Ζώδια Παρασκευής 16 Απριλίου

Ξεπέρασε τις εντάσεις που δημιουργούν κρίσεις στις σχέσεις σου

Άντα Λεούση

 

ΚΡΙΟΣ: Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον φερθείτε διπλωματικά. Διώξτε τις αναστολές σας και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή και ό,τι σας προσφέρει.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε ενέργειες που είναι άκρως αντιπαραγωγικές. Να είστε σαφείς σε ό,τι ζητάτε και φροντίστε να μην προβείτε σε συζητήσεις που δεν είναι διευκρινιστικές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέπετε στον εκνευρισμό σας να γίνετε η αιτία καθημερινών προστριβών. Οι συνεχόμενες και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαράξτε νέα κοινή πορεία πλεύσης με τους συνεργάτες σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αμελήσετε να πλησιάσετε ένα φιλικό πρόσωπο που σας έχει ανάγκη.

 

ΛΕΩΝ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε σχέσεις με πρόσωπα που είστε βαθιά συνδεδεμένοι. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις πριν γίνουν πιο πολύπλοκες και μη γίνεστε ευάλωτοι σε ό,τι προκύπτει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οπλιστείτε με υπομονή και ασχοληθείτε εντατικότερα με τις εκκρεμότητές σας. Αφήστε κατά μέρους τις γκρίνιες και περάστε περισσότερες ώρες με το ταίρι σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές για εσάς σχέσεις και μη μένετε σε επιφανειακές. Εάν περνάει από το χέρι σας αναβάλετε για αργότερα σοβαρές συζητήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά ενός καλού σας φίλου. Πραγματοποιήστε σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και όλα θα πάνε καλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε τις εντάσεις που δημιουργούν κρίσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Εάν είστε συνειδητοποιημένοι θα διαπιστώσετε ότι κάποια υπόθεσή σας τελειώνει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητώντας πλήρη υποταγή από τα άτομα του περιβάλλοντός σας γίνεστε καταπιεστικοί. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε κερδισμένοι είναι να παραμείνετε σωστοί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ξεκάθαρες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλές επιλογές. Δεν μπορείτε να αποφύγετε την επανάσταση ενός συνεργάτη που είχατε πιέσει αρκετά.

 

ΙΧΘΥΣ: Πλησιάστε άτομα που ξέρετε πως έχετε αδικήσει στο παρελθόν και βοηθήστε τα. Μάθετε να μην υποτιμάτε ούτε τους ανθρώπους, ούτε τις καταστάσεις.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares