Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 23 έως 30/5

Ετοιμάσου για μια εκρηκτική εβδομάδα!



 

Στις 26 Ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Τοξότη, επηρεάζει έντονα και δοκιμάζει σχέσεις σε κάθε επίπεδο. Δεν θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από διαφωνίες και εντάσεις, όμως, αξίζει να το προσπαθήσετε για να μην προκληθούν ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα ή σημαντικούς συνεργάτες. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς τώρα διακυβεύετε η σταθερότητα των σχεδίων σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 27 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Στις 29 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους και η επικοινωνία σας θα αρχίσει να προσκρούει σε εμπόδια. Ο μπερδεμένος συναισθηματικός σας κόσμος δεν θα σας βοηθήσει να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα. Είναι σκόπιμο όσο ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα να χαμηλώσετε ταχύτητα, για να μπορούν να συντονιστούν και όσοι συναναστρέφεστε μαζί σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

 

ΚΡΙΟΣ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και γίνεστε πιο συναισθηματικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έχετε ανάγκη την παρουσία τους για να νιώσετε καλά και το ίδιο ισχύει και για αυτούς. Απολαύστε τη συντροφιά τους και κάντε μαζί τους πράγματα που θέλατε από κοινού. Χαρείτε τις μέρες που ακολουθούν κι αν υπάρχει μέσα στα σχέδια και ένα ταξιδάκι τολμήστε το.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η γόνιμη φαντασία και το ισχυρό ένστικτό θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές. Προετοιμάστε με προσοχή τις διάφορες εξορμήσεις σας και μετριάστε τις ριψοκίνδυνες διαθέσεις. Πρώτα αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε, ώστε να βρείτε τον τρόπο που θα το κατακτήσετε. Υπάρχουν ευκαιρίες για αξιοποίηση αλλά και άτομα που θα σας ενισχύσουν. Παρά τις αντιξοότητες, οι προοπτικές του μήνα είναι ευοίωνες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τόλμη, σύνεση και διπλωματία θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά. Μη βιάζεστε για να γίνουν όλα όπως θέλετε και κυρίως μην κρεμιέστε τόσο από τους άλλους. Ακολουθήστε την πεπατημένη οδό και δε θα χάσετε. Να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις αν χρειαστεί. Η ταλαιπωρία που θα υποστείτε είναι σχετικά μικρή με τα κέρδη που θα έχετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η οικονομική και η συναισθηματική κάλυψη θα είναι το αίτημά σας για αυτή τη βδομάδα. Θα έχετε και από τα δύο. Γι’ αυτό πάψτε να είστε απαιτητικοί και αρκεστείτε σε αυτά που σας δίνει απλόχερα. Υπάρχει τρόπος για να ηρεμήσετε. Αναπτύξτε δράση στον επαγγελματικό και προσωπικό σας χώρο, ζητώντας λιγότερα από τους άλλους και ίσως να σας δώσουν περισσότερα από αυτά που ζητάτε.

 

ΛΕΩΝ: Ίσως χρειαστεί να επέμβετε δυναμικά σε ό,τι καθυστερεί από υπαιτιότητα άλλων. Οι περιορισμοί που βάζετε δίνουν την εντύπωση πως δεν είστε θετικοί μαζί τους. Ξαναβρείτε τον εαυτό σας με αυτά που σας προτείνει το έτερόν σας ήμισυ να κάνετε μαζί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε σε λάθος στιγμές, βγάζοντας από μέσα σας τον θυμό από παλιές καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δραματοποιήσετε τα δύσκολα, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε τα καλά και ευχάριστα που υπάρχουν και δεν τα βλέπετε. Βάλτε περισσότερο ρεαλισμό στη ζωή σας και πάνω σε αυτόν χτίστε τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Οι αστείρευτες ιδέες σας θα αρχίσουν να σας κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι υπεκφυγές ορισμένων θα σας κουράζουν και ίσως αλλάξετε τακτική.

 

ΖΥΓΟΣ: Αισιοδοξείτε και μην αφήνετε να σας παίρνει από κάτω στις δυσκολίες που προκύπτουν. Είναι σίγουρο ότι δεν μπορείτε εσείς να φτιάξετε τον κόσμο, οπότε προστατέψτε τον εαυτό σας και κυρίως αγαπήστε τον. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εστιάσετε στους στόχους σας. Επιστρατεύστε τη γοητεία σας και σε συνδυασμό με την εσωτερική ομορφιά που διαθέτετε δώστε τη μάχη σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ξεκούραση και η χαλάρωση είναι υποχρεωτική. Αξιοποιήστε φίλους και συνεργάτες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες, μπείτε στην ενεργό δράση και σε καμία περίπτωση δεν θα περάσετε στην πλευρά των ηττημένων. Κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες στον συναισθηματικό σας τομέα. Εκφράστε με σωστό τρόπο παράπονα στα οικογενειακά πρόσωπα, προσφέροντας παράλληλα κατανόηση και βοήθεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό χώρο, αλλά θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα. Μια τάση απληστίας και διεκδίκησης που θα έχετε έντονη, θα σας κάνει στα μάτια ανθρώπων που σας ξέρουν πολύ καλά, να μη σας αναγνωρίζουν. Να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που θα αφορούν κλείσιμο συμφωνιών και να έχετε μελετήσει προσεκτικά υπογραφές συμβολαίων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε και πάλι αρκετή όρεξη για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Αρχίζετε να ξεπερνάτε την αίσθηση της μοναξιάς και να παρασύρεστε από ένα κύμα ζωντάνιας γύρω σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να καλυτερεύσετε το κλίμα που επικρατεί στο συναισθηματικό σας κόσμο. Μπορεί να είναι περισσότερες απ’ όσες εσείς νομίζετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε στην άκρη σενάρια, υιοθετήστε νέες ιδέες και δεν θα χάσετε. Θα οδηγηθείτε σε εποικοδομητικές ανακατατάξεις και στην προώθηση μιας γενικής ανανέωσης. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις θετικές πλευρές και τα προτερήματά σας και μην κολλάτε σε κάποια ελαττώματα που δυσκολεύουν τη ζωή σας. Μπορείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο στα πάντα, αρκεί να το τολμήσετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Ίσως να περιμένετε καιρό να αλλάξει κάτι στη ζωή σας, όμως, τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Το αίσθημα της δημιουργικότητας θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μονοπάτια που οδηγούν στην υλοποίηση των στόχων σας. Στηρίξτε την ψυχολογική σας πλευρά με σωστή επικοινωνία και ανθρώπους που έχουν πείρα και γνώση. Να είστε ειλικρινείς απέναντί τους και να προσέχετε τους ρόλους που παίζετε για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department