Ζώδια Τετάρτης 9 Ιουνίου

Προσέξτε να εκφράζετε τη γνώμη σας με διακριτικότητα

Άντα Λεούση

 

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Η αναθεώρηση κάποιων δεσμεύσεων είναι αναμενόμενη και αναγκαία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δρομολογήστε τις σκέψεις σας και ο σύντροφός σας θα υπερβεί κάποιες από τις ανασφάλειες που έχει. Μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε ψυχραιμία και μη δημιουργείτε εντάσεις, που θα φέρουν καινούριους προβληματισμούς στη ζωή σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, δημιουργούν άλυτα προβλήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των άλλων και να μην ασκήσετε κριτική σε συνεργάτες. Φροντίστε να βρείτε καινούρια διαδρομή που θα σας οδηγήσει στη νίκη.

 

ΛΕΩΝ: Ξεπεράστε τα λάθη του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε μέσα στη σχέση σας. Η διάθεση συνεργασίας που θα δείξει ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε πιο εύκολα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην υπάρξουν καυγάδες, φροντίστε να μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Ένα ξεκαθάρισμα με καλοπροαίρετη διάθεση θα είναι χρήσιμο.

 

ΖΥΓΟΣ: Επιστρατεύονται οι αναμνήσεις σας και παίζουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας. Περιορίστε το άγχος που σας έχει καταβάλλει, ακόμα και αν χρειαστεί να βάλετε τις φωνές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως χρειαστεί να διακόψετε κάποια σχέση που κρύβει μια συνομωσία που υπάρχει σε βάρος σας. Ανατρέψτε τα δεδομένα και επιχειρήστε να ανοίξετε καινούριες πόρτες στη ζωή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε σε άμεση εφαρμογή κάποια σχέδιά που έχουν ωριμάσει με την πάροδο του χρόνου. Η επικοινωνία σας θα προσκρούσει σε αρκετά εμπόδια και θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ήρεμοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο. Μην αφήσετε μια σας κίνηση να καταστρέψει ότι έχετε χτίσει με κόπο και προσπάθειες χρόνων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα απεγκλωβιστείτε από ένα περιβάλλον που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να ξεφύγετε. Διλήμματα, προβληματισμούς και αρκετά εμπόδια θα συναντήσετε στο δρόμο σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Συνδυάστε την αντίληψη με την πείρα σας, προσπαθώντας να είστε προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες. Αποκτήστε μια σαφέστερη ιδέα σχετικά με το τι ακριβώς θέλετε στη ζωή σας.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares