Ζώδια Σαββάτου 17 Απριλίου

Άσε την αισιοδοξία να κυριαρχήσει στις κινήσεις σου

Άντα Λεούση

 

ΚΡΙΟΣ: Με διπλωματία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Επωφεληθείτε τις ευκαιρίες για να καταξιωθείτε στον εργασιακό και κοινωνικό σας τομέα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Νέες ευθύνες προβλέπεται να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Βάζοντας κοινούς στόχους με τους συνεργάτες σας, θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμα και μέσα από αντιξοότητες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργήστε τα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δε θα μείνει ανεπηρέαστη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα και θα δείτε πως όλα γίνονται στο τέλος. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα, προκειμένου να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

 

ΛΕΩΝ: Ο μεγάλος συντηρητισμός θα σας φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Οι ικανότητες θάρρους και αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με το σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά χωρίς αλλαγές. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς αλλά στη σχέση σας δεν χωράει παρασκήνιο.

 

ΖΥΓΟΣ: Για να μη χάσετε αυτούς που αγαπάτε, εκφράστε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση. Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας απ’ το να απογοητεύεστε. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρούεστε και να αναλώνεστε με ανθρώπους που σας ταράζουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται, για να ξεπεράσετε τις διακυμάνσεις. Επανεξετάστε τα αισθήματά σας απέναντι σε ένα πρόσωπο που αγαπάτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι τελείως λάθος να εμπιστεύεστε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει. Κρατήστε αποθέματα δυνάμεων και μην τις εξαντλείται όλες σε επαγγελματικά θέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιτρέψτε στην αισιοδοξία να κυριαρχήσει και να πρωταγωνιστήσει στη καθημερινότητά σας. Μην εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις στα επαγγελματικά σας θέματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Μην επιμένετε σε γεγονότα που δε σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά και σας μπλοκάρουν.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares