Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 3 Αυγούστου

Κάντε αλλαγές στον προσωπικός σας χώρο και νιώστε ανανεωμένοι



 

ΚΡΙΟΣ: Δώστε χρόνο για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους που σας καταλαβαίνουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε κάθε σας κίνηση και μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή. Συντονιστείτε με τις περιστάσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατηθείτε μακριά από έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Χάνετε την πραγματική ουσία των πραγμάτων όταν αφιερώνεστε σε πρακτικά θέματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε αλλαγές στον προσωπικός σας χώρο και νιώστε ανανεωμένοι. Ξεχωρίστε τους καλούς σας φίλους από τους υπόλοιπους που πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Αναπληρώστε τις γνώσεις που σας λείπουν και δεν θα βγείτε χαμένοι. Μην αφήνετε τη δουλειά να σας απορροφάει για να μην ξεχνάτε τη διασκέδαση και τον έρωτα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και προσηλωθείτε στην καριέρα σας. Απαιτείται να κρατήσετε τη διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει και να μην ανακατευτείτε σε θέματα που δεν σας αφορούν.

 

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε σε συναισθηματικά θέματα να μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Συζητήστε, προτείνετε, απορρίψτε ή αποδεχτείτε πράγματα σε συναντήσεις και επαφές με τους συνεργάτες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καθώς δεν θα λείψουν οι αιτίες που θα ανατρέψουν λεπτές ισορροπίες, απαιτείται από πλευράς σας να διατηρήσετε αντικειμενικότητα και ψυχραιμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπερασπίστε τα πιστεύω σας και προχωρήστε σε γόνιμες διαπραγματεύσεις. Σας συμφέρει να κλείσετε εκκρεμότητες και όπου βλέπετε ότι υπάρχει ασυνεννοησία αλλάξτε πολιτική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ρεαλισμός στα προσωπικά σας θέματα είναι προτιμότερος για να μην παίρνετε λάθος αποφάσεις και να μην αφήνετε εκκρεμότητες να καθυστερούν την πρόοδό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να διαμορφώσετε πιο σωστά τους στόχους σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα νέα σας βήματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας και κάντε ένα γενικό ξεκαθάρισμα. Επισημάνετε τα υπέρ και τα κατά στον εργασιακό χώρο και διαχειριστείτε όλα σας τα ζητήματα πολύ προσεκτικά.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department