Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Τρίτης 9 Φεβρουαρίου

Μην έχεις ενδοιασμούς σε κάτι που ζητάει επίμονα η καρδιά σου



 

 

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε όσο ελεύθερο χρόνο μπορείτε για να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας. Αναθέστε αρμοδιότητες και στους άλλους, γιατί δε γίνεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να τα βρείτε με αγαπημένα πρόσωπα που το έχουν ανάγκη. Είναι κρίμα να κουράζετε τους άλλους χωρίς λόγο και να βλέπετε παντού φαντάσματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε την αυτοπεποίθησή σας μπροστά στις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό τομέα. Μην απαντήσετε σε σχόλια που θα ακούσετε με προκλητικότητα και επιθετικότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χειριστείτε ένα οικονομικό σας θέμα με λεπτότητα και διακριτικότητα. Σήμερα κάντε θαύματα συνδυάζοντας την καλή σας διάθεση με την αισιοδοξία που σας διακρίνει.

 

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε παρορμητικές ενέργειες να σας δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον. Σε τυχόν έλλειψη κατανόησης από το περιβάλλον σας φανείτε τυπικοί και ευγενικοί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για κέρδος που θα προκύψει μέσα από την εργασία σας. Ελάτε σε επαφή με άλλα άτομα, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές.

 

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας με την αφοπλιστική ειλικρίνειά σας. Επιβάλεται να πείτε ανοιχτά στους συνεργάτες σας τις απόψεις που έχετε για τα εργασιακά σας θέματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διευθετήστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε χωρίς να συγκρουστείτε με το κατεστημένο ή να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες μεθόδους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είστε πιο επικοινωνιακοί με αποτέλεσμα να σας συμπαθήσουν και άτομα που δεν περιμένατε, ενώ η διάθεσή σας να τα βρείτε με φίλους, συγγενείς ή το σύντροφό σας θα είναι έντονη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μπλοκάρετε προσωρινά, αλλά θα ελέγξετε αν αυτά που τελικά καταφέρατε αξίζουν την προσοχή ή τον κόπο σας για να παραμείνουν στη ζωή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και τις στιγμές που θα νιώσετε ανεπαρκείς στο να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις, αντλήστε κουράγιο από τη δύναμη που έχετε μέσα σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πιο θετικούς σκοπούς για να απαλλαγείτε από αυτά που σας καταπιέζουν και σας φοβίζουν, όπως αρνητικές σκέψεις, φοβίες και υπερβολικό άγχος.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.