Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 6 Μαρτίου

Μην περιμένεις από τους άλλους να καταλάβουν τις επιθυμίες σου και πάρε πρωτοβουλίες



 

ΚΡΙΟΣ: Χρώμα στη ζωή σας θα δώσουν οι νέες σας δραστηριότητες, αλλά και οι προσωπικές σας αναζητήσεις. Αποφύγετε λάθη του παρελθόντος κοιτάζοντας μόνο το σήμερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαχθείτε από συναισθηματικές και οικονομικές δυσκολίες και μην εξαρτιέστε πλέον από δύστροπους ανθρώπους που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας έχουν να σας προσφέρουν πολλές νέες γνωριμίες που οι περισσότερες έχουν να σας δώσουν πράγματα για το μέλλον σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κλείστε επαγγελματικές εκκρεμότητες που έχετε, ώστε να προχωρήσετε στην ανανέωση της συναισθηματικής σας ζωής ανενόχλητοι από προβλήματα.

 

ΛΕΩΝ: Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα σας επηρεάσουν μακροπρόθεσμα, αλλά να θυμάστε πως τα συναισθηματικά, τα οικονομικά και η καριέρα σας θα έχουν τον πρώτο ρόλο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις του επαγγελματικού σας τομέα θα είναι πιο ικανοποιητικές από αυτές που περιμένατε. Μια νέα γνωριμία θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν.

 

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά σας προβλήματα αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις και να βελτιώνονται. Πολλά πρόκειται να αλλάξουν, ενώ άνθρωποι ακατάλληλοι θα φύγουν από τη ζωή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καινούριοι σας στόχοι θα είναι ένα βήμα για να υποχωρήσουν οι δυσκολίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι κοινωνικές σας σχέσεις εξελίσσονται και πολλαπλασιάζονται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα βοηθηθείτε σημαντικά από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Φροντίστε να είστε σταθεροί σε χαρακτήρα και σε απόψεις, αλλά και πιο θαρραλέοι στις καινοτομίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρεμείτε από διαφωνίες και εντάσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο, αλλά θα κουραστείτε να διατηρήσετε μια συγκεκριμένη τακτική στη διαχείριση των οικονομικών σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να γίνουν άμεσα και μη χάνετε την αισιοδοξία σας σε αναποδιές. Οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι εναλλαγές θα είναι τόσες που αποκλείεται να πλήξετε. Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες και διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα που έχουν υπάρχουν και έχουν καταλάβει αρκετό χώρο στη ζωή σας.
Cover photo credits: Bjorn Looss

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…