Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 22/2 έως 28/2

Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, στην καλύτερή της θέση, ο έρωτας μπαίνει σε πρώτο πλάνο



 

Στις 25 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς, στην καλύτερή της θέση, αυξάνοντας το συναίσθημα και βάζοντας τον έρωτα σε πρώτο πλάνο. Δημιουργεί νέες ελπίδες σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη φαντασία και βγάζει στην επιφάνεια καλλιτεχνικά ταλέντα. Η διαίσθηση θα παίζει σημαντικό ρόλο,  γι’ αυτό δώστε σημασία στη συμπεριφορά και τις κινήσεις των άλλων για να πάρετε τις σωστές πληροφορίες και να κινηθείτε αναλόγως. Εκμεταλλευτείτε την θέση της Αφροδίτης για να χαράξετε το δρόμο προς την ευτυχία, αποβάλλοντας αρνητικές επιρροές που κάποιες στιγμές θα προκαλούνται από την Παρθένο που βρίσκεται απέναντι εκλογικεύοντας ότι νιώθετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο κρίνεται σκόπιμο να είστε εγκρατείς σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς θα έχετε την τάση να ξοδεύετε πολύ περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς), όπως και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος). Στις 27 με την Πανσέληνο στην Παρθένο, ενισχύεται η διορατικότητα, η αντίληψη και η σκέψη, αλλά δε θα λείψουν οι εσωτερικές αναζητήσεις, το άγχος και η ανασφάλεια. Δημιουργεί ουτοπικές καταστάσεις ενώ θα είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές που δεν έχετε μελετήσει εξαρχής ή αντιπαρατεθείτε με συνεργάτες. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ( Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Pixel
Pixel

 

ΚΡΙΟΣ: Μην ανοίξετε συζητήσεις με το σύντροφό σας, αφού οι εντάσεις θα καραδοκούν για να σας δημιουργήσουν προβλήματα που δε θα εύκολο να τα ξεπεράσετε. Μην το παρακάνετε με κόντρες και καπρίτσια σε ανώτερους. Υπάρχει περιθώριο για να έχετε μαζί τους καλύτερες σχέσεις αλλά και οικονομικές απολαβές παράλληλα. Αξιοποιήστε τους τομείς των οικονομικών και εργασιακών σας θεμάτων.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη ανεξαρτησία στο σύντροφό σας, για να μπορέσει η σχέση σας να σας δώσει περισσότερα. Προσπαθήστε να κάμψετε τις αντιστάσεις με διάλογο και μη μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις. Αποδεχθείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες απόψεις εκτός από τις δικές σας. Ξεκαθαρίστε αυτά που σας ενοχλούν και δεν σας αρέσουν και μην τα κουκουλώνετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να πάρετε σοβαρές πρωτοβουλίες. Οι επαφές σας θα καταφέρουν να μειώσουν τους φόβους σας και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο έκτακτο γεγονός στον εργασιακό σας χώρο, το οποίο μπορεί να σας ανησυχήσει, αλλά θα καταφέρετε να επέμβετε επιτυχώς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με σύνεση θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες και να προχωρήσετε πιο αποφασιστικά στα μελλοντικά σας σχέδια που συνδέονται άμεσα με τον οικονομικό σας τομέα. Όσο και αν σας φαίνονται δύσκολα τα πράγματα με τους γύρω σας, η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές, θα είναι μεγάλη.

 

ΛΕΩΝ: Εάν δε σταματήσετε να είστε τόσο πονόψυχοι με τους άλλους. Δεν πρόκειται ποτέ να τους βγάλετε από την πλάτη σας. Λύστε ψύχραιμα τις διαφορές που έχετε στις σχέσεις σας. Μπορεί μέσα στο μυαλό σας να στριφογυρίζουν διάφορες ιδέες από καλές έως περίεργες, αλλά σας έρχονται και λύσεις θαύματα, μόνο που δεν πρέπει να βιαστείτε στις αποφάσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαράξτε καινούρια γραμμή πλεύσης στη ζωή σας, κλείνοντας ειρηνικά παρτίδες με το παρελθόν και κάνοντας τους απαραίτητους υπολογισμούς που εννοείται ότι θα είναι για το συμφέρον σας. Μεγάλες οι επιτυχίες που θα έχετε, αλλά περισσότερες και οι υποχρεώσεις σας. Επειδή δε θα σας λείψουν συμπάθεια και θαυμασμός, μην επενδύσετε ερωτικά σε αβέβαιες καταστάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε την αγάπη που σας παρέχεται και μη ζητάτε συνέχεια κάτι περισσότερο. Έχετε σεβασμό από όσους σας περιτριγυρίζουν, αλλά να θυμηθείτε να κλείσετε και λίγο το πορτοφόλι σας. Η επιτυχία απαιτεί θυσίες και ήρθε ο καιρός να τολμήσετε κάποιες αλλαγές. Κάντε τους υπολογισμούς σας για να τα βολέψετε οικονομικά χωρίς ρίσκο και απρόοπτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το τέλειο που αναζητάτε με μανία μάλλον δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν είναι ορατό στον ορίζοντα. Μην είστε λοιπόν ανικανοποίητοι αλλά συμβιβαστείτε γιατί δεν είναι ωραίο να γκρινιάζετε ή να μείνετε μόνοι. Αφού δεν ανήκετε στο κλαμπ των αποτυχημένων, δείξτε κατανόηση και όπου χρειαστεί συγχωρήστε, ακόμα και αν θα σας εκνευρίσουν πολλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να μην αλλάζετε τόσο συχνά απόψεις και σχέδια. Σταθεροποιηθείτε και θα δείτε ότι μπορείτε να κάνετε πολλά. Μην αγνοήσετε καλές συμβουλές άλλων που έχουν σχέση με την εργασία και τις σχέσεις σας. Μετριάστε κάθε είδους έξοδα και μη σπαταλάτε αλόγιστα. Καθίστε και λίγο σπίτι σας να χαρείτε τη ζεστασιά του μόνοι σας ή με παρέα που εσείς θα διαλέξετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες για να ισορροπήσετε και πάλι τα πράγματα, αλλά και να σταθεροποιήσετε αυτά που επιθυμείτε θα υπάρχουν σε αφθονία. Ανακαλύψτε τις και εκμεταλλευτείτε τις, αποφεύγοντας την υπερβολή και περιορίζοντας κάπως τον αυθορμητισμό σας που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους και να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα ζωή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας και μην αφεθείτε σε περιττά έξοδα ή αγορές που δεν είναι προγραμματισμένες και θα σας βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σας. Είστε σε θέση να κρίνετε σωστά, γιατί πλέον ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει όπως και που θα σας οδηγήσουν τελικά τα πράγματα, οπότε λάθος κινήσεις θα σας είναι πραγματικά ασυγχώρητες.

 

ΙΧΘΥΣ: Δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά και πάρτε τις αποφάσεις σας, χωρίς να φθείρετε τον εαυτό σας με άχρηστες παλινδρομήσεις και ανώφελες υποθέσεις. Δείτε πιο ψύχραιμα κάποιες αλήθειες και αποδεχθείτε ότι κάποια στιγμή είναι φυσικό να χάσετε κάτι που θα σας αφορά. Μόνο έτσι θα αποκαταστήσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα και θα αυξήσετε τη δημιουργική σας διάθεση.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 11 Μαΐου

Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Love horoscope: τι λένε τα άστρα για την αγάπη τον Μάιο

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σας αυτόν τον μήνα σύμφωνα με το ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 10 Μαΐου

Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 11 Μαΐου

Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς θέλετε να περάσετε πραγματικά τη γιορτή της μητέρας: Βάλτε τον εαυτό σας πρώτο χωρίς ενοχές

Είναι εντάξει να πείτε «όχι» και να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Κ. Π. Καβάφης: «…που γι’ Αλεξανδρινό γράφει Αλεξανδρινός» στην Στέγη, με την καλλιτεχνική υπογραφή του Δημήτρη Παπαδημητρίου

Το Σάββατο 25 Μαΐου μια μοναδική συναυλία έρχεται στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης