Zώδια 16 έως 23 Μαΐου

Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και απολαύστε ό,τι στερηθήκατε

Άντα Λεούση

kalampoka_660x200-2

 

Στις 17 ο Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα καλή για συνεργασίες ή για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, με προϋπόθεση να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες. Στις 20 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα για συνεργασίες, ενώ δε θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα. Στις 23 ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, θα σας μπερδέψει και θα ρίξει την ψυχολογία σας με συνέπεια να θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι σας. Δεν θα είστε σε θέση να κρίνετε αντικειμενικά ό,τι θα συμβαίνει γύρω σας και αυτό θα προκαλέσει αναστάτωση ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε να έρθετε σε προστριβή με συνεργάτες ή να βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μην πιστέψετε σε ό,τι ακούσετε καθώς ακόμα και υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα αποδειχθούν ψεύτικες. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις.

 

ΚΡΙΟΣ: Τα πράγματα στη ζωή σας αποκτούν μια ξεκάθαρη και σταθερή υπόσταση. Είτε το συνειδητοποιείτε, είτε όχι, αυτήν την εποχή γίνονται ανοίγματα στη ζωή σας και έρχονται πολλές αλλαγές προς το καλύτερο. Παρόλο που η βδομάδα παρουσιάζει πολλές θετικές πλευρές στα θέματα των σχέσεών σας, δεν θα λείψουν και κάποιες δοκιμασίες στα συναισθήματά σας και στο κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ένας σωστός διάλογος με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σχέσεις που σας αγγίζουν περισσότερο και έχουν μια προσωπική χροιά θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα. Τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και του οικογενειακού σας χώρου φαίνεται πως θα έχουν τον πρώτο ρόλο σε ό,τι θα συμβαίνει γύρω σας και ίσως σε μερικές περιπτώσεις να προκαλέσουν οι ίδιοι αλλαγές στη ζωή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και χρειάζεται να τις αξιολογήσετε πολύ προσεκτικά αν θέλετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Αποφύγετε τις ανταγωνιστικές καταστάσεις και αναζητήστε τρόπους για να συνθηκολογήσετε με άτομα που στο παρελθόν είχατε αντιθέσεις. Η αλλαγή της συμπεριφορά σας μπορεί να σημάνει την αρχή κάποιων καινούριων, πιο δημιουργικών συνεργασιών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί σας στερούν την ελευθερία σας και αυτό σας αγχώνει και σας εκνευρίζει. Ουδέτερη μπορεί να χαρακτηριστεί η βδομάδα σε ό,τι θα αφορά τα οικονομικά σας, ωστόσο η τάση που έχετε κατά καιρούς για έξοδα θα είναι έντονη. Θα έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτά που θα κρατήσετε και όλα εκείνα από τα οποία θα απαλλαγείτε.

 

ΛΕΩΝ: Καταπολεμήστε θυμό και εκνευρισμό και φροντίστε να ανανεώσετε την εικόνα σας με έξυπνο τρόπο. Αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα υγείας. Η προσοχή και η πρόνοια θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε από ταλαιπωρίες. Κάντε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση και βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, αφήνοντας τους γύρω σας άφωνους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε τουλάχιστον να τα ξοδέψετε τα χρήματά σας σε κάτι που θα πιάσει τόπο και αργότερα θα σας αποδώσει και ποιοτικά και οικονομικά. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και αρκετές από αυτές δεν έχουν άλλα περιθώρια για να αναβληθούν. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν, ενώ οι εντυπώσεις που θα αφήσετε στους συνεργάτες θα είναι θετικές.

 

ΖΥΓΟΣ: Δεν αποκλείεται η έναρξη μιας νέας δημιουργικής δραστηριότητας. Η διάθεση να δείξετε τα νύχια σας θα είναι έντονη και αφού το πλανητικό σκηνικό δεν καταφέρνει να σας πτοήσει, η σιγουριά σας θα παραμείνει ανεπηρέαστη. Σίγουρα δεν έχετε ανάγκη βοήθειας για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, όμως χρειάζεται προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Ανανεωθείτε και τολμήστε να δώσετε και να πάρετε απλόχερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η έννοια του αναπάντεχου και οι πιθανές ευκαιρίες που πρέπει να ανακαλύψετε και να αξιοποιήσετε θα βρίσκονται στα πόδια σας. Η τύχη σάς βοηθά ώστε με λιγότερο κόπο να εισπράξετε πολύ περισσότερα. Να θυμάστε πως οι επιλογές σας πρέπει να γίνουν με γνώμονα αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο και όχι σύμφωνα με αυτό που αρέσει στους άλλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε από τα άτομα που ξέρουν πώς να μετατρέπουν τα πάντα σε πάθος, αλλά τον τελευταίο καιρό προσπαθείτε να το έχετε κρυμμένο. Οι πληγές που σας άφησε ο προηγούμενος χρόνος δεν έχουν ακόμα επουλωθεί και ο φόβος μην πληγωθείτε ξανά σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα που δείχνουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας φθείρει. Έτσι και αλλιώς το σίγουρο είναι πως δεν σας διαλέγουν. Εσείς επιλέγετε και αυτό που ζητάτε είναι έναν σύντροφο που θα σας είναι αφοσιωμένος και θα σας θαυμάζει, αλλά δεν θα σας στερεί την ελευθερία σας. Η μαγεία θα συνεχιστεί και σε εσάς που είστε δεσμευμένοι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα έχετε να κάνετε μια σχέση που θα σας γεμίζει είναι πολλές και μη σας φανεί παράξενο αν θα δεχθείτε και προτάσεις που ποτέ δεν περιμένατε. Αρκετά μείνετε κλειδωμένοι εξαιτίας ενός προσώπου που δεν είχε τίποτα να σας προσφέρει, αλλά εσείς πιστεύατε ότι μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και απολαύστε ό,τι στερηθήκατε.

 

ΙΧΘΥΣ: Ο έντονος ερωτισμός σας θα περιορίσει αισθητά τον ρομαντισμό, αλλά να είστε σίγουροι ότι ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει δεόντως. Ο διάλογος μεταξύ σας θα είναι πιο ζωντανός, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας βοηθώντας να απελευθερωθείτε από τα άγχη σας. Εμπλουτίστε τη σχέση σας με φαντασιώσεις που θα αρέσουν και στους δυο σας.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares