Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 24 Ιουλίου

Υιοθετήστε την άποψη πως δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί σε όλα υπάρχει ένα νόημα



 

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις μπορεί να σας τρομάζουν, αφού θα έχετε συνέχεια την αίσθηση ότι φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και κάτι θα συμβαίνει που θα απαιτεί μια προσπάθεια ακόμη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καινοτομίες που θα γίνουν θα σας δώσουν κέρδος και ικανοποίηση. Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος, θα σας βοηθήσουν να λειάνετε τις αντιθέσεις που έχετε και να σώσετε χρήσιμες συνεργασίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι κάπως ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σας λείπει η λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητικότητα. Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε τους τομείς της ζωή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ρυθμίστε τα περιουσιακά σας θέματα, ώστε να γίνουν με τρόπο που σας συμφέρει. Πιθανόν οι διαδικασίες να σας κουράσουν και να σας αγχώσουν, αλλά δε θα μείνετε παραπονεμένοι από την έκβαση που θα έχουν.

 

ΛΕΩΝ: Ερευνήστε κάθε τρόπο και δυνατότητα που έχετε, για να αποκτήσετε καινούριες πηγές εισοδήματος και βρείτε ό,τι μπορεί να συμβάλλει στην αξιοποίηση των συμφερόντων σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιτέλους θα αναγνωρίσετε τα κίνητρα φίλων και εχθρών, που το τελευταίο διάστημα θέλουν και διεκδικούν κάτι από εσάς. Αυτό θα σας διευκολύνει να ανταποκριθείτε πιο ουσιαστικά στις σχέσεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Δρομολογήστε μια σειρά από σκέψεις και θέσεις για να βάλετε σε λειτουργία τα προσωπικά σας σχέδια, αλλάζοντας όμως και το επαγγελματικό σας σκηνικό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε καλή διάθεση και έτσι τα κακόβουλα σχόλια σας αφήνουν αδιάφορους. Υιοθετήστε την άποψη πως δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί σε όλα υπάρχει ένα νόημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που πρωτεύει σε εσάς είναι να νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι. Σταματήστε τα παιχνίδια συναισθηματικής φύσεως που σας έφθειραν και συνήθως είχαν άσχημη κατάληξη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη σας να καλυτερεύσετε την προσωπική σας ζωή, θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε τρόπους που θα σας απαλλάσσουν από χάσιμο χρόνου και θα σας δώσουν μεγαλύτερη άνεση στον επαγγελματικό σας τομέα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες από τις ενέργειές σας θα αφορούν την εξερεύνηση καινούριων ιδεών και οι προοπτικές θα είναι θετικές, αρκεί να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τις παραμέτρους των δυνατοτήτων σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Θέστε προτεραιότητες που θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας και αναθεωρήστε τις αξίες σας, για να προωθηθεί η προσωπική σας εξέλιξη με ταχύτατους ρυθμούς.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

CELEBS

Δεν τους έφερε γούρι ο Σασμός: Πέντε ηθοποιοί που χώρισαν!

Από την τηλεοπτική επιτυχία στις δυσκολίες της προσωπικής τους ζωής

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος