Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις από 26/4 έως 2/5

Ακόμα και τα άστρα μπαίνουν σε πασχαλινή τροχιά



 

Στις 27 η Πανσέληνος στον Σκορπιό, δημιουργεί ανακατατάξεις οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν επιζήμιες αν δεν κρατηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες. Προσπαθήστε να μην κινηθείτε με κριτήριο τον θυμό, καθώς θα ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων και κύμα αντεκδίκησης. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σε ό,τι θα αφορά τον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και με διάρκεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). O Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο που θα σας προκαλέσουν έντονη ανασφάλεια. Επανεξετάστε τους στόχους σας χωρίς βιασύνες και συνειδητοποιήστε τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να πετύχετε. Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας πνίξει, αλλά αντισταθείτε σθεναρά για να πετύχετε στην πορεία. Ενδέχεται προσωπικές σχέσεις ή βαλτωμένες συνεργασίες να φτάσουν στο τέλος τους. Στις 30 ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα σας στηρίξει στο να αναγνωρίσετε τι συμβαίνει γύρω σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε διαλόγους που θα σας συγχύσουν. Στις 2 ο Ερμής στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, οι συζητήσεις που θα κληθείτε να κάνετε θα είναι άφθονες και ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

 

ΚΡΙΟΣ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε μια σχέση να χαλάσει. Κινηθείτε προσεκτικά στις δουλειές σας. Έχετε ανάγκη από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα, αλλά είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσετε. Προσέξτε με ποιους κάνετε παρέα και μην αναμιχθείτε σε σχόλια. Δεν χρειάζεται να απομονωθείτε από ανθρώπους που χρειάζεστε να παραμείνουν στη ζωή σας. Μην αγχώνεστε για μια κατάσταση που ξέρατε εξαρχής ότι θα είναι δύσκολη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τους συνεργάτες σας να σας γνωρίσουν για να μπορέσετε στην πορεία να περάσετε τα δικά σας μηνύματα. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι στις εκρήξεις θυμού που έχετε κάποιες φορές. Εάν υπάρχει μια πιο προσωπική σχέση που σας ενδιαφέρει αρκετά, μην την αφήσετε να χαθεί, εξαιτίας μιας παρεξήγησης που τρίτα άτομα υποκίνησαν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και δώστε την εξήγηση που χρειάζεται για να διευκρινίσετε πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της βδομάδας θα συναντήσετε μερικές δυσκολίες στις κοινωνικές σας σχέσεις, λόγω της συμπεριφοράς σας. Γίνετε λίγο αυθόρμητοι στις συναναστροφές σας για να μπορούν και οι άλλοι να σας πλησιάζουν ευκολότερα. Έχετε αρκετά καλά στοιχεία αλλά δεν ξέρετε πώς να τα εξωτερικεύσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή έχετε την τάση να μεγαλοποιείται τα πράγματα και ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος, προνοήστε και κάντε ένα τσεκάπ για να βεβαιωθείτε ότι πράγματι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Εξοπλίστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες για να ισορροπήσετε και προσαρμόστε τη διατροφή σας. Όσο γρήγορη λύση και αν είναι το έτοιμο φαγητό, αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να τρώτε πιο υγιεινά.

 

ΛΕΩΝ: Όπως με τις σχέσεις σας έτσι και με τα επαγγελματικά σας, η νηνεμία και η αποκατάσταση είναι απαραίτητα στοιχεία. Μην αντιδράτε και αλλάζετε το πρόγραμμά σας όταν κάποιοι από τους συνεργάτες σάς απογοητεύουν. Έχετε την τύχη με το μέρος σας και καταφέρνετε να καλύπτετε τις ανάγκες σας ή να βρίσκετε τη λύση, έστω και την τελευταία στιγμή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι δύσκολο να βρείτε το δίκιο σας σε χώρους που δεν είναι ιδιαίτερα φιλικοί μαζί σας, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε. Αντίθετα κινηθείτε μεθοδικά, ειδικά όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με δυσκολίες. Ο οικονομικός σας τομέας χρειάζεται μεγάλη φρόνηση, γιατί οι ανάγκες σας έχουν μεγαλώσει και θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζατε.

 

ΖΥΓΟΣ: Αναγνωρίστε σε ποια σημεία είστε υπερβολικοί για να σταματήσετε να στερείτε στον εαυτό σας την ουσία της ζωής. Για να βγάζετε άκρη και να μη νιώθετε σας να είστε μονίμως πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, εξετάστε τα προβλήματά σας συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα και όχι βλέποντάς τα πότε με τον έναν τρόπο και πότε με τον άλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ενεργείτε παρορμητικά ή κάτω από συνθήκες θυμού και αγανάκτησης, γιατί δεν πρέπει αργότερα να μετανιώσετε σε τίποτα. Θα υπάρξει ένα σύνολο δυνατών και ευχάριστων εμπειριών μέσα στην υπάρχουσα σχέση σας, που θα γίνει η αιτία να κάνετε καινούρια όνειρα χωρίς να υποστείτε αυτή τη φορά απογοητεύσεις. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε άμεσα εκκρεμότητες του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από παλιούς λογαριασμούς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε στην άκρη τα παράπονα και λύστε τα προβλήματά σας με διάλογο. Μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση και να στηρίξετε τη σχέση σας. Αν καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι από τις δοκιμασίες και τις αναταράξεις, η σχέση σας δεν θα γίνει απλώς σταθερή αλλά ακλόνητη. Μην ανοίξετε πόλεμο ακόμα κι αν έχετε στα χέρια σας τα σωστά όπλα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλά κάνετε και κρατάτε την ευγενική σας πλευρά για λίγους ώστε να μην πληγωθείτε, αλλά ο σύντροφός σας ανήκει σε αυτούς και αγαπάει την ευαισθησία σας, γι’ αυτό μην προτάσσετε μονίμως το δηλητηριώδες κεντρί σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές καινούριες γνωριμίες που θα αξίζουν πραγματικά την προσοχή σας, καθώς μέσα από αυτές μπορεί να προκύψει μια ουσιαστική σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το νέο πρόσωπο που εσείς θα επιλέξετε να μπει στη ζωή σας θα σας υποχρεώσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και είτε το θέλετε, είτε όχι θα διακινδυνεύσετε την ηρεμία και την ησυχία σας για χάρη ερωτικών συγκινήσεων. Η αυξημένη κοινωνικότητα θα εκτινάξει στα ύψη το σεξαπίλ και τη γοητεία σας και να είστε σίγουροι ότι οι κατακτήσεις σας θα προκαλέσουν σε πολλούς φθόνο.

 

ΙΧΘΥΣ: Αφεθείτε στη γοητεία που θα σας εκπέμψει και γίνετε λίγο πιο παρορμητικοί. Τα σχέδια που έχετε για το μέλλον καθώς και η αλλαγή του τρόπου ζωής αργά ή γρήγορα, θα επηρεαστούν από τις εξελίξεις. Το σίγουρο είναι πως θα παραμείνετε μόνοι για πολύ μικρό διάστημα πλέον. Σταδιακά αρχίζει η μεταμόρφωσή σας σε ένα μωρό που έχει μια μόνιμη ανάγκη από χάδια.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 14 έως 21/4

Ευκαιρία να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

CELEBS

Τάνια Τσανακλίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στον Γιάννη Φέρτη

Ο ηθοποιός είχε χωρίσει την πρώτη σύζυγό του για τα μάτια της ερμηνεύτριας

DO IT YOURSELF

Τα beauty secrets της Emma Watson που έγινε μόλις 34 ετών

5 συνήθειες ομορφιάς της Emma Watson που αξίζει να υιοθετήσεις