Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 27 Απριλίου

Στις δύσκολες στιγμές να επιδεικνύεις μεγαλοψυχία



 

ΚΡΙΟΣ: Για να κατασταλάξετε σε νέες πεποιθήσεις απαιτούνται κάποιες εμπειρίες, μια και αυτές θα διαφοροποιήσουν καλύτερα και σωστότερα τους μελλοντικούς σας στόχους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, τότε θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα προόδου και θα δείτε όλα τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να κάνετε ανοίγματα αλλά μελετήστε εκ των προτέρων τα βήματά σας για να μη σας οδηγήσουν σε κακοτοπιές. Οι αλλαγές που θα κάνετε προσέξτε να μην έχουν επιπτώσεις στις σχέσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν λειτουργήστε με περισσότερο νεύρο. Στα δύσκολα σημεία επιδείξτε μεγαλοψυχία και διάθεση συμβιβασμού όπου χρειάζεται.

 

ΛΕΩΝ: Απαιτείται να είστε προσεκτικοί στις βεβιασμένες κινήσεις για να προχωρήσουν θετικά οι υποθέσεις σας. Αυτοσυγκέντρωση, σύνεση και παρατηρητικότητα θα διαφοροποιήσουν τις στρατηγικές σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εμμένετε σε βραχυπρόθεσμους στόχους καθώς πολλοί από αυτούς εξαρτώνται από τρίτους και θα πρέπει να έχετε κάνει ήδη μια σωστή διαχείριση των υποθέσεών σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα στο πώς θα συνδυάσετε την ευαισθησία με τις φιλοδοξίες σας, χωρίς να δίνετε σε όσους βρίσκονται κοντά σας δικαιώματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε θέματα γενικών προοπτικών εμφανίζονται δυνατότητες για διαφοροποιήσεις αλλά μέσα από μονοπάτια που τα χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο ανάλαφρα κάτι που το παίρνετε πολύ στα σοβαρά. Κινηθείτε με άνεση για να ξεμπλοκάρετε από καταστάσεις που σας γυρίζουν πίσω.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιτυχίες σας θα είναι ανάλογες της δύναμης που θα δείξετε. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε για να πετύχετε μια γενική αναβάθμιση ζωής χωρίς βοήθεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίζετε τα πράγματα με νέο πνεύμα και αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε. Διατηρήστε αυτό το στιλ και κατασταλάξτε προς τις αξίες που θέτετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να προχωρήσετε σε αλλαγές του προσωπικούς σας χώρου πρέπει να κάνετε μια παραπάνω προσπάθεια. Βασιστείτε στο γούστο σας και μη βιαστείτε να αποφασίσετε αν δεν εξετάσετε πρώτα πολλές ιδέες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή