Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Τετάρτης 21 Απριλίου

Οι προσωπικές σου σχέσεις θα απαιτήσουν περισσότερη τρυφερότητα



 

ΚΡΙΟΣ: Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εξηγήστε στον σύντροφό σας ό,τι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική. Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε δεν θα αποκαταστήσετε την ψυχική σας υγεία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για την αύξηση των εσόδων σας, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ό,τι έπρεπε να φύγει από δίπλα σας έφυγε ή το διώξατε εσείς και πολύ καλά κάνατε, γιατί όποια σχέση σας έχει μέλλον ακόμα και αν έχει υποστεί ζημιά μπορεί να αναγεννηθεί.

 

ΛΕΩΝ: Μη θεωρήσετε ότι κάτι είναι δεδομένο στις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, γιατί ίσως η ελλιπής επικοινωνία με κάποιους να οδηγήσει σε λάθος εκτίμηση των καταστάσεων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προσωπικές σας σχέσεις θα απαιτήσουν περισσότερη τρυφερότητα και να είστε πιο εξωστρεφείς αν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες σας και να ανανεωθούν.

 

ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι κακή ιδέα να κάνετε κάποιες εξετάσεις προκειμένου να καθησυχάσετε τον εαυτό σας και θα ανακαλύψετε ότι περισσότερο πρόκειται για φοβίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αλλαγές που θα περιέχει η μέρα, θα σας οδηγήσουν σε σκέψεις γύρω από την υγεία σας και πιθανόν να σας φέρει κάποιες ανησυχίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προκειμένου να ηρεμήσετε είναι να μην αφήσετε καμιά ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση να σας ξεφύγει και να πάει χαμένη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες, θα συμβάλουν για να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτά που έχετε κατά νου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τακτοποιήστε όποια εργασιακή εκκρεμότητα έχετε και τολμήστε μετακινήσεις που απαιτούνται, μια που ξέρετε ότι θα σας βοηθήσουν στο προσεχές μέλλον.

 

ΙΧΘΥΣ: Περιορίστε τα συναισθήματα και ενεργήστε με τη λογική. Προσέξτε ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις οι οποίες μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.