Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 3 Μαρτίου

Φρόντισε  να έχεις τεντωμένες τις "κεραίες" σου ώστε να επιλέξεις σωστά εκείνους που σου ταιριάζουν



ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε καλή ψυχολογική διάθεση χωρίς σκαμπανεβάσματα και θα διατηρηθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας με άτομα του φιλικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να μη μιλάτε πολύ, ειδικά όταν δε χρειάζεται γιατί συνήθως η γλώσσα σας τρέχει τόσο που δε θα σας ωφελήσει, όσο «καλά παιδιά» και αν σας θεωρούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αντιρρήσεις που έχετε πάνω σε θέματα με πρόσωπα που σας αγαπούν και σας έχουν αδυναμία, θα πρέπει να έχουν βάσεις για να τις αναφέρετε και όχι απλώς για να κάνετε μια κουβέντα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σχέσεις σας είναι μεγάλη υπόθεση και ενδέχεται να κάνετε ένα δύσκολο πέρασμα και να διαφοροποιήσετε τις περισσότερες που σας αφορούν άμεσα.

 

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές που θα υπάρχουν, θα σας οδηγήσουν σε νέες εκτιμήσεις, αλλά αφήστε για αργότερα αναθεωρήσεις σχέσεων, καθώς εσείς οι ίδιοι θα ζείτε με τις συνέπειες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις ή να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό, καθώς η μέρα που θα διανύσετε θα έχει αρκετές δυσκολίες.

 

ΖΥΓΟΣ: Υπερασπίστε τα κεκτημένα σας, αποφεύγοντας να διακινδυνέψετε τα χρήματά σας. Καινούριες συνεργασίες που δεν είστε σίγουροι ότι τις θέλετε για να προχωρήσετε, δεν ωφελούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αλλαγές στις σχέσεις με τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες σας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καινούριες προοπτικές στα επαγγελματικά σας σχέδια, θα φανούν πιο καθαρά προς το τέλος της μέρας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν πρόκειται η τύχη να σας εγκαταλείψει ή να σας κλείσει την πόρτα, αρκεί να είστε συνεπείς εκεί που πρέπει και να μη σας πιάνει βιασύνη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, εάν είστε παρατηρητικοί θα ανακαλύψετε πως αυτή η μέρα θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής στη ζωή σας αρκετά καλύτερης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες και οι λύσεις σε ότι περιμένετε θα έρθουν μέσα από τα γεγονότα. Το τέλος μιας συναισθηματικής παρεξήγησης θα είναι μια σημαντική βοήθεια μέσα στα δύσκολα.

 

ΙΧΘΥΣ: Η υπερβολή στην ερωτική σας έκφραση δημιουργεί ένα κλίμα εμπόλεμης κατάστασης. Σας τρομοκρατεί η ιδέα της απόρριψης και κάνετε ότι μπορείτε για να μην προκύψει κάτι τέτοιο.
Cover photo credits: Amassed

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.