Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 13 Μαΐου

Προσπάθησε να μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους



 

ΚΡΙΟΣ: Απαιτείται μια γενική αναδιοργάνωση που θα επενδύετε ενέργεια, εργασία χρόνο και ίσως χρήματα. Μην παρασυρθείτε σε ουτοπίες που θα σας απογοητεύσουν και θα ρίξουν την ψυχολογία σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τις στιγμές που θα νιώσετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε πριν εξαντληθείτε τελείως. Προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας και αρχίστε να τους υλοποιείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητα που έχετε και δείξτε τις δυνατότητες που έχετε και πόσα μπορείτε να καταφέρετε. Αναμένονται αρκετές αλλαγές που δεν πιστεύατε ότι μπορούσαν να γίνουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να μετριάσετε τις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους, γιατί θα κουράσετε τους γύρω σας. Αρχίστε να κάνετε όνειρα και επωφεληθείτε τις ευκαιρίες για να τους δώσετε αληθινή μορφή.

 

ΛΕΩΝ: Από τη μία θα είστε ευάλωτοι και από την άλλη θα είστε ανοιχτοί για να δοκιμάσετε καινούριες εμπειρίες, προκειμένου να καλυφθείτε. Άτομα κύρους δείχνουν έτοιμοι να σας στηρίξουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η τακτική που θα ακολουθήσετε δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τους συνεργάτες σας. Να είστε πιο επιλεκτικοί στα άτομα που συναναστρέφεστε και κάνετε παρέα, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μην παρασύρεστε από τις παρούσες συνθήκες. Για να μπορέσετε να βρείτε ελεύθερο χρόνο για εσάς μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετρήστε τις δυνάμεις σας βλέποντας και αναγνωρίζοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Πρέπει με κάθε τρόπο να εκφράσετε και να εκπληρώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην καθυστερήσετε άλλο κάποιες αποφάσεις που θα έπρεπε να έχετε πάρει εδώ και καιρό. Παρακάμψτε εμπόδια που σας βάζουν κάποια συγκεκριμένα άτομα του εργασιακού σας χώρου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συνεχής αλλαγή κατεύθυνσης δεν σας βοηθάει να φτάσετε στον προορισμό σας. Καταλάβετε τι σας κάνει καλό και τι σας βγάζει εκτός εαυτού, για να ξέρετε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν βοηθάτε τον εαυτό σας με το να του στερείτε την προσωπική σας ελευθερία. Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν άβουλα πιόνια στα χέρια των άλλων και πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

 

ΙΧΘΥΣ: Η κοινωνικότητά σας θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμη τόσο για τον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και για τον προσωπικό. Οι καλές ημέρες δεν θα λείψουν και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε για να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;