Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 25 έως 31/1

Η αποσταθεροποίηση  σε φέρνει μια ανάσα πιο κοντά στην επιθυμία



 

Στις 26 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί τάσεις για έντονη κριτική , νεύρα και ζήλιες. Είναι μία δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική όψη, καθώς φέρνει αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο και η επιρροή του διαρκεί. Στις 28 η Πανσέληνος στο Λέοντα, σηματοδοτεί εντάσεις, άσχημες σκέψεις και σκληρά λόγια, ενώ πυροδοτεί κρίσεις και ρήξεις στο συναισθηματικό τομέα. Αποφύγετε κινδύνους και παγίδες σε οικονομικό επίπεδο. Κρατήστε τις ισορροπίες σε επαγγελματικό επίπεδο και μην προβείτε σε ακραίες αλλαγές που δεν έχουν μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια. Θα χρειαστεί να παλέψετε για τα κεκτημένα σας, αγνοώντας όσους προσπαθήσουν να σας κρατήσουν πίσω. Βρείτε τρόπους δράσης για να αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας βαραίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο). Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε συνεργασίες και επενδύσεις που θα σας αποφέρουν κέρδη. Στις 30 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, αρχίζει να μειώνει τη δυναμικότητα και τη δημιουργικότητά σας και δε θα μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά με τους γύρω σας. Η διαίσθησή σας θα μπερδεύεται με τις πληροφορίες που θα λαμβάνετε  και δε θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σωστά και προς όφελός σας. Συλλέξτε ότι σας προσφέρεται για να το εκμεταλλευτείτε αργότερα που τα πράγματα θα καλυτερέψουν.

 

ΚΡΙΟΣ: Αφεθείτε στα χέρια της τύχης. Ρισκάρετε πολλά, προκειμένου να πετύχετε ακόμα περισσότερα και να είστε σίγουροι πως δε θα είστε χαμένοι. Μην αρνηθείτε τη βοήθειά σας σε όποιον τη χρειαστεί. Η αλληλοαποδοχή θα είναι ίσως η καλύτερη τακτική σε θέματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας, πρέπει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην προσκολλάστε σε μικρά πράγματα, γιατί έτσι χάνετε την ουσία και αποπροσανατολίζεστε. Αποφύγετε την υπερβολική κούραση, για να διατηρήσετε την καλή σας υγεία. Αποβάλετε τη νοοτροπία που έχετε και διατηρείτε χρόνια τώρα πως πρέπει να δίνετε στους άλλους ή τα πάντα από τον εαυτό σας ή τίποτα. Υπάρχει και η μέση οδός, που δίνετε σε λογικά όρια και δε χάνετε καθόλου σε θαυμασμό και εκτίμηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος, για να απαλλαγείτε μια και καλή. Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που σας ταιριάζει, χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας. Εάν νιώθετε πως η ατμόσφαιρα είναι αρκετά τεταμένη, υποχωρήστε προσωρινά. Πρέπει να ενημερώσετε το σύντροφό σας ότι έχουν αλλάξει οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να μη γίνετε στόχος. Πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσετε τον εγωισμό σας, γιατί θολώνει την κρίση σας. Μην παίζετε παιχνίδια που σας βάζουν σε φαύλους κύκλους και τα οποία σας κουράζουν ψυχολογικά. Εάν αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκονται, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει.

 

ΛΕΩΝ: Μη δίνετε δικαιώματα για σχόλια σε κακόβουλα άτομα και μην ανεχτείτε λόγια που δε σας τιμούν. Τολμήστε για μια φορά και πείτε όχι σε αυτούς που επεμβαίνουν στη ζωή σας. Η συμφιλίωση με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα είναι η καλύτερη λύση για να πάνε όλα καλά. Αν θέλετε να καταλαβαίνετε αυτά που σας λένε οι άλλοι, προσέξτε αυτά που σας λένε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφασίστε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό και να είστε γνώστες των δεδομένων. Φροντίστε να μη δώσετε δικαιώματα για σχόλια, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Μη χαλάσετε το όμορφο κλίμα που υπάρχει για κάτι παροδικό. Πραγματοποιήστε τις απαραίτητες αλλαγές, βάλτε σε εφαρμογή νέα σχέδια και στόχους και εργαστείτε με συνέπεια. Πολλά από τα προβλήματά σας θα βρουν λύση, αρκεί να το επιδιώξετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με καινούριες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα. Μην υποχωρήσετε σε θέσεις και απόψεις που είστε κατασταλαγμένοι εδώ και καιρό. Εάν συνεχίσετε να είστε αδιάφοροι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας, θα αρχίσει να αναρωτιέται για διάφορα. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τις δουλειές που πρέπει να κάνετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει, για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά. Για να μην καταρρεύσετε, φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλαρές δραστηριότητες. Επειδή μόνο εσείς γνωρίζετε το συμφέρον σας, μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Από το να κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ετοιμάστε τα πράγματά σας και πηγαίνετε ένα ταξίδι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην συζητάτε με ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καταλάβουν, αλλά θα σας μπερδέψουν περισσότερο. Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί σημαντικά και επαγγελματικά είχατε τις ευκαιρίες που χρειάζονταν για να μπορέσετε να ξεδιπλώσετε όλα τα ταλέντα σας, ακόμα και εάν στο δρόμο σας υπήρξαν καθυστερήσεις και εμπόδια. Επωφεληθείτε από επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε όσους σας κουράζουν με την περίεργη και άστατη συμπεριφορά τους. Μην περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους, που δε βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος. Τα θέματα που έχετε να προωθήσετε θα είναι αρκετά και ειδικά αυτά που ως τώρα δεν είχατε θέσει σε πρώτη προτεραιότητα. Θα παρακινηθείτε να γίνετε πιο πρακτικοί και να δραστηριοποιηθείτε για το συμφέρον σας σε όποιο επίπεδο χρειάζεται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι σε πρώτο πλάνο και αυτό θα επηρεάζει την ψυχολογία σας αρκετά, γι’ αυτό δώστε βαρύτητα στις φιλικές και προσωπικές σας σχέσεις. Μην σκαλίζετε προσωπικές ιστορίες που θέλετε να ξεχάσετε, γιατί έτσι θα ανοίξετε μέτωπα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αποφύγετε ρήξεις και αναμετρήσεις, για να μην υπάρξουν εντάσεις και προστριβές.

 

ΙΧΘΥΣ: Κρύβετε έντονο παρασκήνιο και δεν πρέπει να μπλεχτείτε σε συζητήσεις, ειδικά εκείνες που δε θα σας αφορούν, γιατί όχι μόνο θα σας κρίνουν, αλλά θα κινδυνέψουν και τα μυστικά σας. Φροντίστε να αναπτύξετε τη δημιουργική σας διάθεση, για να είστε έτοιμοι να λάβετε τα μηνύματα που θα σημαδέψουν την εξέλιξη της συναισθηματικής σας ζωής.

Cover photo credits: @stephpedersen.co

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;