Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 2 Ιουνίου

Υποστήριξε τα λόγια σου και κάνε όσα λες πράξη



 

ΚΡΙΟΣ: Οι πράξεις που θα κάνετε είναι σαφώς πιο αξιόπιστες μαρτυρίες από τα λόγια που θα πείτε. Το πρόβλημά σας τον τελευταίο καιρό είναι ότι δεν συμμερίζεστε τις απόψεις των άλλων..

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε τη διαίσθησή σας και θα ξέρετε πώς να ενεργήσετε στις διαθέσεις του συντρόφου σας. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι ώστε να δείξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις σε αυτά που σας ρωτούν, η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση. Μην παίζετε με τα νεύρα του συντρόφου σας γιατί θα πρέπει να δεχτείτε και τις συνέπειες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανταπόκριση που θα έχετε από τον σύντροφό σας θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Ανταποδώστε το άνοιγμα της ψυχής του, με τρυφερότητα και αγάπη.

 

ΛΕΩΝ: Αντισταθείτε στις παρεμβάσεις τρίτων που μόνο αναστάτωση σας φέρνουν. Προβληματιστείτε σε πρακτικά θέματα που μπορείτε να έχετε κάτω από τον έλεγχό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η συναισθηματική φόρτιση πιθανώς να εκδηλωθεί με εσωστρέφεια και ευθιξία. Θα γίνει επανεκκίνηση σε κάτι που προϋπήρχε, αλλά θα υπερισχύει ο πόθος που θα εξελιχθεί σε πάθος.

 

ΖΥΓΟΣ: Τα μικροπροβλήματα του επαγγελματικού τομέα, θα αφορούν ασαφείς όρους σε συμβόλαια. Προσέχετε τις συνεργασίες σας και φροντίστε τα πάντα να είναι καθαρά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα νιώσετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες καταστάσεις και να τις έχετε υπό τον έλεγχό σας. Τερματίστε όποιες σχέσεις πιστεύετε ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να σας δώσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν στα άμεσα σχέδιά σας δεν είναι να τακτοποιηθείτε περιστασιακά, κάντε ένα σωστό οικονομικό προϋπολογισμό. Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε για να έχετε όφελος στην πορεία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε έτοιμοι να δουλέψετε πολύ σκληρά και να αναπτύξετε σωστά κριτήρια. Τσεκάρετε τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει από άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε συνεργασίες με ισχυρογνώμονες ανθρώπους, γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Πρέπει να θυμάστε πως η τόλμη είναι αρετή αλλά η βιασύνη ελάττωμα.

 

ΙΧΘΥΣ: Μη γίνετε ανταγωνιστικοί μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Μην πανικοβάλλεστε στις οικονομικές δυσκολίες, γιατί θα κάνετε λάθη που οι άλλοι δύσκολα θα σας τα συγχωρήσουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ