Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 3 Απριλίου

Μεγαλώνουν οι μέρες και μαζί αυξάνονται κι οι αντοχές σου



 

ΚΡΙΟΣ: Από εσάς θα εξαρτηθεί πόσο θα αντέξετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας. Οι προοπτικές να αναπτυχθεί ο έρωτάς σας πολλές και αξίζει τον κόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι πιθανότητες για διαμάχες και διαφωνίες θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ποιος θα στηρίξει ποιον στη δύσκολη στιγμή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εσείς είστε αυτοί που προκαλείτε τις ανατροπές στη σχέση σας όταν όλα είναι καλά. Δεχτείτε την αλήθεια σε αυτά που λέει το ταίρι σας και αφήστε κατά μέρους εικασίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα πράγματα ηρεμούν και αυτό σας βοηθάει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Επανεξετάστε τις διάφορες ιεραρχίες μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα και την εργασία.

 

ΛΕΩΝ: Μπορεί το ταίρι σας να σας καταπιέζει με τη ζήλια του, αλλά χωρίς αυτήν δεν λειτουργείτε. Αποφύγετε τους καυγάδες και τα αντίποινα που θα διαταράξουν τη σχέση σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχει φτάσει η στιγμή που δεν μπορεί να γίνεται το δικό σας και πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία που θα πάρετε να κάνει τον εργασιακό σας χώρο πεδίο μάχης.

 

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια συζήτηση όπου θα είστε ειλικρινείς και θα αποδεχθείτε τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα κρυφά ή φανερά χτυπήματα πίσω από την πλάτη πρέπει να βρουν ένα τέλος. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις φίλων επειδή επιθυμείτε διακαώς τη στήριξη από το περιβάλλον σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιβάλετε να θέσετε μια νέα θέση πραγμάτων για να μπορέσετε να αποδώσετε στο έπακρο. Διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τη διπλωματική σας ικανότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από κρυφούς εχθρούς και μην απομονώνεστε. Οι διαφωνίες και οι καθυστερήσεις αυτών που έχετε υποσχεθεί θα επιβαρύνουν το κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέχετε τις συναλλαγές σας και αποφύγετε να προβείτε σε επενδυτικά διαβήματα. Η επικοινωνία και οι νέες συνεργασίες θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των οικονομικών σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην κάνετε κάτι που δεν αντέχει το φως της μέρας και σιγουρευτείτε ότι τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια. Υπάρχει το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα πρόσωπο που κρύβει πολλές δυσκολίες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;