Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 17 Μαΐου

Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή για να έρθει η «άνοιξη» στη ζωή σας



 

ΚΡΙΟΣ: Ο ερωτισμός δεν θα σας εγκαταλείψει, γι’ αυτό φροντίστε να τελειώσετε τη μέρα ευχάριστα. Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς, αποφεύγοντας περιττά έξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Η γοητεία και η λάμψη σας θα σας κάνει να ξεχωρίζετε και να πετυχαίνετε με ευκολία αυτά που θέλετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να ελπίζετε, παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή για να έρθει η «άνοιξη» στη ζωή σας σε όποιο τομέα εσείς επιθυμείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προωθήστε τα εργασιακά σας θέματα, ετοιμάζοντας το έδαφος, κάνοντας τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις και προσέχοντας ακόμα και τις λεπτομέρειες.

 

ΛΕΩΝ: Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και σας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά, τόσο προς τον σύντροφό σας, όσο και προς τα άτομα της οικογένειάς σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον που δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων σας θα είναι αρκετές για να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι αλλαγές θα σχετιστούν πρωτίστως με τις επαγγελματικές εξελίξεις που δεν θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα, αλλά αν κάνετε υπομονή στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα πράγματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικονομικό σας τομέα και η κρίση σας θα είναι αρκετά μπερδεμένη ώστε να πάρετε σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον εργασιακό χώρο θα υπάρχουν, αλλά όλα θέλουν μέτρο. Αισθηματικά τα πράγματα θα είναι κάπως έντονα, αλλά θα έχουν και την ομορφιά τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να βγείτε έξω μαζί τους και να διασκεδάσετε, ώστε να απομακρυνθείτε έστω και για λίγο από το στρες της καθημερινότητας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε θα λείψουν οι προβληματισμοί σε ό,τι θα αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά όσες σχέσεις σας στηρίζονται σε γερές βάσεις, δεν έχουν να κινδυνέψουν από τίποτα.

 

ΙΧΘΥΣ: Η τύχη στις συνεργασίες σας θα είναι ενισχυμένη, αλλά τα αποτελέσματα φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο επαρκή για εσάς, ίσως γιατί αυτή τη φορά θα είστε πιο ιδιότροποι από τις άλλες φορές.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!