Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 8 έως 14/3

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς φέρνει στο κέντρο τα "θέλω" σου



 

Στις 11 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, κάνει τη μέρα παράξενη και δε μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς γίνεται γύρω σας. Αποφύγετε καινούργια ξεκινήματα, γιατί θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια. Στις 13 με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, υποσυνείδητο και προσωπικές επιθυμίες έρχονται στο επίκεντρο. Νέα ξεκινήματα ή διορθώσεις σε ότι χρειάζεται θα γίνονται με άνεση, ενώ  τα «θέλω» του εαυτού μας θα προωθούνται ευκολότερα. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου. Στις 14 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τη φαντασία σας και σας κάνει υπέρμετρα δημιουργικούς δίνοντας αξιόλογα αποτελέσματα.

 

ΚΡΙΟΣ: Λάβετε υπόψη σας ότι το άγχος δεν οδηγεί πουθενά και επιδιώξετε τάχιστα την οργάνωση του χρόνου σας γύρω από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, η πορεία των οποίων, θα γίνει κάποια στιγμή διαφορετική από αυτή που περιμένατε. Θα ακούσετε διάφορα για ανθρώπους που γνωρίζετε και θα ζήσετε συμβάντα που θα σας προκαλέσουν έκπληξη. Μην απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας φίλους και συνεργάτες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μια σχετική ασάφεια θα υπάρχει και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, οπότε οργανωθείτε, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και φανείτε προνοητικοί. Επεξεργαστείτε κατάλληλα τις σχέσεις σας, κάνοντας μια καλή αρχή για να ξορκίσετε τις δυσκολίες. Δείξτε σοβαρότητα γιατί για ότι συμβαίνει δεν υπάρχουν υπαίτιοι και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει εξίσου τις ευθύνες του. Μάθετε να στέκεστε στα πόδια σας, χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε βοήθεια από τους άλλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτείται να ενηλικιωθείτε και να αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Όμως, μην το κάνετε με αντιδραστικό και επαναστατικό τρόπο και μάλιστα χωρίς λόγο, αλλά αφού αποδείξετε ότι ξέρετε τι θέλετε και τι περιμένετε. Στον οικονομικό τομέα, θα συνεχίσετε να είστε αγχωμένοι από ορισμένα εμπόδια που σας κουράζουν αρκετά και δε σταματούν να εμφανίζονται. Ενεργήσετε με πρωτοτυπία και με σωστές διασυνδέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι οποιεσδήποτε αλλαγές, προκαλούν έντονο στρες και αβεβαιότητα. Ότι αλλαγές που προβλέπονται στον εργασιακό σας τομέα, δε θα γίνουν απλώς επειδή θα έρθουν, αλλά περισσότερο επειδή πρόκειται να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα επαγγελματικά σας θέματα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες κάποιων νεωτερισμών και κατ’ επέκταση τοποθετηθείτε σωστότερα απέναντι στις δυνατότητες της αναβάθμισης.

 

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να μην πέσετε ψυχολογικά, αφού έχετε την προδιάθεση να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με δυναμική αντιμετώπιση θα ενεργοποιήσετε την αδρεναλίνη στο σώμα σας. Προσέξτε μόνο να μην αναλώνεστε εδώ και εκεί, αλλά να τη διοχετεύσετε συνειδητά για την ανανέωσή σας. Συνδυάστε τις ιδέες σας με τις συμβουλές και προτάσεις φίλων που έχουν αποδείξει ότι έχουν γούστο, για να απογειώσετε τη διάθεσή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις επαφές με τους συνεργάτες σας, ακόμα και σε αυτούς που σας αντιμετωπίζουν με φθόνο. Ο τομέας της τύχης σας καλεί να κάνετε αλλαγές καθώς η προσωπική σας ζωή, σας θυμίζει να ξεπεράσετε κάποιες ιδέες και να ακολουθήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες. Μερικές αρχές σας είναι αναχρονιστικές και κάποιες άλλες τις έχετε προδώσει από συμφέρον.

 

ΖΥΓΟΣ: Φτάστε σε τελικές αποφάσεις, εντοπίζοντας τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις, για να πάρουν τέλος τα πειράματα που κάνετε με εναλλακτικές στρατηγικές και να καταγράψετε τα αποτελέσματα με ακρίβεια. Εάν περιορίσετε την εριστικότητα που έχετε τις περισσότερες φορές, θα αισθανθείτε την ένταση του έρωτα και τη φρεσκάδα που μπορεί να σας δώσει μια ανανεωμένη σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ωριμότητα της επαφής χωρίς πείσματα και εγωισμούς, θα σας δείξει τι ακριβώς συμβαίνει και θα ανακουφιστείτε. Οι ευθύνες επί των εξελίξεων θα διαμοιραστούν δίκαια και η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να υγιαίνει με έναν ανανεωτικό τρόπο. Εξυπηρετείστε τις βασικές σας ανάγκες περιφρουρώντας τη σχέση με το σύντροφό σας από τους εξωτερικούς παράγοντες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για αρκετά μεγάλο διάστημα ενεργούσατε σύμφωνα με τα πρέπει της ερωτικής και συντροφικής σας ζωής, όμως, το μεγάλο ερώτημα που είχατε αν και ο σύντροφός σας κάνει το ίδιο, παραμένει. Εμβαθύνετε ο καθένας χωριστά και μετά και οι δυο μαζί στις ερωτικές προδιαγραφές της σχέσης σας και τις αντιλήψεις. Ακόμα και αν υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις που θα δημιουργήσουν ένα συναισθηματικό κενό, αυτό θα επιβάλλει ένα πιο λογικό μοντέλο προσέγγισης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε εάν μιλάτε την ίδια γλώσσα με το έτερόν σας ήμισυ. Κάντε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί ο ένας στους νόμους του άλλου. Είναι απαραίτητη ανάγκη να ισορροπήσετε για να μην κάνετε το λάθος να ανοίξετε για αλλού τα πανιά σας, ενώ η σχέση σας έχει ακόμα πορεία μπροστά της.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, διανύετε μια εύθραυστη εποχή στα ερωτικά σας θέματα. Έχετε την ανάγκη να σας αγαπούν και να σας προσφέρονται, αλλά από την άλλη δεν έχετε την υπομονή και την ανοχή που χρειάζεται για μια νέα ερωτική ιστορία. Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει μια νέα γνωριμία και ζήστε κάτι ξεχωριστό που ακόμα και αν δε θα είναι μόνιμο, θα είναι θετικό ως εμπειρία.

 

ΙΧΘΥΣ: Το καυτό σεξαπίλ σας και ο έκδηλος ερωτισμός σας, θα καίνε καρδιές, ενώ δεν αποκλείεται ο συγκλονιστικός έρωτας που θα ζήσετε να καταλήξει σε σχέση ζωής. Γεφυρώστε μέσα από συζητήσεις ευαίσθητες ή φιλικές, τυχόν διαφορές, χωρίς να χάσετε τον αισθησιασμό και τη γοητεία σας. Δείτε με σοβαρότητα ένα φλερτ, όμως, μην το επιδιώξετε μόνο και μόνο για να μην έχετε μοναξιά.
Cover photo credits: @massimodutti

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;