Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Απριλίου

Προσοχή, δικαιούσαι να πεις ψέματα μόνο την πρωτομηνιά!



 

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας, επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα, προετοιμάστε τα σχέδιά σας, υπολογίζοντας πάντα κάτι παραπάνω από το προβλεπόμενο, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας. Είστε έτοιμοι να υπερνικήσετε εμπόδια και μικρές δοκιμασίες. Στις 12 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα οδηγηθείτε σε επανεξέταση των συναισθημάτων και των σχέσεών σας, κυρίως των ερωτικών. Μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, κάτω από αυτή την επιρροή και φροντίστε να μην προχωρήσετε σε μια συμβίωση, εφόσον η κρίση σας θα παραμένει θολωμένη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε στην άκρη αλλαγές που θα τα αυξήσουν ακόμα περισσότερο και μελετήστε πιο προσεκτικά ενδεχόμενες οικονομικές τοποθετήσεις. Μην πιστέψετε πως ό,τι λάμπει είναι χρυσός και μην πανικοβληθείτε. Στο κάτω-κάτω, δεν είναι τόσο χάλια τα οικονομικά σας. Στις 14 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, για να βρει και πάλι το ρυθμό του. Θα έχετε και περίεργες διαθέσεις και συναισθήματα, ενώ θα πρέπει τα μηνύματα που θα σας δώσει η διαίσθησή σας να τα αγνοήσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι έχετε ακόμα οικονομικές διαφορές με τρίτα πρόσωπα, θα προβείτε σε έντονους διαλόγους με σκληρά λόγια. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι λύση και δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα. Οι τετριμμένες ιδέες σας κουράζουν, γι’ αυτό αντιμετωπίστε δυναμικά τα προσωπικά σας προβλήματα, κρύβοντας τις ευαισθησίες σας, ώστε να μη γίνετε θύμα κάποιων που θέλουν να πατήσουν επάνω σας. Εντάσεις και αντιθέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες, θα σας υπενθυμίσουν πως έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως, να μην πρέπει να αποκαλύψετε τα σχέδια και τις σκέψεις σας, αλλά να προετοιμαστείτε για μια περίοδο ανανέωσης. Προσέξτε τις σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ώστε οι αναπάντεχες τροποποιήσεις που θα γίνουν να σας είναι ευχάριστες. Στις 23 με τον ο Άρη να περνάει στο ζώδιό σας, αποφύγετε κάθε παρασκηνιακή ενέργεια που θα σας βλάψει τόσο στον εργασιακό σας τομέα, όσο και στον οικονομικό. Δεν πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες, παρόλο που όσο θα περνούν οι μέρες θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

 

ΛΕΩΝ: Στις 4 ο Ερμής περνάει στον Κριό και τα συναισθήματά σας αρχίζουν να παίρνουν φωτιά, όμως, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάψετε να κοιτάτε δεξιά και αριστερά ώστε οι αδέσμευτοι να ανακαλύψετε ένα νέο έρωτα και οι δεσμευμένοι να χαρείτε τη σχέση σας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα χαράξετε μια σταθερή πορεία στην ερωτική σας ζωή. Δείξτε εμπιστοσύνη και αφοσίωση στον σύντροφό σας γιατί εκτός του ότι το έχει ανάγκη είναι και απαραίτητο για να είναι υγιής η σχέση σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξέρετε καλά πως όσο δυναμικοί και αν είστε ή θέλετε να δείχνετε, έχετε ανάγκη από ειλικρίνεια, αμοιβαίο σεβασμό και ζεστασιά. Μη διστάζετε να εκφράσετε στο έτερόν σας ήμισυ τις απόψεις που έχετε για τον έρωτα, γιατί μάλλον θα εκπλαγείτε όταν δείτε ότι συμφωνούν με τις δικές του. Μόλις νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας, αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και το ταίρι σας θα ανταποκριθεί πρόθυμα και με χαρά στο ερωτικό σας κάλεσμα. Τώρα εσείς είστε αυτοί που θα πάρετε τη σχέση σας από το χέρι και θα την οδηγήσετε εκεί που θέλετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι αδέσμευτοι με εξαίρεση το πρώτο δεκαήμερο που θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας τα οικονομικά σας σχέδια και θέματα της καθημερινότητας, στη συνέχεια θα είστε ελεύθεροι να κατακτήσετε το άτομα που σας ενδιαφέρει. Αφήστε πίσω σας την απομόνωση που είχατε κλειστεί και τις αμέτρητες φορές που νιώσατε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Έχετε πάρει πλέον τα μαθήματά σας και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες περιπέτειες. Αναζητήστε μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον άτομα που μπορούν να καταλάβουν τις ανησυχίες σας και να τις συμμεριστούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην πιέσετε καταστάσεις που δεν μπορείτε έτσι κι αλλιώς να ανταπεξέλθετε και με κανέναν τρόπο μη δανειστείτε χρήματα από άτομα στα οποία μπορεί να εκτεθείτε, καθώς δε θα μπορείτε για προσωπικούς λόγους να είστε συνεπείς στην επιστροφή τους. Στις 27 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, εκφράστε εάν θέλετε τα παράπονά σας στα οικεία σας πρόσωπα, αλλά θυμηθείτε πως ήρθε επιτέλους ο καιρός να σοβαρευτείτε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα έχετε, μια και η τύχη φαίνεται πως σήμερα θα είναι με το μέρος σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξάνεται η τύχη σας και οι ευκαιρίες που θα δεχθείτε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα σας ανοίξουν καινούριες πόρτες. Ασχοληθείτε με άτομα που τραβούν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, αναπτύσσοντας παράλληλα και τον κοινωνικό σας κύκλο. Ακόμα και οι αλλαγές που θα γίνουν χωρίς να τις έχετε προκαλέσει θα σας ικανοποιήσουν και θα σας αρέσουν. Ο μήνας θα είναι γεμάτος με εντάσεις τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, γιατί ενδέχεται η ψυχολογία σας που δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερά της, να επηρεάσει επικίνδυνα τον συναισθηματικό σας τομέα και να σας σπρώξει σε αλλαγές που δεν χρειάζεστε. Στις 27 με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, μην είστε επιπόλαιοι σε ό,τι θα έχει σχέση με τα συμφέροντά σας και μεριμνήστε έτσι ώστε να μη βγουν στην καθημερινότητά σας καινούρια έξοδα και μη δημιουργήσετε προβλήματα στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις του περιβάλλοντος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τον μήνα, για να βρεθείτε κοντά με ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε. Αφήστε να φωτιστεί το βασίλειο των ενστίκτων σας και αποφύγετε να έρθετε σε προστριβές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Μην επιτρέψετε τα προβλήματα των άλλων, επειδή σχετίζεστε μαζί τους, να γίνουν και δικά σας. Χρωματίστε ευχάριστα τις συζητήσεις σας και αναζητήστε γνώσεις για διάφορα θέματα, ακόμα και αν θα σας είναι δύσκολο να εστιάσετε την προσοχή σας για να μάθετε κάτι καλά.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι περιστάσεις ζητούν από εσάς περισσότερο ρεαλισμό, για να μειωθεί η ψυχική σας αναστάτωση. Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις, θα βρεθούν σε άμεση προτεραιότητα, περιορίζοντας σημαντικά την ελευθερία σας. Αφήστε κατά μέρους τις βαριές σκέψεις και αναπτύξτε την επικοινωνία σας, τις ανταλλαγές απόψεων και τις επισκέψεις. Στις 19 που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, κάντε ευχάριστες επαφές και συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας και μην αρνηθείτε προτάσεις για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός