Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 25 Απριλίου

Η πλανητική κινητικότητα σε φέρνει αντιμέτωπη με την πραγματικότητα και σε κάνει ρεαλίστρια



 

Στις 19, ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με την πραγματικότητα και κάνοντάς σας περισσότερο ρεαλιστές. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, αλλά και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί. Δίνει σάρκα και οστά στις ιδέες, στα σχέδια και στους στόχους σας. Οι επαφές σας κρίνονται από σοβαρότητα, βάζοντας το υπόβαθρο για μεγάλες συνεργασίες. Μέσα από συζητήσεις θα βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις για ό,τι προσκρούει σε εμπόδια, ενώ η ηρεμία και η λογική, θα βοηθάει να εκφράζεστε σωστά. Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας, διατηρώντας ανοιχτό μυαλό και παραμερίζοντας αμετακίνητες θέσεις. Στις 23 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο, κάνοντάς σας υπερευαίσθητους καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση. Όμως, θα είστε αρκετά φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να εργαστείτε σκληρά. Θα λειτουργείτε υπερπροστατευτικά απέναντι σε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα και καλό θα είναι να προσέξετε να μην το παρακάνετε και τους κάνετε να ασφυκτιούνε. Στις 25, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς θα προκληθεί ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις. Ο Ερμής στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δεν θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν.

 

ΚΡΙΟΣ: Ίσως ένα από τα στοιχεία που μειώνουν τις προοπτικές μιας ικανοποιητικής σχέσης, είναι πως τοποθετείται τον πήχη αξιολόγησης των άλλων πιο ψηλά απ’ ό,τι πρέπει. Όμως, να θυμάστε πως κάτι τέτοιο πολλές φορές είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς από τη μία μπορεί να σας δώσει τη συγκίνηση και την τρυφερότητα που έχετε ανάγκη, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει κριτική και γκρίνια.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εσείς επιλέγετε τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τα άτομα που σας περιβάλλουν, οπότε φροντίστε να είναι το καλύτερο για εσάς. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να σας δώσει άμεσες απαντήσεις σε ερωτηματικά που κουβαλάτε μια ολόκληρη ζωή. Η οποιαδήποτε ευκαιρία θα έρθει ύστερα από προσπάθεια και τη στιγμή που δεν θα την περιμένατε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται, απλά οι άλλοι σας προκαλούν με τη συμπεριφορά τους. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μην ενδώσετε με καυγάδες σε εκείνους που θα σας προκαλέσουν, γιατί συναισθηματικά προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια. Ένας από τους στόχους σας θα δυσκολέψει αρκετά, ενώ μια επαγγελματική σας υπόθεση θα ματαιωθεί και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τακτική.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολλά πρόκειται να σας απασχολήσουν αυτό το μήνα, αλλά πιο αισθητά θα είναι τα οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό φροντίστε να αποφεύγετε τις παρεξηγήσεις και τα πικρά σχόλια. Τα γεγονότα θα τρέχουν γρήγορα και θα προβληματιστείτε έντονα από κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο. Αποφύγετε απογοητεύσεις, καθώς ψυχολογικά και συναισθηματικά δεν θα είστε στα καλύτερά σας.

 

ΛΕΩΝ: Απαλλαγείτε από ενοχικά συναισθήματα, συζητώντας με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που δεν θα επιβαρύνει τον οργανισμό σας, δεν θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Αποφύγετε να δανείσετε αυτό το διάστημα χρήματα σε συνεργάτη σας, γιατί χωρίς να υπάρχει κακή πρόθεση θα αθετήσει τον λόγο του και η μεταξύ σας σχέση θα περάσει μια πολύ μεγάλη κρίση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους και να φροντίσετε οι επενδύσεις σας να είναι ασφαλείς και σοβαρές. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν από κάποιους για γρήγορο κέρδος μπορούν εύκολα να σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας αποφάσεις. Δεν είστε έτοιμοι για να αντέξετε μεγάλα λάθη.

 

ΖΥΓΟΣ: Η πρόοδος που θα έχετε στην επικοινωνία και μια σειρά από περιστατικά και συμπτώσεις, θα σας δώσουν λύση αλλά και τα μέσα για να υλοποιήσετε τα νέα σας σχέδια. Η τύχη συμπορεύεται μαζί σας ανοίγοντάς σας έναν καινούριο ορίζοντα στις επιδιώξεις για το μέλλον. Επίσης ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες που έρχονται για να αντικαταστήσουν αυτές που τέλειωσαν. Μη βιαστείτε να δείτε αλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν είστε μόνοι ή προσπαθείτε να ξεπεράσετε έναν χωρισμό, να είστε σίγουροι πως κάποιο πρόσωπο που θα βρεθεί στον δρόμο σας να αναπτερώσει το ηθικό σας. Θα σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να βρείτε τη φόρμουλα και να προσαρμόσετε τη συναισθηματική σας αναγέννηση με τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ακόμα μία κρίση στη σχέση σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ξεχνάτε πως η απόσταση ανάμεσα στο φλερτ και τη σοβαρή σχέση ναι μεν είναι μεγάλη, αλλά από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε για να ανατρέψετε τα τετριμμένα. Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα φτάσει στα ύψη και θα έχετε ευκαιρίες να συναντήσετε το κατάλληλο πρόσωπο και να καλύψετε το κενό που σημάδεψε τη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα από μια ολοκαίνουρια σχέση θα βρείτε την ηρεμία και τη γαλήνη που ψάχνατε για να σβήσετε το παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας που θα είναι έντονη σε ότι θα αφορά το συναισθηματικό σας τομέα για να μην τρέφετε αυταπάτες μια που είναι στη φύση σας να κάνετε όνειρα και να παίζετε με αυτά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σας -ίσως όχι τόσο νέο καθώς ενδέχεται να είναι μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και που θα ορκιζόσασταν ότι ποτέ δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα μεταξύ σας- θα σας ωθήσει να είστε προσκολλημένοι επάνω του γιατί θα νιώθετε πολύ οικεία και θα ανοιχτείτε ακόμα περισσότερο.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα έρθετε σε αντιπαράθεση με μια σειρά από γεγονότα που θα αυξήσουν την ανασφάλειά σας αλλά λίγη διπλωματία δεν θα σας βλάψει. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και εγωισμούς, γιατί θα δημιουργήσετε τραύματα που θα αργήσουν να επουλωθούν. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι η καθημερινότητα έχει φθείρει και σβήσει τη φλόγα του πάθους, μπορείτε να προσπαθήσετε να σώσετε τη σχέση σας, εάν αυτό επιθυμείτε πραγματικά.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.