Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 22 έως 28/3

Με Πανσέληνο στο Ζυγό, κινήσου με γνώμονα τη λογική



 

 

Στις 22 ο Άρης στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και επιτυχίες αν κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά. Μελετήστε προτάσεις που θα σας γίνουν και πράξτε αντίστοιχα. Στις 24 ο Ερμής στους Ιχθείς σε τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, είναι ακατάλληλη διέλευση για ξεκινήματα ή αγορές. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική καθώς οι ανατροπές και οι καθυστερήσεις σε σχέδια φέρνουν νεύρα. Στις 26 ο Ήλιος στον Κριό σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Κριό, θα σας φέρει ψυχολογική υποστήριξη από άτομα που αγαπάτε, αλλά υπάρχει κίνδυνος η φροντίδα που θα δεχθείτε να την εκλάβετε ως καταπίεση και να φερθείτε απότομα. Στις 28 η Πανσέληνος στο Ζυγό, βγάζει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές και ακραίες απαιτήσεις. Υπάρχει δυσκολία στο να αποκατασταθούν οι ισορροπίες, καθώς απρόσμενες εντάσεις θα φέρνουν αναστάτωση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

 

ΚΡΙΟΣ: Βοηθήστε άτομα που ψάχνουν να βρουν λύση στο πρόσωπό σας, χωρίς να παίξετε το παιχνίδι τους. Αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες θα σας κουράσουν, γι’ αυτό μην το παρακάνετε. Προετοιμαστείτε καλύτερα ώστε κάποιες ανατρεπτικές κινήσεις να μη σας πτοήσουν. Βρείτε λύσεις από την εμπειρία του παρελθόντος και βοηθηθείτε σε καθημερινές καταστάσεις. Αποδράστε από τα καθιερωμένα, ξεκουραστείτε και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα κάνει πιο φανερά τα αποτελέσματα των αλλαγών που έχετε τολμήσει. Μην επιτρέψετε σε δυσάρεστες σκέψεις και ανασφάλεια να σας χαλάσουν τη διάθεση. Σήμερα φροντίστε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας στηρίζει. Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί ο καλύτερος οδηγός σε συνδυασμό με την κατανόηση της θέσης των άλλων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε υποστήριξη από τον επαγγελματικό σας χώρο και ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Αποφύγετε κάθε είδους συνεργασία με συνεργάτες που είναι αρκετά οξύθυμοι. Επιβάλλεται για όλη τη διάρκεια της ημέρας να δείτε τα γεγονότα αντικειμενικά και ψύχραιμα. Μη θίγετε προβλήματα του παρελθόντος σε συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Οι σκοποί σας θα επιτευχθούν, μόνο αν έχετε σταθερότητα στους στόχους σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις και εμφανιστείτε στο προσκήνιο. Αναζητήστε τις αντίστοιχες λύσεις σε θέματα που σας είχαν προβληματίσει. Το εύστροφο μυαλό σας, θα ωθήσει τους ανθρώπους που σας συναναστρέφονται, να σας προσεγγίσουν περισσότερο για να μοιραστούν μαζί σας τα προβλήματα και τα μυστικά τους, αλλά και για να ζητήσουν τη συμβουλή σας.

 

ΛΕΩΝ: Κάντε μια προσπάθεια να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και θα ανακαλύψετε πως δεν είναι και τόσο δύσκολο. Αισθανθείτε εναρμονισμένοι με το περιβάλλον σας και θα περάσετε μια υπέροχη εβδομάδα. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε πιο ρεαλιστικά τη ζωή σας, καθώς τώρα έχετε αρχίσει να βλέπετε και τις δύο όψεις του νομίσματος στις υποθέσεις σας. Πρέπει να αλλάξετε τακτική και να μην κάνετε συνέχεια τους ήρωες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και σύνθετες, αλλά δε θα είναι δύσκολο να κάνετε τη συγκρότηση του ψυχισμού σας. Ενισχύστε εκ νέου τα επαγγελματικά σας με καινούριους τρόπους και ιδέες. Μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις σε γεγονότα που θα είναι καθοριστικά για τη ζωή σας. Έχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να γνωρίσετε και να δημιουργήσετε σχέσεις με αξιόλογα άτομα.

 

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε την εργασία ή τις συναναστροφές σας, για να αναπληρώσετε τις εσωτερικές σας ελλείψεις. Προσπαθήστε να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τους άλλους, γιατί ίσως βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν είχατε καταφέρει να κλείσετε οριστικά ή ίσως ζήσετε τις συνέπειες από λάθη συμπεριφοράς που έγιναν στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αισιοδοξία σας θα ανέβει αισθητά και οι προτάσεις για συνεργασίες, εκτός από πολλές, θα είναι και αρκετά ενδιαφέρουσες. Κινηθείτε ώριμα και με λογική, ώστε να μη χάσετε το μέτρο και προβείτε σε υπερβολές. Θα πρέπει να θυμάστε πως όσο και αν οι συνθήκες σας ευνοούν, θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις τόσο με τους συνεργάτες, όσο και με το σύντροφό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα παράπονα που έχετε συσσωρεμένα μέσα σας. Θα νιώθετε παραμελημένοι λόγω του άγχους που θα σας καταβάλλει, όμως, αν δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις σας θα ανταπεξέλθετε με ευκολία στις λιγότερο καλές περιόδους της ζωής σας. Η ευχάριστη τροπή που θα πάρουν τα επαγγελματικά σας σχέδια θα σας κάνει να ακολουθήσετε μια νέα τακτική στις συνεργασίες και στα έξοδά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ιδέες σας μπορούν να αποδειχθούν επικερδείς και θα τα καταφέρετε αν πείσετε και τους πιο επιφυλακτικούς συνεργάτες σας. Όσοι από εσάς, δεν είστε τόσο φιλόδοξοι, θα μπορέσετε να περάσετε το μεγαλύτερο διάστημα, μέσα σε ευχάριστες φιλικές συντροφιές, να διασκεδάσετε, ακόμα και να ταξιδέψετε κάπου. Οι τελευταίες ημέρες θα είναι σημαντικές, ενώ η συναισθηματική σας ζωή, θα περάσει μερικές σύντομες, αλλά δυνατές αισθησιακές συγκινήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιήστε τις θετικές επιδράσεις που θα έχετε από τις συζητήσεις, προς όφελός σας, προσέχοντας την τάση που έχετε να βάζετε πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας, γιατί η επιθυμία σας να βρίσκεστε διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής μπορεί να σας κάνει να συμπεριφέρεστε άκαμπτα και σχολαστικά. Εάν συνεχίσετε να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, είναι σίγουρο το πώς το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να δημιουργήσετε αντιπάθειες.

 

ΙΧΘΥΣ: Παραδεχθείτε τις αδυναμίες σας και αν χρειαστεί να είστε πιο διαλλακτικοί, ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας για να συμβιβάσετε τα αντίθετα, κάντε το και θα υπάρξουν και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που θα σας βοηθήσουν. Ανοιχτείτε και εκφράστε με περισσότερη άνεση, τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, τις σκέψεις, τις ιδέες και τα επιχειρήματά σας.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.