Ζώδια Πέμπτης 6 Μαΐου

Μην επιδεινώνεις την κακή σου ψυχολογία κάνοντας παρέα με αρνητικούς ανθρώπους

Άντα Λεούση

 

ΚΡΙΟΣ: Αναλάβετε άμεσα τον συντονισμό μιας υπόθεσης που εκκρεμεί και πρέπει να διεκπεραιωθεί. Μην επιδεινώνετε την κακή σας ψυχολογία κάνοντας παρέα με αρνητικούς ανθρώπους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να ξοδεύετε χωρίς περιορισμούς νομίζοντας ότι έτσι θα νιώσετε καλύτερα. Γίνετε πιο δημιουργικοί και βρείτε νέους δρόμους επικοινωνίας για να περάσετε ευχάριστα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως η μονοτονία της σχέσης σας να γίνει αιτία για καυγάδες με τον σύντροφό σας. Αναζητήστε ευκαιρίες για να αποδράσετε από κοινού και να ξεκουραστείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ό,τι έχετε να πείτε κάντε το χωρίς αναβολές, γιατί μικρά και ασήμαντα προβλήματα θα πάρουν άλλες διαστάσεις. Μοιραστείτε προβληματισμούς και σχέδια.

 

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να είστε πιο κατασταλαγμένοι όσον αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας ανήκουν στο παρελθόν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι περιστασιακές δυσκολίες δεν είναι τέτοιες που να είναι αξεπέραστες ή να σας βάλουν σε κίνδυνο, αλλά καλό θα ήταν οι άσκοπες κόντρες να μη λάβουν διαστάσεις, τουλάχιστον από την πλευρά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μη δημιουργήσετε άσχημες εντυπώσεις. Προσπαθήστε πριν κινηθείτε να ψυχολογήσετε ένα συνάδερφο που σας κοντράρει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρχει πλήθος συζητήσεων και επαφών που θα καρποφορήσουν λίγες από αυτές. Στον γενικό απολογισμό θα είστε κερδισμένοι, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συγκεντρωθείτε όσο δύσκολο και αν σας είναι και κυρίως κινηθείτε με ευελιξία. Κάποιες ασαφείς καταστάσεις χρειάζονται επιδέξιες κινήσεις για να προστατευτούν τα κεκτημένα σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αποφασίσετε μια αλλαγή που η προσαρμογή της θα είναι αργότερα πιο εύκολη. Στις διαφορές που αναμφίβολα υπάρχουν, πρέπει να ακολουθείτε τον δρόμο της ελάχιστης σύγκρουσης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σεβαστείτε κανονισμούς και νόμους, για να βρείτε τα δίκια σας όσο πιο ήπια και σύντομα γίνεται. Κάντε τους απαραίτητους συμβιβασμούς για να προχωρήσουν καλύτερα οι υποθέσεις σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε όσο μπορείτε κόντρες και αντιπάθειες. Προετοιμάστε το έδαφος για μια πιο σταθερή οικονομική βάση, που θα συνεχιστεί και στο μέλλον.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares