Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Δευτέρας 26 Απριλίου

Πρόσεξε να μη χαθείς μέσα στα επουσιώδη και να μη σε κυριέψει η υπερβολή



 

ΚΡΙΟΣ: Τα γεγονότα θα έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα στον επαγγελματικό τομέα και στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό πρέπει να διατηρηθείτε ψύχραιμοι και να μην προκαλέσετε αντιδικίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να είστε όλοι ευχαριστημένοι έχει σημασία να κρατηθούν οι ισορροπίες. Η δημιουργία καλών σχέσεων και διασυνδέσεων θα σας βοηθήσουν να δείτε και νέους ορίζοντες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για επαναστατικές κινήσεις, αλλά πριν φτάσετε εκεί, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις και επιδιώξτε σωστές εξηγήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε εκ νέου τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Πρέπει να απαλλαγείτε από κάποιες ανασταλτικές ευθύνες και βάρη που δεν σας εξυπηρετούν σε τίποτα.

 

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες για τις επαγγελματικές και κοινωνικές ανακατατάξεις θα είναι ευνοϊκές. Προσέξτε να μη χαθείτε μέσα στα επουσιώδη και να μη σας κυριέψει η υπερβολή. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητές σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν θέλετε να πετύχετε αναβάθμιση δεν θα το πετύχετε μόνοι σας και σε απομόνωση. Θα χρειαστείτε φιλικές διασυνδέσεις που θα περιέχουν ατμόσφαιρα αλληλοϋποστήριξης.

 

ΖΥΓΟΣ: Ένας αναπρογραμματισμός των κινήσεών σας θα σας βοηθούσε αρκετά στα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Η οργάνωση είναι απαραίτητη για να αποφύγετε κακοτοπιές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απαρνείστε την παιδικότητα και τα ανέμελα στοιχεία που έχετε μέσα σας. Η συνεργασία τους με την ωριμότητα που έχετε θα κάνει θαύματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχει σημασία να εξετάσετε προσεκτικά τα σημεία που μπορούν να σας επηρεάζουν οι άλλοι και το αντίθετο, για να κάνετε σωστές επενδύσεις, χρόνου, εργασίας και χρημάτων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικοινωνήστε σωστά με τους γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα καθορίσετε τις στρατηγικές που δημιουργούν καλύτερες σχέσεις. Η μοίρα θα σας δείξει κάποιο νέο δρόμο να ακολουθήσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να μην μπλέξετε τα αστεία με τα σοβαρά χωρίς να χάσετε το χιούμορ σας. Δείτε τις λεπτομέρειες και κατασταλάξτε σε κάποιες συμφωνίες που αφορούν αισιόδοξες προοπτικές.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα που κάποια θα είναι λογικά και μερικά άλλα τελείως παράλογα που σε αυτά θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθηση στις επιλογές σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.