Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Μαρτίου

Οι περιστάσεις λειτουργούν θετικά και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις



 

ΚΡΙΟΣ: Εάν νιώθετε κουρασμένοι από τα πάντα, κάντε τις κίνηση να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας. Από το να τα βάζετε με τους πάντες συμβιβαστείτε σε οικογενειακά θέματα που σας επηρεάζουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Χαρείτε ότι σας δίνει απλόχερα η ζωή και μη ζητάτε όλα να γίνονται χαλί στα πόδια σας. Όταν βλέπετε πως κάποιες καταστάσεις οδηγούν σε αδιέξοδα δεν υπάρχει λόγος να επενδύετε σε αυτές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη, για να μη σας βάλουν κάποιοι επιτήδειοι σε μπελάδες. Η επιθετικότητα που υιοθετείτε μερικές φορές, κάνει τους άλλους να νιώθουν άβολα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλλεται να κρατήσετε όσο μπορείτε αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου σας. Τολμήστε νέα ξεκινήματα σε εργασιακά θέματα και πάψτε να ανησυχείτε για όλα.

 

ΛΕΩΝ: Επαγγελματικές συζητήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση, αλλά μια οικονομική επιτυχία θα σας βοηθήσει. Μη ζηλεύετε ειδικά αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, γιατί δυσκολεύετε τη ζωή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κολλάτε σε φαντάσματα του παρελθόντος που σας χαλούν τη διάθεση. Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια ατόμων που βλέπουν τα πάντα επιφανειακά.

 

ΖΥΓΟΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας ξεκουράσουν, αν δεν μπορείτε να φύγετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν γίνετε αυστηροί στην κριτική σας, ελέγξτε αν οι υποψίες σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ζητήστε τη βοήθεια ενός καλού σας φίλου που είναι διατεθειμένος να σας βοηθήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε τις απόψεις που έχετε στα εργασιακά θέματα και ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας στηρίξει. Μάθετε να ακούτε την καρδιά σας και μην είστε επιθετικοί από αντίδραση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα χάσετε την ουσία. Δώστε την προσοχή που αρμόζει σε μια επαγγελματική υπόθεση που αξίζει τον κόπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τη βοήθεια της φαντασίας και της διαίσθησής, αυξήστε τη δημιουργικότητα σας. Οι έντονες δραστηριότητες καταναλώνουν τα αποθέματα ενέργειας που έχετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Αν τολμήσετε να βγείτε από το καβούκι σας, σας περιμένει μια ερωτική επιτυχία. Θέστε τα όριά σας και μην αφήνετε διάφορους συνεργάτες να διαψεύδουν τις ελπίδες σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα