Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Τρίτης 16 Φεβρουαρίου

Ανοιξε ταχύτητα, γιατί το παρόν έχει δελεαστικές προτάσεις



 

 

ΚΡΙΟΣ: Μία από τις σημαντικές σας ενασχολήσεις είναι να ψάχνετε και να βρίσκετε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα. Η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει στη γενική σας αναβάθμιση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις όχι μόνο στα επαγγελματικά αλλά και στα θέματα της προσωπικής σας ζωής. Αξίζει τον κόπο να κάνετε πράγματα για εσάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε θα μπορέσετε να προχωρήσετε παρά τις καλές προθέσεις που έχετε αν δε διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα. Έχει σημασία να κάνετε κάτι για να ξεφύγετε από βραχνάδες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε προσεκτικά το κάθε πρόβλημα από τη ρίζα του για να ξέρετε από πού θα ζητήσετε βοήθεια. Μην αδρανείτε στο να καλλιεργήσετε καινούριες προοπτικές.

 

ΛΕΩΝ: Μπορεί η μέρα να ήταν δύσκολη για εσάς, αλλά τώρα που πλησιάζει στο τέλος της θα σας αποζημιώσει, βοηθώντας σας να διορθώσετε τα λάθη σας και να κάνετε μια νέα αρχή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετά από τα προβλήματά σας οφείλονται στο ότι αδυνατείτε να πάρετε σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις, καθώς οι ιδέες σας δημιουργούν ένα χείμαρρο αλλαγών.

 

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σας να ανταποκριθείτε σε ότι σας περιβάλλει, επιβάλλει την ανακατανομή των προτεραιοτήτων  που θέλετε, γι’ αυτό δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει έχουν επηρεάσει βαθιά τις  επαγγελματικές και τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα αισθανθείτε καλύτερα εάν αφήσετε τους άλλους να σας καταλάβουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι διασυνδέσεις σας με ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο δε γίνονται μόνο για να περνάτε ευχάριστα. Δημιουργούν υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να πάρετε στα σοβαρά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ύστερα από τις τακτοποιήσεις που κάνετε είναι πιθανόν να νιώσετε ανία. Όμως, δεν είναι ανάγκη να δημιουργήσετε καινούριες έγνοιες, απλά βρείτε ασχολίες που να σας γεμίζουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτά που περάσατε σας έχουν ωριμάσει αρκετά. Σκεφτείτε προσεκτικά τις σας απομένει ακόμα να κάνετε, προκειμένου να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι.

 

ΙΧΘΥΣ: Τους νεωτερισμούς θα τους πετύχετε αν απαρνηθείτε τις παλιές συνταγές και ακολουθήσετε πρωτότυπες στρατηγικές. Κάντε νέες διασυνδέσεις και οι υπηρεσίες σας θα ανταμειφθούν.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου