Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 2 Αυγούστου

Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς



 

ΚΡΙΟΣ: Για να σας καταλάβουν και να σας προσεγγίσουν από την πλευρά τους πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε περισσότερο και να μη λειτουργείτε μονόπλευρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Παρόλο που κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσετε η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και θα σας βοηθήσει στον οικονομικό σας τομέα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε το παρελθόν να πάει εκεί που ανήκει για να μη γίνετε δυστυχισμένοι μέσα στη σχέση σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα σας βγουν σε καλό αν δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον. Μην πτοείστε από αλλαγές στα σχέδιά σας και καθυστερήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να καταλάβετε τη συμπεριφορά των άλλων ακούστε τα μηνύματα που σας δίνουν. Είναι σίγουρο ότι θα σας απασχολήσουν αξιοκρατικά θέματα στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΖΥΓΟΣ: Μοιραστείτε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας για να μην πάθετε υπερκόπωση. Κρατήστε τα απαιτούμενα όρια σε μια φιλία που δεν θέλετε να πάρει τροπή σε ερωτική.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που πάτε να πράξετε. Ελπίδες που ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα διλήμματα που έχετε δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο. Για να μη μαλώνετε με τους συνεργάτες σας εξομαλύνετε τις καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας μη χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας. Μην επιτρέψετε να γίνετε εύκολη λεία αυτών που ποντάρουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με νέα θέματα και μην αναλάβετε άλλες ευθύνες. Πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson