόσο καλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη γενικά θα είναι με το μέρος σας, αλλά την ευκαιρία για την επικοινωνία και τα αισθηματικά σας, πρέπει να τη δώσετε εσείς στον εαυτό σας ή να προκαλέσετε τις προϋποθέσεις για να έρθει. Μέσα από τα δρώμενα της προσωπικής σας ζωής, κάτι θα μεσολαβήσει που θα σας δώσει μια ευκαιρία για αυτό που θέλετε να κάνετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια σημαντική διαχωριστική γραμμή μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος θα είναι καθοριστική από την πλευρά σας, για να μπορέσετε να αποφύγετε συνειδητά τις συγκρούσεις με το σύντροφό σας. Κρατήστε τις ισορροπίες και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει τον έλεγχό του, όταν θα βρεθείτε σε δύσκολα κανάλια επικοινωνίας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γνωρίζετε πολύ καλά πως διαθέτετε μεγάλη ικανότητα στο να κυριαρχείτε στους άλλους και παρασύρεστε εύκολα από παιχνίδια δύναμης και ανταγωνισμού. Ίσως να είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε αυτό τον επικείμενο κίνδυνο αυτή την εποχή, αφού οι ίδιες οι εμπειρίες της ζωής θα σας βοηθούν να αμφιταλαντεύεστε λιγότερο ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική.

 

ΙΧΘΥΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτή τη φορά να μην είστε τόσο ευάλωτοι, αφού θα αρχίσετε να παραδέχεστε πως τα παθήματα δε σας γίνονται με τίποτα μαθήματα και όσα λάθη και αν κάνετε δεν πτοείστε στο να τα ξανακάνετε. Θα πλησιάσετε πολύ κοντά στο να βρείτε κάποιο καινούριο πρόσωπο, ιδιαίτερα ενδιαφέρον σαν προσωπικότητα, που θα εκπληρώσει αρκετές από τις προσδοκίες σας, τόσο από θέμα χαρακτήρα, όσο και από θέμα εμφάνισης.


Cover photo credits: Nathaniel Goldberg

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department