Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 2 Απριλίου

Άρχισε να εμπιστεύεσαι περισσότερο τη διαίσθησή σου



 

ΚΡΙΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μόνο με αυτές. Κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο, θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τα έντονα συναισθήματα είναι ικανά να σας βάλουν σε περιπέτειες που θα σας αποπροσανατολίσουν. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε με πρακτικές μεθόδους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι μεγάλες φιλοδοξίες σας θα ωθήσουν κάποιους από τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν παρασκηνιακά. Ζητήστε αποδείξεις για αυτά που σας λένε και μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά τους θα έχετε κοινωνική καταξίωση. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μία εκδρομή.

 

ΛΕΩΝ: Δώστε μάχες όπου χρειαστεί χωρίς όμως να ρισκάρετε τα κεκτημένα σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεπερνάτε τα όριά σας με ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητά σας και προετοιμάστε το έδαφος με συζητήσεις και επαφές στον εργασιακό χώρο, ώστε να ευνοηθεί το όποιο ξεκίνημά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην πτοηθείτε, γιατί δίπλα σας θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας και θα σας δώσουν απλόχερα τη συμπαράστασή τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας θα σας απασχολήσει έντονα, καθώς δεν θα υπάρχει κινητικότητα στα έσοδά σας, αλλά αντίθετα θα σημειωθούν και κάποιες καθυστερήσεις σε εισπράξεις από συνεργασίες που περιμένατε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να είστε συνεπείς και να διατηρείτε το μέτρο. Αποφύγετε ακραίες καταστάσεις και κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις που θα βλάψουν τον οργανισμό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα σας απασχολήσουν και πάλι τα οικονομικά σας, που όπως φαίνεται θα είναι και ο κύριος τομέας που κερδίζει το ενδιαφέρον σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρώντας μια καλή πορεία στον συναισθηματικό σας τομέα, θα ανεβάζετε συνεχώς την ψυχολογία σας και θα αρχίσετε να αισθάνεστε όμορφα.

 

ΙΧΘΥΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάσετε με τους φίλους ή το σύντροφό σας, αφήνοντας πίσω σκέψεις που θα μπορούσαν να σας γεμίσουν αρνητική ενέργεια.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.