Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 8 έως 14/2

Η Νέα Σελήνη φέρνει αισιοδοξία και ευχάριστες συναντήσεις



 

Στις 8 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, είναι πολύ καλή διέλευση για να συζητήσουμε προσωπικά θέματα, να αναλύσουμε τις θέσεις μας και να γίνουμε απόλυτα κατανοητοί. Στις 10 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, προκαλεί ανατροπές γι’ αυτό μην επιχειρήσετε τίποτα νέο ή προβείτε σε αγορές. Ο εκνευρισμός θα μειώνει την αντικειμενικότητα και η λογική θα πηγαίνει περίπατο. Στις 11 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σας γεμίσει αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Καινούρια ενδιαφέροντα θα τραβήξουν την προσοχή σας, ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν. Διατηρήστε την προσοχή σας στους στόχους που έχετε θέσει για να οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα και να μην αποκλίνετε από αυτούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο, σας ωθεί να καλύψετε το χαμένο χρόνο στα σχέδιά σας και ταυτόχρονα να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στις 13 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, ανταλλαγές επισκέψεων και καλές ειδήσεις. Καλή διέλευση για να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες. Στις 14 ο Άρης στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας κάνει πιο οργανωτικούς και δυναμικούς ώστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και δύσκολες καταστάσεις.

 

ΚΡΙΟΣ: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και πράξτε ανάλογα, ακόμα και όταν η λογική σας υπαγορεύει άλλα. Είναι δύσκολοι οι καιροί για να το παίζετε ήρωες. Μην επαφίεστε σε μεσοβέζικες λύσεις για να αντιμετωπίσετε προβλήματα στις συνεργασίες ή στις σχέσεις σας. Πρέπει να προχωρήσετε πιο σωστά. Τις ώρες που νιώθετε αδυναμία ή μοναξιά, χρησιμοποιήστε σαν αντίδοτο την φιλία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αυξήστε τη δραστηριότητά σας και οργανωθείτε κατάλληλα, χωρίς να πελαγοδρομείτε σε σκέψεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κινηθείτε μεθοδικά και να μην αφήσετε να σας παρασύρουν άτομα που μαζί τους έχετε πολύ στενή σχέση. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε καλύτερα πράγματα σε πολλούς σας τομείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτιμήστε να μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση επαγγελματικού επιπέδου, για να μην κατηγορηθείτε. Για να μη βρεθείτε πολύ σύντομα σε αδιέξοδο, βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη. Κάντε μόνο αυτό που σας αρέσει πραγματικά και όχι αυτό που αρέσει στο περιβάλλον σας. Φροντίστε να απομονωθείτε προσωρινά, για να αποδώσετε σε υποθέσεις που απαιτούν πνευματική διαύγεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με έξυπνες κινήσεις, να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο. Μη σπαταλήσετε τις δυνάμεις σας, ασχολούμενοι με ασήμαντους ανθρώπους. Δείξτε θάρρος για να πετύχετε αυτά που θέλετε και μην πείθεστε εύκολα από τους άλλους. Μην εμπλακείτε σε ανοιχτή διαμάχη με άτομα που δρουν πάντα παρασκηνιακά. Συνειδητοποιήστε τις δυνατότητές σας και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά.

 

ΛΕΩΝ: Μην προσπαθήσετε να πείσετε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε και μη φορτώνετε το μυαλό σας με άλλες ευθύνες. Ο εγωισμός και η ζήλια, δε σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας, γιατί θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τις αντοχές σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πείτε αυτά που σας ενοχλούν και σας πιέζουν και μην κρατάτε το θυμό μέσα σας. Ως καλοί παίκτες που είστε δεν πρέπει να το βάζετε ποτέ κάτω, παρά τις όποιες δυσκολίες. Έχετε ακόμα πολλά να κάνετε, αλλά και να δώσετε τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και για τις άλλες σας υποχρεώσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Να είστε απόλυτα ειλικρινείς πρώτα απέναντι στον εαυτό σας και μετά με τα άτομα που σας βοηθούν ηθικά ή πρακτικά, γιατί η συμπεριφορά σας γεννάει αρκετές αμφιβολίες. Οι φόβοι που έχετε γύρω από τις διάφορες σχέσεις σας είναι εύλογοι, αλλά μάλλον το παρακάνετε. Από τα μισά της βδομάδας θα νιώσετε έτοιμοι για πιο εντυπωσιακά πράγματα. Ισορροπήστε σε αυτά που θέλετε και σε αυτά που μπορούν να γίνουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε αρκετά θετικά στοιχεία προς αξιοποίηση και η συμπαράσταση δε θα σας λείψει. Παρόλο που η λογική και το συναίσθημα πολύ συχνά βρίσκονται σε κόντρα μέσα σας, θα βρείτε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Με γνώμονα τη χρησιμότητά τους, επιλέξτε τα πρόσωπα που θα χρειαστεί να σας πλαισιώσουν, γιατί από μέσα από αυτά θα προκύψουν έξυπνες ιδέες για εσάς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με το σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον. Μην περιμένετε βοήθεια από άτομα που δε βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος. Βάλτε τη ζωή σας σε τάξη για να μπορείτε να περνάτε καλά και να νιώσετε καλύτερα. Οι φοβίες και οι ανασφάλειες του παρελθόντος δεν πρέπει να σας κάνουν να συμβιβάζεστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αλλαγές που δε σας έλκουν τόσο, γίνονται απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητά σας. Με επιφύλαξη αλλά και αποφασιστικότητα, ζητήστε άλλες βάσεις για να πατήσετε με ασφάλεια. Κομμάτια της ζωής σας που θα αρχίσουν να φαίνονται σαθρά, θα αρχίσουν να αντικαθίστανται με άλλα. Με έντονη δημιουργική διάθεση, αρχίστε να βρίσκετε το δικό σας χώρο, εκεί που νιώθετε ότι δεν υπήρχε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κεντρίστε την προσοχή των άλλων, μέσα από τις νέες σας επιλογές και ανανεώστε συμφωνίες με προοπτική το δικό σας όφελος. Παρακάμψτε όσα σας κρατούν πίσω, μια και η ανοχή σας εξαντλείται και δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σας να αιφνιδιάσουν τους άλλους. Η απομάκρυνσή σας από καταστάσεις και ανθρώπους που σας πληγώνουν, είναι ότι καλύτερο.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα υπερισχύσουν θέματα που ζητούν άμεση τακτοποίηση, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί είσαστε κοντά στη λύση. Πιστεύετε πως πρέπει να αφεθείτε σε ότι νιώθετε υγιές, οπότε ξεκόψτε από καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τις αποφάσεις σας. Αντισταθείτε σε πάγιες τακτικές ή σε σχέσεις που κρατούν από συνήθεια. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας όσο μπορείτε πιο θετικά, ώστε να πάρετε πίσω πολύ ενέργεια.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department