Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 20 Απριλίου

Διεκδίκησε ό,τι σου δίνει χαρά



 

ΚΡΙΟΣ: Μην εγκαταλείπετε ό,τι σας δίνει χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς. Για να ανταπεξέλθετε σε προκλήσεις, φανείτε δυναμικοί και εργατικοί.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Διοχετεύστε την υπερένταση στον ερωτικό τομέα και περάστε ένα υπέροχο βράδυ. Ξεπεράστε ό,τι σας ταλαιπώρησε αρκετά στο παρελθόν και αναζωογονηθείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προσωπικές σας συναισθηματικές ανασφάλειες δεν σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Απ’ το να κρατάτε το θυμό μέσα σας, μιλήστε ανοιχτά σε αυτούς που σας ενοχλούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξομολογηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους που έχετε και παραδεχθείτε τα λάθη σας. Επιβάλετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση.

 

ΛΕΩΝ: Με σκληρή δουλειά και υπομονή θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Να είστε απλά προσεκτικοί και να μη γίνεστε καχύποπτοι με όλους και όλα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφορτιστείτε από την ένταση που έχετε με μια μικρή εκδρομή που θα σας χαλαρώσει. Μοιράστε αρμοδιότητες, αντί να φορτώνεστε ευθύνες που αναλογούν σε άλλους.

 

ΖΥΓΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που η επίλυσή τους θα σας δώσει ανακούφιση. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που ποτέ δε σας έχουν στηρίξει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήστε από άτομα του παρελθόντος να σας αποδείξουν έμπρακτα αυτά που υποστηρίζουν. Όσο και αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματά σας και κυρίως με τον ψυχισμό σας. Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας. Μη σπαταλάτε τα λόγια σας σε άτομα που δεν εννοούν να σας καταλάβουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας δίνουν. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις αφήστε την ωριμότητα να σας βοηθήσει να βγάλετε τα καλά στοιχεία του εαυτού σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;