Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 15 Ιουλίου

Η μέρα ευνοεί τα τολμηρά σχέδια



 

ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρήσετε τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητες που έχετε και προετοιμαστείτε για αλλαγές και εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε πως θα βρείτε περισσότερες πηγές εισοδημάτων και κάντε τη μέρα αποδοτική. Η απόφασή σας να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, θα δώσει ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, ενισχύστε τους συνεταιρισμούς σας και ξαναβρείτε την οικονομική σας ισορροπία, παραμένοντας περιορισμένοι στα γνωστά οικονομικά επίπεδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εκπλήξεις στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι τόσες, σε σημείο να θέλετε να κάνετε αλλαγές, αλλά να μη γνωρίζετε το πώς. Η επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

 

ΛΕΩΝ: Διαμορφώστε τις συνθήκες που επικρατούν στα μέτρα σας. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και τον συναισθηματικό σας τομέα, όπου τώρα καλείστε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε με το σύντροφό σας ή όχι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή δεν υπάρχει ένας και μόνο προσδιορισμός που να περιγράφει την ευτυχία, προσέξτε το τι θα πείτε και πού θα το πείτε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε συζητήσεις αφού άλλα θα περιμένετε και άλλα θα βλέπετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Δύσκολη και αρκετά άβολη η καθημερινότητά σας και καλό θα ήταν πριν πείτε ή υπογράψετε κάτι, να ελέγξετε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν. Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο θα είναι κάπως ηλεκτρισμένο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε προστριβές με τους στενούς σας συνεργάτες και αν θέλετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας, κάντε το με ήπιο τρόπο και αφήστε κατά μέρους τις προστριβές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούριο προσανατολισμό και καινούριες βάσεις στον εργασιακό σας χώρο, σας επιφυλάσσει η μέρα. Με μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες θα ανοίξει η επαγγελματική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές και αξιοποιήστε σωστά τις πηγές σας. Μέχρι να ανακαλύψετε όλες τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, μη δημιουργήσετε αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνήθως δεν είστε άνθρωποι του έχω αλλά του είμαι. Παρόλα αυτά κάτι νέο θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας και θα αυξήσει την επιθυμία σας για υλικές κατακτήσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Η πειθώ και η προσωπική σας γοητεία μπορούν να συμβάλλουν ιδιαίτερα, ώστε να καταφέρετε να πείσετε κάποιους να σας εμπιστευτούν, αλλά και να σας βοηθήσουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.