Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 9 έως 16 Μαΐου

Η δημιουργικότητα θα είναι αυξημένη, όπως και οι καλλιτεχνικές σου τάσεις



 

Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, εστιάστε στους στόχους σας και κάντε διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Ό,τι αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα θα αντέξει στον χρόνο, παρόλο που θα έχετε αρκετές αμφιβολίες λόγω των ανάδρομων πλανητών (Ερμή, Κρόνο, Πλούτωνα). Σε προσωπικό επίπεδο θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές ή απομάκρυνση λόγω συμπεριφορών. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού ( Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Στις 13 ο Δίας περνάει στους Ιχθύς και είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί, γι’ αυτό φροντίστε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση του με τον καλύτερο τρόπο. Θα υπάρχουν θετικές προοπτικές στον οικονομικό τομέα, οπότε αν θέλετε να κάνετε αποταμίευση τώρα μπορείτε να το πετύχετε. Η δημιουργικότητα θα είναι αυξημένη, όπως και οι καλλιτεχνικές σας τάσεις. Δείξτε ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων, κοιτάζοντας σε βάθος τις καταστάσεις και όχι επιφανειακά.

 

ΚΡΙΟΣ: Καλά θα κάνετε να μην υπερτονίζετε τα επιχειρήματά σας, όταν το ταίρι σας σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας. Έχετε πολλές δραστηριότητες που δεν σας αφήνουν να σταθείτε σε λεπτομέρειες. Οι περιστάσεις θα λειτουργήσουν θετικά και θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με τον σύντροφό σας βρίσκουν τρόπο επίλυσης και ανακωχής. Έχει ένα διαφορετικό τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του προς εσάς. Δεν πρέπει να αφήνετε να επηρεάζεστε από διακυμάνσεις της συναισθηματικής σας ζωής. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο και ξεκούραστο βράδυ με τη συντροφιά των φίλων σας. Διώξτε μακριά από εσάς ό,τι δε σας υπόσχεται τη σιγουριά και την ασφάλεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σταματήστε να διατηρείτε μίζερες σχέσεις ή καταστάσεις που δεν σας βοηθούν να ανανεωθείτε. Στηρίξτε όσο μπορείτε αξιόπιστα άτομα που σας αγαπούν και τους έχετε εμπιστοσύνη. Μην μπαίνετε στον πειρασμό να ακούτε λόγια ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει παρασκήνιο. Εάν νιώθετε κουρασμένοι από τα πάντα, κάντε την κίνηση να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλλεται να αλλάξετε τακτική και θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να αντικαταστήσετε σχέδια ακόμα και συνεργάτες στον επαγγελματικό σας χώρο. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές στις καταστάσεις. Από το να τα βάζετε με τους πάντες συμβιβαστείτε σε οικογενειακά θέματα που σας επηρεάζουν. Χαρείτε ό,τι σας δίνει απλόχερα η ζωή και μη ζητάτε όλα να γίνονται χαλί στα πόδια σας.

 

ΛΕΩΝ: Όταν βλέπετε πως κάποιες καταστάσεις οδηγούν σε αδιέξοδα δεν υπάρχει λόγος να επενδύετε σε αυτές. Κρίση φαίνεται πως θα περάσει ο συναισθηματικός τομέας, καθώς μια σχέση θα πάρει τέλος, ενώ επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια, αναζωπυρώνονται. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του μήνα προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά επικεντρωθείτε περισσότερο στα θετικά στοιχεία. Κοντρολάρετε τις διαθέσεις σας για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα εμπόδια μπορεί να υπάρχουν, αλλά η δύναμή σας είναι αρκετή για να τα ανατρέψει και να σας βγάλει νικητές. Σεβαστείτε τις συνεργασίες σας και το χρήμα. Μετριάστε την καταναλωτική σας μανία και μην παρασύρεστε από επιφανειακές εκτιμήσεις. Ασχοληθείτε με την περιφρούρηση των περιουσιακών σας στοιχείων και των οικογενειακών σας θεμάτων. Στη συνέχεια δώστε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην αποθαρρύνεστε γιατί έχετε πολλά ατού για να είστε ανάμεσα στους νικητές. Η υπερβάλλουσα ευαισθησία και η εσωστρέφεια δεν είναι καλά όπλα για τον αγώνα σας. Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις και τα συναισθηματικά σας και δείξτε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην επαγγελματική σας ζωή, χωρίς να ξεχνάτε να είστε ειλικρινείς. Είναι τόσα πολλά μαζεμένα για να συσσωρεύετε κι άλλα πράγματα μέσα σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια ή στήριξη από άτομα που είναι πρόθυμα να σας τη δώσουν. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και θα έχετε κάθε λόγο να προσδοκάτε το καλύτερο. Κολακέψτε λίγο τους γύρω σας, αντί να τους υπογραμμίζετε λάθη και ελλείψεις. Ο σύντροφός σας θα ψάχνει τα λάθη του και θα προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις. Κάντε μια καινούρια προσέγγιση στη σχέση σας και απολαύστε τα αποτελέσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνεργάτες σας είναι ανοιχτοί για συζητήσεις ουσίας και μπορείτε να ελπίζετε σε θετικές εξελίξεις, αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε δικές σας διεξόδους και να μην αγκιστρώνεστε πάνω τους.

Απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε για το πώς θα προλάβετε τον χρόνο και συζητήστε. Τα κακώς κείμενα που υπάρχουν, θα επανεξεταστούν είτε το θέλετε, είτε όχι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δρομολογήστε κάποιες από τις υποθέσεις σας που θα καταλήξουν σε συμφέρον. Η ροή των εξελίξεων θα είναι πιο γρήγορη, γι’ αυτό συντονιστείτε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, πριν οι καταστάσεις πάρουν δυσάρεστη τροπή. Καλό θα ήταν να μη δείχνετε στους γύρω σας τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φανείτε προσεκτικοί σε ό,τι λέτε για τους φίλους σας ή τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και εστιάστε την προσοχή σας σε μια υπόθεση. Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και τολμήστε αλλαγές. Μην επιβαρύνεστε με επιπρόσθετες ευθύνες άλλων, αφού ακόμα δεν έχετε αναλάβει τις δικές σας. Πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα τα όρια και τους σκοπούς σας απέναντι στα γεγονότα.

 

ΙΧΘΥΣ: Κάντε πιο προσεκτικό παιχνίδι στις κοινωνικές σας συναναστροφές, αλλάζοντας τακτική. Αποφύγετε κόντρες με συνεργάτες και άτομα κύρους. Δυνατότητες και ευκαιρίες υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι σωστές κινήσεις. Επανεξετάστε κάποιο σοβαρό σχέδιο που αφορά μια συνεργασία σας και μην είστε συνέχεια επιθετικοί και πιεστικοί με το σύντροφό σας. Είναι αρκετά κουρασμένος για να τον παιδεύετε και εσείς.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.