Ζώδια Δευτέρας 2 Αυγούστου

Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς

Άντα Λεούση

 

ΚΡΙΟΣ: Για να σας καταλάβουν και να σας προσεγγίσουν από την πλευρά τους πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε περισσότερο και να μη λειτουργείτε μονόπλευρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Παρόλο που κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσετε η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και θα σας βοηθήσει στον οικονομικό σας τομέα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε το παρελθόν να πάει εκεί που ανήκει για να μη γίνετε δυστυχισμένοι μέσα στη σχέση σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα σας βγουν σε καλό αν δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον. Μην πτοείστε από αλλαγές στα σχέδιά σας και καθυστερήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να καταλάβετε τη συμπεριφορά των άλλων ακούστε τα μηνύματα που σας δίνουν. Είναι σίγουρο ότι θα σας απασχολήσουν αξιοκρατικά θέματα στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΖΥΓΟΣ: Μοιραστείτε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας για να μην πάθετε υπερκόπωση. Κρατήστε τα απαιτούμενα όρια σε μια φιλία που δεν θέλετε να πάρει τροπή σε ερωτική.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που πάτε να πράξετε. Ελπίδες που ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα διλήμματα που έχετε δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο. Για να μη μαλώνετε με τους συνεργάτες σας εξομαλύνετε τις καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας μη χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας. Μην επιτρέψετε να γίνετε εύκολη λεία αυτών που ποντάρουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με νέα θέματα και μην αναλάβετε άλλες ευθύνες. Πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares